10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
1 ay önce guy dguy atanıp mülakat listesinde olan kişileri bakıyorum ben. bu arkadaşların doymazlığını görelim
-
Listeyi nereden bulacağız
-
www.tercihiniyap.net/images/upload/duyuru_20190620_06.pdf
Gireceklerin listesi dostlar.
-
@dzndr abi sıktınız artık. Beni almasalar bile inşallah en yüksek puanlı 350 kişiyi alırlar. Sanki listeye sondan girince bu sınavı haketmiş oluyosunuz.
-
Guy olup da basvuranlara bir sey demiyorum artik bu kadar aç gözlüklük olmaz şuan benim hissedigim duyguyu onlar da mülakat sonucu yasasinlar tek temennim
-
-
ösym A grubu içinde yerleştirilme olanı başvuru edemez hale getirmesi lazım. Bu konuda site yönetiminden ve paydaşlardan etkinlik talebinde bulunuyorum! Başka türlü bu kavga çok ama çok anlamsız hal almaya başladı
-
Rahat edebilirsiniz.
Bizler giremedik listeye .
Liyakatiniz'in canı cehenneme !
Yazıklar olsun işi olduğu halde basvurana ! -
@refik-soydam etkinlik yapalim biseyler yapalim lutfen
-
@adam-simith dün ben dedim kimse sallamadi .
Yazıklar olsun ! -
85,126 sıralama 412 şaka gibi giremedik
-
guy istanbul ilk 10 sıradan 4 başvuru var. ne diyelim ki
-
Geçen guy alımında istediği şehri kazanan çocukluk arkadaşım kendisi kpss de ilk 70 içindedir. Müfettişliğe rotasyon var ailemin yanındayım diyen arkadaşım müfettişliğe gitmedi fakat kendisi guy olduğu halde sgk ya başvuru yapmış yolu açık olsun kazananların. Tahmin ettiğimiz gibi yeni atanan da eskilerde başvuru yapmış
-
Bizleri gozyaslarina bogan anamiza babamiza karsi mahcup duruma dusurenler yaziklar olsun hepinize!!
-
@nikmikyog37 p23 p47 sacmaligi olduğu surece giremeyiz hocam
-
Sıralamam 407 DÖRT YÜZ YEDİ. Böyle bencilce başvuran herkesi Allah’a havale ediyorum .
-
@dzndr puani olan herkes istinasis basvurmus
-
Puanım 85.30 birşey diyemiyorum...
-
@beveridge-eğrisi 1 ay önce kazanan birisi daha başlamamışken ve bu kadar dayanışmadan bahsedilirken, aynı statüdeki bir işe (yüksek olsa eyvallah) başvuracak kadar gözü dönmüşse denecek şey sıktınız olmamalı
-
arkadaşlar ben bir liste indirdim ancak puan falan yazmıyor sadece puan türü yazıyor. siz kaçla kapattığını nerden biliyorsunuz?