10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Kpss den önce gelsede süreç çok uzun ancak 1 yıl sonra işe başlıyorsun zaten 1 yıldır ilanı bekliyoruz
-
Seçim öncesi ilan gelebilir bence. Söylentilere inanmıyorum pek.
-
@newworldorder anladim da ihtiyac cokfazla var deniyor... kaldi ki secim oncesi ilanin olacagi hatta sayinin 300 gb bir rakam olacagi dillendiriliyordu... secim var riske atmazlar diyr dusunuyorum ama tabi kurum kendi bilir
Sgk da ne olacagi belli olmaz diye soyluyorlar ama bilmiyorum bakalim artik ne olacak
-
@maesteo ben de onu anlamadım zaten tamam böyle bir şey oldu diyelim yazın ne alaka o zaman 2019 da hiç olmaz kaldı ki böyle bir hata fark edildi değilim bakanın imza atması çok mu zor bana pek mantıklı gelmedi
-
@vforvandetta yazarken farketmedim yaz aylarını bulur ilan geç kalacak yakın zamanda bekleme denildi
-
Yaza kaldı cümlesinin dayanağı nedir? Tamamen birisinin tahmini. Böyle bi cümleden duyum olmaz. İnsanlar zaten yeterince umutsuz. Bi de tanımadığımız insanların tahminini burda duyum diye paylaşmasanızmı. İhtiyaç var belli kurum da bastırıyor personel alımı için. Seçim öncesi bakanda imzalar merak etmeyin. Zaten üç büyük şehir gitti gidecek diye titreyip duruyorlar. İmzalamaması için bi sebeb yok ortada.
-
@mrnobody umarım senin dediğin gibi olur
-
Forumu 1 aydır takip ediyorum, 8 aydır 10. Promosyon ile ilgili milyon tane duyumdan bahsedilmiş. Yardımcı olmak istiyorsunuz, bu anlaşılır bir şey ama her duyuma kafa yormak kendimizi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Yapılacak şeyler belli Twitter da etkinlik yapmak ve çalışmaya devam etmek ve her duyuma üzülmemek (veya) sevinmemek.
-
@ist_123 aynen öyle hocam katıliyorum size.
-
@ist_123 hocam bigün belirleyelim. Başkan ve Mustafa Apaydın asla duyarsız kalmıyor biliyoruz.
-
@newworldorder hiç faydası olmaz bence.maliyede sorun kurumda etkinlik işe yarıyor o yüzden ama SGK da kurumda problem yok belli ki alım yapmak istiyorlar hatta birilerini ise alınca seviniyorlar bence istihdam yaratıyoruz diye.
-
@newworldorder @uruk-hai hocam haklı sgk da kurum almak istiyor ama bakanlık işleri sekteye uğratıyor gibi şimdiye kadar ki alım ve mülakat süreçlerinde gözüken vaziyet söylenen duyumlar hep işin bakanlıkta olduğu yönündeydi.
-
seçim öncesi mutlaka bu ilanın gelmesi gerekli. en azından her hafta 1 kez organize olalım, ilan gelmesi için etkinliklere devam edelim.
-
@simón-bolívar haklısınız. Bence bu sefer bölüm ayrımı yapmadan herkes bir olsun. Sonuçta herkes bu alıma göre çalıştı. Alınan puan türlerine göre çalışmalarına yön verdi. Önceki alımlardan daha azını kabul etmediğimiz belirtelim
-
Karamsar bir hava var ortamda ses seda yok burdada
-
Sen gelmez oldun
-
@paretowilfredo son durum nedir hocam, soruşturacağım demiştiniz.
-
@simón-bolívar Yeni bir gelişme yok müspet anlamda dostum. İlanın geciktirilmesine dair girişimler geldi kulağıma. Ancak Başkanlığın tavrı ne olacak bilmiyorum.
-
@paretowilfredo Gecikme derken Seçim için mi geciktirilecekmiş acaba Hocam
-
@gizem2020 Tamamen bağımsız dostum.