10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@grundig benim de sıralamam 502’ydi. Sinirlerim bozuldu.
-
Trump twit atmis. Icerdeyiz cok sukur mulakatta gorusuruz diye. 85.33 nedir yav.
-
@kitapsever Hocam daha ilk sayfada yazıyor o
-
@kitapsever listenin ilk sayfasında açıklama var
-
Bu gece usanmadan bütün guy kazananlara dguy kazanalar hepsine tek tek bakıcam. İlgöç vs başka bildiğiniz varsa liste atın arkadaşlar bana.
-
Eklenen puan türleri ve atananların başvurması olayın bu duruma gelmesine sebebiyet vermiş.
-
Arkadaşlar listeye giren mülakata girecek olanları aşağıdaki başlığa alalım mülakat hazırlığını çalışmaları orada sürdürelim;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5513/2019-sgk-10-promosyon-denetmen-yardımcılığı-mülakatları
-
@grundig dostum nası bakcan binlerce kişi
-
Kpss A grubu gozumde kısılık olarak bıtmıstır arkadaslar 2018 de adam akıllı alım olmadı bu ınsanlar mulakat acıklansın dıye aylarca guy ve dguy a destek oldular ama malesef gorulen su kı herkes atanana kadar magdur sonra kımse kımseye acımıyor yılın son sınavı 1400 kısı bu kadar asla yuksek kapamamalıydı ve ben sunu da bılıyorum en az 200 kısı gitmeyecek yahu gıtmeyecek galiba burda en buyuk hata bızde kımsenın vıcdanına bırakmamalı bu ısı bırakınca boyle kusuratla gidiyor bu gözler guy olup baska ılın guyu ıcın bıle sınava basvuranı gordü o yuzden gecmıs olsun diyorum hepımıze bu da ders olsun bızlere
-
Bu kadar işsizlik varken kabul etmeyin kardeşim atanan insanı. Ülkenin hali ortada yazıklar olsun.
-
yalnız geçen sefer kimin kaç puanla mülakata kaldığı yanında yazıyordu. bu kez sadece şu puanla kapattı diyip kimin kaç puanı olduğunu yazmamaları benim hoşuma gitmedi.
-
Mülakata kalanların puanları niye yazmıyor, daha önceki alımlarda puanla birlikte liste yayınlanırdı.Her türlü şeye açık
-
Atananların hepsi başvurmuş yazık günah çok iyi işi olanda başvurmuş kimse ekmek yemesin mı ya bu ne bencillik
-
isi olan kisiler keske basvurmasaydi. 1.5 yildir guy olan arkadasim basvurmus. ise girdiginden beri kitap yuzu acmadi. mulakata gidecegini bile sanmiyorum. kurumlar buna bir care bulsa keske.
-
2 yıldır antalyada guy olarak çalışan arkadaşım başvurmuş. Listede adını gördüm. Yazıklar olsun ya. Bu ne doyumsuzluk.
-
demek ki bu konu insafa bırakılacak bir konu değilmiş. kurumlardaki düz memurların yasa değişikliği için kulis yapabildiği bir yerde bu kadar kişi olarak, belli bir müddete kadar atanmış kişilerin belli süre alt düzey veya aynı düzey kurumlara başvuramaması için çalışma yapmalıyız. yüksek kadrolara ise belki kariyer hedefi vardır başvurabilir.
-
96.9 ile başvurdum muhtemelen ilk 5 teydim ama puana göre sıralamamışlar bu kurumuda kazanamazsam geleceğe yönelik ibretlik bir tablo olarak dururdu.Hayırlısı bakalım bu puanıma rağmende eleyecekler mi
-
@kenan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar kusura bakmayın da siz 85 puanlar falan 84 puan alanlar... Burdakikerle dalga geçmek için mi saçma sapan yorum yapıyorsunuz. Sıralamanızdan haberiniz mi yok yoksa?
İleti kaldırılmıştır.
-
Koca 1 sene'' puanim guzel bi kurumun sinavina girebilirim'' dedim hic bi yere mulakata dahi kalamadim. 85 puana gelmedi kusaratla gitti. Isi olanlarin basvuru yapip digerlerinin hakkini yedigini bilerek bu ise cozum uretmeyen devlet kurumlarina da yaziklar olsun. Bu ulke hic bi zaman iflah olmaz.
-
Hayırlı bir puan olmasa da hayırlı olsun diyelim usûlen. Liste açıklanana kadar kimler başvurmalı/başvurmamalı tartışmasına hiç girmedim. Çünkü oyunun kuralı oyunda değişmez, sistem bu, puanı olana başvuru hakkı tanıyor dedim ama bir de VİCDAN diye birşey var. Hadi taşrada özlük hakkı aynı olan ama çalışma şartlarını beğenmediğiniz bir işiniz falan olur neyse de merkezde çalışıp/merkezi kazanıp şu işsizlikte bu listeye adını yazdıranlara -ha tabi hepsinin "kendilerince" geçerli mazeretleri var biliyorum- Allah var diyorum. İnşallah mülakata gidersiniz. Çünkü daha önce şahit oldum bir heves başvurup sonra sınava gitmeyenlere umarım bunda da böyle olmaz. Zaten az ilan geliyor, yıllardır emek veriyor insanlar en azından biz birbirimizin halinden anlayalım !