10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo 9. promosyon alımlarında da istatistik alımı olma
yacak duyumu olmuş ama almışlar sonra bundada öyle olabilir mi acaba -
@yamanoglan Bu konuda yorum yapmıştım daha evvel dostum. Ortadayım.
-
@1234sd Evet dostum mümkün bu. Henüz planlama aşamasında kurum son âna kadar her şey değişebilir dostum. Çok net bilgi aktarmadıkça söyleyeceğim her şey değişime gebedir. 9.dönemde ilanı duyurduğumda artık geri dönüş olmayacak bilgiler olarak paylaşmıştım. Bu yıl da böyle bilgi alırız inşallah
-
Bence ilanının gelmesi de açıklanması da zulüm olan sgk için ilan geç gelsin demek yerine diğer kurumlar mülakatları erken aciklasin demek daha mantıklı paretoya katılıyorum kaldı ki ilan bugün gelse en kötü ihtimal seneye atanıyoruz artık. Her giden gün bizim gencligimizden gidiyor. Birde şahsi görüşüm p42'nin kesin olacağı yönünde.
-
@paretowilfredo inşallah dostum. herkes için güzel haberleri senden duyarız:)
-
@gresham-t ustad hani ben orda kurum mulakatlarinin aciklanmasi ertesi gelmesi icin ole dedim yoksa art niyetli olarak gec gelsin vs demedim. Sadece bazi mulakatlar sonuclanmasi icin dusuncemi soyledim...
Ben de istiyorum su surecler uzamasin ve mulakatlar biran once yapulsin hatta aciklansin 1 yil olmus hala aciklanmayan mulakatlar var lakin kim duyuyor ki sesimizi
Benim soyledigimde bir art niyet aranilmasin yoksa gelecek ilanlara ayni kisiler basvuracagi gb onu da gectim keyfi basvurupta mulakata gitmeyenler de olacak -
@paretowilfredo ustad daha evvel alim sayisinin 300 olacagink soylemistiniz ya bu rakam kesin mi 400 olma durumu var mi
-
@yamanoglan her an herşey olabilir hocam bence. 2018de alım olmadı malum. Umarim daha fazla olur.
-
@872 umarim olur ustad insallah
Insallah sayi artarda super olur... 400 iibf 100 istatistik olurda ortalik senlenir insallah -
@yamanoglan inşallah hocam.
-
@yamanoglan Dostum kesin mi temalı soruların hepsine su an için yanıtım aynı.
-
@paretowilfredo kapiyi acik birakiyorjm diosun
-
175 ysk, 200 ptt uzman mülakat sonuçları açıklandı. Ha gayret.
-
@872 70 tane de sgk yedeklerden giden varki bunlardan 3 kisi puani 90 ve ustu idi bildifim
-
@872 İş teftiş ve Kaymakamlık da açıklanırsa denetmenlikte puanlar aşağa düşme eğilimi gösterir.Hayırlısıyla şu ilan gelseydi...
-
@yamanoglan @eomer üst kurul ve merkez alımları da 1 1bucuk ay icinde biter insallah
-
@yamanoglan iyi hocam 85.6 ile tir tir titriyorm mülakatlar açıklandıkça öndekiler arandıkça umut artıyor
-
@maesteo hakliisin ustadta stajyer kontorlordeki gb basvurupta gitmeyenler olmasa puanlar dusrr ama basvurupta mulakata bilerek gitmemej yada evrak teslim etmeyecegini bile bile basvurmakta ahri bi dangalaklik
-
@872 merkez bankasi aciklandi
Kaymakamlik ile gecen seneden is teftis sonuclari aciklansa yaklasik 150 kisi gider
Aslinda is teftis 80 kisi ama 1 sene aciklanmayjnca millet baska yone de kaymistir -
@yamanoglan O büyük sorun zaten sırf zevk için neden başvurulur anlamak zor