10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bu 3-5 kisilik alimlardan sonra tüm umudum tek umudum burasi kaldi umarim 400/500 kisilik bir alim gelir yoksa büyük sikinti
-
- Donemin geç açiklanmasi 10. Donem baklentisi içinde olan 80 puan araliğinda olanlar için bir umut olabilir. 100 kişi dahi olsa diğer kuruma yerleşmiş arkadaşlar olabilir. Belkide kendimi kandırıp boşuna umutlanıyorum...
-
@çöl-aslani dostum pek alakası olduğunu sanmıyorum. 9.pro Şubat ta açıklansa 2 3 aya anca hepsi işe başlar yedekler falan derken bi bakmışsın sonraki KPSS gelmiş ve alımı 2018 KPSS dahil yapabilirler. Yani aksine bu Sgk nın erken açıklanması hangi açıdan bakılırsa bakılsın iyi.
Ve ilanın geleceğinin garantisi de var ama malesef 9.promosyon bi sonuçlansa 10 da gelir arkasından fakat sonuçlanmıyor bir türlü -
2000 kişilik guyu kazananlardan 500 kişi önumuzden çekilir diyorum. 300 kişi de 9.promosyon kazananları olacaktır. İrili ufaklı alımları da 200 kişi olarak sayar isek toplamda 1000 kişi önumuzden çekilir. 10.promosyon için bahçeli hesabim . Arkadaşlar Kimseye umut satmiyorum umit etmek istiyorum...
-
@çöl-aslani hesaplamalarına katılıyorum kardeşim ama 80 altına düşmez 80-82 aralığı kapatır bana göre
-
@ikiyüzonaltı 82.5 puanım var. Gelir mi de bilmiyorum. Ama 80 üzeri her arkadaşın hakettiğini bildiğim için dua ediyorum...
-
@aday-memur haziran 2016 alımı yapılırken kpss sinavina girmiştik. Fakat sonuç beklıyorduk. 2015 kpss yi baz alıp ilana çikmişlardi. Ve sonuç 78 puan ile sgk denetmenlk mulakatına girenler oldu. Muhtemel bir 10. Promosyon alımı yapılırken 2018 hesaba katacaklarını sanmıyorum.
-
@çöl-aslani 82.5 puan ile bu sene şansın var ama 2018 KPSS işin içine girerse o zaman işler çok değişir çünkü birikimli yığılma var
-
@aday-memur 2018 kpss olursa sil baştan olur herşey. 84 .2 gibi
-
@aday-memur şubat mı:)) gruplar değişince kötü ihtimaller de değişiyosa:)))
-
@poisson iyi bir şey görmemediğimizden güzel düşünemez olduk malesef.
-
Arkadaşlar 8. promsyon denetmen bi arkadas söledi mart nisan gibi 300-400 kişilik bi ilan gelcekmiş burayada yazayım dedim ama ne kadar doğrudur bilemiyorum daha 9. ların mülakatı açklanmadı pek umutlanamadım ama inşallah dediği gibidir
-
Sonuçlar açıklanır 1 ay sonra ilan gelir 2 yıldır hep böyle oluyor inşallah yine öyle olur
-
@pozitifdışsallık kaça kadar düşer acaba bu sfer
-
Puan türleri değişir mi acaba kafamda deli sorular
-
Son alım da 1 puanla kaçmıştı, SGK açıklanınca bide guy işi bittiği için inşallah bu sefer bizde girebiliriz o sözlü sınava.
-
@duryy benim p23 81,9 düşer mi acaba o kadar
-
arkadaşlar duyum vs bişiler var mı ?
-
@asya 9.promosyon 84.2 ile kapattı yanlış hatırlamıyorsam. 81.9 a düşer mi bilmiyorum ama son alımdan bugüne bi 3000 kişi gitmis olacak önümüzden. İnşallah düşer oralara kadar. Bende 83.2 ile bekliyorum bakalım kısmet.
-
@duryy size gelir zaten çok rahat. Evet guylar gtti de guy olup sgkya da başvuruyorlar ya