10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
yahu bu ilan geldide ben mi görmedim. herkes neden bu kadar net konuşuyor? bu ilanın geleceği bu kadar kesin mi
-
@toni-crus alinacaksa p23 ten 600 kisi p42 den de 600 kisi siralansin bencede mantikli olan bu lisyenin yuzden 80 23ten olmasin
-
@morand netlik bi durum yok puan tahminleri bir yıldır yapılıyor zaten.
-
@toni-crus bana göre değil kardeş benım her iki puan türündede gelir mesele o değil. Zaten öyle yapacaklarını zannetmiyorum ama açık bir mağduriyet olacak geçen sene olduğu gibi
-
İlanda bir değişiklik olacağını sanmıyorum geçen seneki gibi p42 p23 ten bölmeden gelir ve p42 çalışanlara yazık olur arada çok uçurum var
-
@morand dernek başkanı şubatta alım olacak dedi
-
@jan-vesely yuksek kapatir o zaman
Kacla kapatir ki -
@yamanoglan kardes kacla kapatirsa kapatir. Vallahi yeter artik :)) geldiginde herkeste senin gibi o zaman ogrenecek. Calismana bak bence sen.
-
@johnstuartmill kardes cevaplamaya bilirsin burda atar yaomana gerek yok surec herkesi yipratti ve ondan dolayi fikir alisverisi icin de konusuluyor surda
-
@yamanoglan Hocam seni çok iyi anlıyorum lakin bu fikir alışverişi malesef boşa uğraş. İlan ne zaman gelecek, başka sınavlarla-mülakatlarla çakışacak mı, guy-dguy dan önce mi gelecek sonra mı, o zamana kadar kaç tane sınav sonuçlanacak..... O kadar değişkene bağlı ki kimse tahmin edemez etse de mantıklı olmaz. En iyisi çalışıp beklemek.
-
dernek başkanı ilanın şubatta gelmesi muhtemel dedi sayı hakkında öncekiler gibi gelir ve karışık olacağını söyledi
-
@perküsyon ne zaman ve nerden dedi bunu?
-
Neyse bekleyecez ve gorecez gerisi teferruat umarım güzel bir netice olur herkes için ilan gelene kadar bana müsade
-
@cesss bence puan türü değişirse asıl mağduriyet olur. Bi degisiklik olacak sa öncden haber vermeleri lazım. Ona göre insan önlemini alir.
-
@hedefsgk hocam dernek yönetiminin daha mesleğin istikametinden haberi yokki bundan haberi olsun.en fazla onlarda burdan duymuşlardır sorulara yanıtsız kalmak bi meslek teşkilatının yönetimi için daha fazla olumsuzluk ortaya çıkarmasn diye yanıt vermeye başlamıştır duyduklarıyla
-
@albertcamus valla hocam önceden mesaj attıklarımda herhangi bir çalışma yok diyordu ilk defa şimdik söyledi şubatta ilanın gelmesi muhtemel dedi
-
Bence p23 ve p42 puan türlerine gore ilk 600 kişi arasında bulunmak sartı olmalı.(1200 kişinin davet edileceğini düşünürsek eğer)
-
@872 mgk tamamlandı. bddk il goc vs. vs. alımları da tamamlanirsa p42 icin bayagi bir duser o zman bu degisip kosul olursa.
-
@hedefsgk burayı takibe başlamışlar hocam demekki :)) yoksa meslekle alakalı bir olumlu adım atılmasında katkılarının olmamasını bunu ve dahi diğer sorunları soranlarada enteresan tepkiler verdiklerini düşünürsek başka seçenek gelmiyor aklıma.meslekten bu kadar bihaber bir meslek teşkilatı.
-
@872 bddk yi bilmem ama ilgoxe basvuranlar da basvurur