10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo puan türü aynı mı olur yoksa değişme ihtimali daha mı fazla sizce?
-
@paretowilfredo aylardır ilan gelsin diye dua ederken şuan sıralamaya kıl payı girememe korkusundan ilanın bi süre ertelenmesini umuyorum. İnşallah diğer sınavların mülakatları ivedilikle tamamlanır yoksa çok can yanacak
-
@simón-bolívar aynı kalır. Değişirse eğer çeko puan türü kalkmaz.
-
@bbusra Aynen öyle mülakatlar sonuçlanmadan gelirse puanı arafta olanlara yazık olucak.Umarım en doğru zamanda gelir.
-
@simón-bolívar O durum hakkında kimse birşey bilemez diye düşünüyorum SGK sürprizleri çok seven bir kurum ama mantıken bende P42 kalkmaz diye düşünüyorum.
-
300 kişi alacaklarına dair söylemler doğru mu ? Eğer bu şekilde olursa sadece İİBF olur diye düşünüyorum ben ...
-
@statesogu 300 kişilik alımda hepsi iibf olursa p 42 1700 sıralamaya gelir mi ?
-
@eliff hersey ne kadar sınav sonucu açıklamasına bağlı. Açıklanan çok olursa 2000 lere bile gelir. Ben 890.yim şüpheyle bakıyorum zira.
-
@paretowilfredo hocam şuan tek puan olma ihtimali mi daha yüksek yoksa yine aynı şekilde devam etme ihtimali mi bir öngörünüz var mı
-
@ceteris Aslında duyuruda yanıtladım bunu dostum.
-
@btltkbs Bilmiyorum dostum ama sanmıyorum da.
-
@eliff umudunuzu kırmak istemem ama p42 de sıralamam 1173 lakin hiç umudum yok
-
@cafucarlos zaten guy mulakatina giricem başka bir alternatifim var ayrıca ankara olmadiktan Snra çok önemli degl de yine de sordum
-
İnşallah 400 değil 500 600 olur emek veren herkes işe girer kaç zamandır alım olmadı hakkımızda hayırlısı olsun ...
-
@statesogu ve ek olarak inşallah mülakat süreçleri tamamlandıktan sonra gelir
-
@statesogu hakkımızda hayırlısı olsun hocam artık nasibimizde varsa olur diye bakıyorum ben ama kendi adıma çok fazla bir umudum yok gerçekçi olmak gerekirse herkesin gönlüne göre olsun
-
@cafucarlos Tek puan türü olur ve bu P42 olursa Bence olur
-
@gizem2020 tek puan türü olacağını zannetmiyorum olsa dahi 2017 puanları hala kullanımda o yüzden çok ihtimal vermiyorum
-
@cafucarlos Nasip bekleyelim bakalım..
-
GUY DGUY mülakatları başlamadan SGK alımının tamamlanması daha sağlıklı.Zira GUY DGUY kazanan yine SGKya girecek..Kendimizi kandırmayalım.