10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mrnobody aynen öle,Abdürrahim başkanın ifadesiyle''I love you hocam.'' @Antimülakat @paretowilfredo :)))
-
Yüksek puanlılar hemen gelsin istiyor.puanı düşük ve kritik olanlar ne kadar geç gelse o kadar iyi diyor.
Muhtemelen geç gelip düşük puanlıları sevindirecek.
Dguy ve guy açıklandıktan sonra gelmesi herkesin yararına. -
@paretowilfredo hocam ilan için "kpss öncesi kesin gelir ama bu ay umutlanmayın" durum bunu mu işaret ediyor?
-
Sayı da kısıntıya gidilmesindense geç gelmesini yeğlerim ki guy ve dguy açıklanırsa puanlar ciddi anlamda düşer. Kısmi redde uğrayan durum sınavın tarihiyle ilgili o zaman
-
İlan geç gelsin ama gelsin diyenlerdenim.
Malesef gereksiz olarak aceleci davranabiliyoruz. Puanı yüksek olan arkadaşlarım sınırda olabilcek arkadaşlarını bir anlayabilse ...
Çoğu arkadaşlarımız kurumdan kuruma geçeçekler gereksiz boşluklar iyi çalışmış ama virgüllerle kaçırmış insanların önüne geçmiş olacak . Ozaman kimin vicdanı adaleti nerede kalacak . Tabii ki kimseyi standarda bağlayıp genelleyici konuşamayız ama varsa bir hayır herkese öylesi nasip olsun . Duyum, bilgi ve tecrübesini paylaşan @wiflredoparetoya ben teşekkür ediyorum( isim ynlış yazmış olabilirim sizler anladınız;) iyi ya da kötü içimize su serpti . İnşalllah en kötü 500 kişilik alım olacağına inanıyorum. -
Üstad iki yönde de bilgi geliyor derken tam olarak neyi kastettin? Bu bilgileri biraz açabilir misin?
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞIDostlar soruşturmaya devam ediyorum. Netleştiği zaman da elbet paylaşacağım. Kamudaki belirsizliği benden bilen varsa buna diyecek bir şeyim yok. Iki yönde de bilgi geliyor. Ağırlık birinden yana olduğunda paylaşım yapacağım. Henüz ikisinden birine kanaat getirmiş değilim.
Geçtiğimiz ilanlarda bu şekilde değildi ortam ve her ilanda herkesten evvel duyurduğum çok alım olmuştur. Bu yönden güvenilirlik konusunda bana söz söylerken lütfen tüm koşulları bir arada değerlendirerek bir yaklaşım sergileyin dostlar. Güven zor inşa edilir ve ben işitmediğim hiçbir şey yazmadım bugüne dek buraya. İşler müspet iken iyi, menfi iken kötü olmamalı insanlar sizin için bu kadar kolaylıkla. Stresinizi anlıyorum ve ilanın gelmesini en az sizin kadar ben de istiyorum. Bunu dile de getiriyorum mesleğe dair muhabbet ettiğim kişilere. Bu yönden ben sizi anlamaya çalışırken sizden de koşullara göre anlayışlı olmanızı bekliyorum.
-
Arkadaşlar art niyet ve hakaret olmadığı sürece eleştirilere açığız hep böyle de kalacağız. Bizde duyum işi artık asli ve yetkili ağızdan çıkmayan şeyleri yazmamaya özen gösteriyoruz. Yerimiz yurdumuz adresimiz belli, bu saatten sonra trollük bize yakışır mı? En alt düzeyde Daire Başkanı ayarında duyum almaya çalışıyoruz. Üniversite sınıfında arkadaşımız bugün denetmen, müfettiş veya uzman olan kişilerde sınav var mı diye sorduğumuzda bile Başkan söyledi, Daire Başkanı söyledi şeklinde bize iletilenleri ciddiye alıyoruz.
Benim bahsettiğim duyumda bizatihi yetkili ağızdan verilmiş bir bilgi. O düzeyi açıklarsak arkadaşımızı burada sıkıntıya sokmuş oluruz. Nitekim bize bilgiyi veren kişi benim söylediğim çok belli olur diyerek söyledi. Tekrar ifade ediyorum bu işlerden aslı sorumlu kişinin söylediği bir söz, yine de ilan gelir mi derseniz? O kadarına da nasıl yüzde yüz gelmez diyelim.
-
Bugünkü etkinlikte o zaman direkt Cumhurbaşkanı danışmanlarına iletelim sorunu.Duyumlara göre ilan gelecekmiş gibi durmuyor.Son şansımızı kullanalım.Özellikle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı @fahrettinaltun a yazalım.Kendileri cumhurbaşkanımızın gittiği tüm mitinglerde yanında.
-
@antimülakat Işin kötü yanı şu ki ilan geri çevrildiyse bunun kaynağı Strateji ve Bütçe Başkanlığı. Sayın Bağlı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arası iyi bir bürokrattır. Açıp rica edip ilan için bastırsa geri alabilir. Yani 3 günde 3 ayrı gelişmeye açık ilan süreçleri şu anda. Bu belirsizlik ise gerçekten yorucu. Başta bekleyen dostlarımız için kardeşim.
-
@nonbisinidem İlanın gelmesi ve geri çevrilmesi dostum. Bunu duymayan ve ilanın geleceğini düşünen de oldu ulaştığım insanlar içinde, verdiğim haber kulağına çalınan da. Daha üst düzey bir teyide ihtiyacım var durum şudur demem için.
-
Kurumlar mükemmel işliyor süreç çok kısa ya dguy guy sonrası gelsin tabi.küsuratla kaç sınav kacrdm sayamadım bile lakin küsuratla belki yine kacrcm ama ilan bence gelmeli malum küsuratla kaçıran olabilecek gibi yaş olayına takılanlar da olacak bu gidişle. .
-
Ve ben iki noktaya takılacak olsam da ilan artık gelsin amacım tartışmak asla değil ama bu süreçler beni benden aldı artik
-
Kimseyi karamsarlığa düşürmek istemiyorum ama bu ilan seçimden önce gelmez ise 2019 da ilanın geleceğini düşünmüyorum @paretowilfredo üstad dediği gibi en çok 2019 kadro kısıntısa olan kurum sgk seçimden sonra ne olacak da ilan gelicek Allah sonumuzu hayır etsin
-
@paretowilfredo hocam bu ilanın seçimle herhangi bir bağlantısı var mı? yerel seçim sonuçta.
-
@simón-bolívar Direkt bir bağlantısı var diyemem dostum. Çünkü A kadro alımların kitlesi ki çoğunluğu İİBF mezunlarıdır, bir baskı grubu baskı unsuru değil. Bu yönden yaşıyoruz bence sıkıntıyı zaten. Diğer kalabalık gruplara çok ciddi kadrolar verilmesinin sebebi bu güce sahip olmaları. Ha bunun tek başına kaç kişi olduğumuzla ilintili olduğu kanaatinde değilim. Ama tüm kamu bürokrasisi görüyor ve biliyor ki İİBF mezunları hiçbir şekilde birlik değil. Bunu nereden biliyor derseniz, iyilerini tenzih ederek yine kendilerinden derim. Çoğunluğu İİBF/SBF çıkışlı olan bürokratlar içinde birbirinin ayağını kaydırmaya çalışan daire başkanları mı ararsınız, diğer yardımcıyı yukarıya okuyan müdür / başka vs. yardımcısı mı ararsınız. Bu birbirini aşağı çekerek yükselme alışkanlığı malesef en tabana kadar sirayet etmiş durumda.
-
@paretowilfredo bu ay bize güzel bir haber vereceksin ama bakalım nereden üstad
-
@paretowilfredo #welovepareto cansın sen yaa iyi ki varsın hocam.Güzel haberlerle inşallah
-
@paretowilfredo sgk’dan pek adamakıllı haberler çıkmaz ama hayırlısı diyelim artık üstad. Tek dileğim ilan yakın zamanda gelecekse sayısı yüksek olsun, yakın zamanda gelmeyecekse de en azından dguy/guy açıklandıktan sonra gelsin de sayı az olsa bile bir işe yarasın...
-
Ben hala mhuy konusunda ve duy konusunda ısrar edilmesi gerektiğinden yanayım. En çok ihtiyacı olan yerler. Duy'da adam kalmadı. 20 küsür kişi çalışan İzmir Duy'da en son 5 kişi kalmıştı. Onlarda yaş 35 olduğundan. Şimdi kim diyebilir burada ihtiyaç yok diye?
-
DESTEK VERELİM DOSTLAR
#iibfninsesinekulakverin
#kendisesinoliibf
#İİBFKADROİSTİYOR