10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@ragnarnurkse Dostum iyi - kötü bir şey dememişsem durum stabildir. Çünkü her tür gelişmeyi aktarıyorum biliyorsunuz ki.
-
@paretowilfredo biliyoruz reis Allah razi olsun senden.ses ver diye sey yaptim ben halini hatrini soralim diye
-
@ragnarnurkse Eyvallah dostum var olasın. İyi olmaya çalışıyoruz, biraz ağzımız tatsız ama ümitvârız. Hak'kın hakkı gözettiğine itimatlıyız. Sizler de daha iyi olacaksınız inşallah Güzel haberlerle gelmeyi iple çekiyorum ben de. İlanı, alımı, hazırlığı konuşmayı
-
@paretowilfredo Allah büyük hocam yolumuz hak’ın yolu inşallah sonunda emeklerimizin karşılığını almak vardır iyi çalışmalar:)
-
@paretowilfredo Hocam 500 duyumunu veren arkadaşınız için Kulağı deliktir öyle bişey olmasa söylemez demiştiniz. Denetmen Derneği Başkanı 400 demiş. İnşallah Sizin güvendiğiniz kişi doğrudur. Çünkü gene uykular kaçtı
-
@paretowilfredo üstad ben sizde çok olumlu bir hava sezinledim ve bunu " çok yakında 500 kişilik bir ilan" haberi verecek şekilde net duyumlar aldığınıza yorumladım. İnşallah yakında hayırlı haberlerini alırız.
-
@smithayran @Gizem2020 Öyledir dostlar 500 rakamını veren arkadaşım güvenilirdir ancak şu şerhi düştüm özellikle ben teyit almadan eski durum geçerlidir. Kendim henüz dönüş almadım soruşturmamdan. Ona göre duyuracağım yeniden dostlar. Ah bu kurumu yakından görmek nasip olur inşallah size de, bu belirsizliğin sebeplerini yakinen idrak edersiniz siz de.
-
@paretowilfredo üstad emeklerine sağlık. Amin! inşallah görürüz :)) belirsizlikler de dağılır kim bilir
-
@paretowilfredo Allah Büyüktür inşallah siz güzel haberler verirsiniz Arkadaşınızın dediği doğrudur. Öğrendik artık kurumun ne kadar değişik olduğunu heran herşeyi yapabiliyorlar
-
https://twitter.com/msbagli/status/1098214793067094020?s=21 yüklenelim arkadaşlar
-
Dguy mülakat tarihleri açıklandı bekleyen arkadaşlar hayırlı olsun
-
Ayrıca guy mülakat tarihleride açıklanmış bekleyenlere duyurulur
-
@paretowilfredo ustad dguy ve guy sinav tarihleri aciklandi
Umaeim sirada sgk ilani vardir -
@paretowilfredο üstad ya seni de sıkıştırmak istemiyorum ama şu 500 sayısını ne zaman teyit edersin?
-
@nonbisinidem denetmen derneği başkanı 400 olacak demiş hocam
-
@kuşçubaşıeşref nerede demis hocam
-
@kuşçubaşıeşref hocam ben pareto üstada o başkandan çok daha fazla güveniyorum şahsen:) geçen sene 9.pro sonucunu beklerken kendisinin pek de bilgi sahibi bir kişilik olmadığını gördük çünkü:)
-
@nonbisinidem orası öyle benim de pareto üstada güvenim daha çok ama o öyle demiş onu aktarayım dedim bir arkadaş sormuş
-
@kuşçubaşıeşref yok yok onu biliyorum hocam okumuştum daha önce ama olsun @paretowilfredo teyit etmeden emin olmam o ne derse o :)))
-
kaç zaman oldu artık yavaş yavaş çalışma hevesimi ve motivasyonumu kaybediyorum. İlan yarın gelse bile süreci düşündükçe yoruluyorum. Konuyu kimle konuşsam hayırlısı olsundan öteye gidemiyoruz. Arkadaşlar siz nasıl baş ediyorsunuz ?