10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yamanoglan gerçekten fikrim yok, net bir duyumda yok ama bakanlıkta henüz önceki sınavlarda açıklanmadı. Benim düşüncem bu sınav yıl bitmeden geleceği yönünde.
-
@antimülakat omceki sinav bitmedi derken ustad yedek yerlestirmeleri de aciklanmis sanirim
-
@yamanoglan SGK Denetmenlik için söylemedim hocam. İş teftiş sonuçları. Bakanlıkta işler çok yavaşladı bu konuda.
-
@antimülakat anladim ustadim denetmenlik icin sormustum pareto ustsdla seni etiketleyince sgk icin cevap verdin sandim
-
Bakanligin yapisi acaba bu ay icinde duzelir mi
Ilan bu ay icinde gelir mi ki ? -
@yamanoglan SGK bekliyoruz, Mhuy bekliyoruz. Guydan emin değiliz. Kpss 2019 sonrasına sarkabilir.
-
@antimülakat insallah ustad insallah
-
aralık sonundaki ilan yağmurları durdu. ben arada sgk da çakar bir ilan diyorum olmadı. daha gelir mi arkadaşlar çeşitli kurumlardan ilanlar?
-
@hahamas bı ara artık Cb den izin alanicak haberleri çıkmıştı.galiba toplu bir şekilde onayladılar hepsini.
-
@antimülakat ustad ozele bakabilecekmisin
-
Arkdaslar seneye SGK denetmenlik için çalışacaklar ne yapıyor şu zamanda . Benim p42den 83 puanım var seneye için çalışmaya başladım diğer temel dört dersten . Denetmenlik için ceko mu calissam isletme mi benim durumumda olanlar ne yapıyor
-
@Ekonomist şuanda SGK nın tek puan türünden alma gibi bir fikri olduğu duyumu dışında herşey muamma o yüzden ilan gelmeden kimse bişey diyemez... Bnm şahsi fikrim çeko veya işletme sona bırak... Nasılsa o zamana kadar ilan gelir... Daha net karar verebilirsin...
-
@ekonomist Puanın iyi b
u senede gelme ihtimali olabilir guy dguy açıklanırsa puanlar düşer diye düşünüyorum. -
Çok uzun bir süredir 10. Dönemin ilanının dahi hazır olduğu Kurum içinde söylentiler arasında. Lakin 9. Dönemin gelişi bile tamamlanmamışken ne zaman olur, birinin bir şey söylemesi çok zor. Sadece bir öngörü olarak, 7. Dönem alımında yaptıkları gibi hemen kpss sınavı öncesi bir ilana çıkabileceklerini düşünüyorum. 2017 ve 2018 sınav puanları ile.
-
@gbaydar Şuan bildiğim kadarıyla 9. Dan Yedeklerde çağırldı ondan engel yok bence hatta 9. Promosyon ilanı geldiği zaman önceki promosyon işe başlamamıştı . Yani aslında engel yok nasıl istedikleriyle ilgili sürecn ne zaman başlayacağı
-
@maesteo nasip olur da Kurum’da çalışma fırsatı bulursanız en şok duyacağınız ve söyleyeceğiniz söz: “ burası SGK. Burda her şey mümkün.” olacaktır. Selamlar
-
@gbaydar bu doğru hocam:)
-
-
@gbaydar buna katılıyorum sgkda her şey mümkün ancak yedekler icn ilana cıkıldı 9ların işlem tmm. Bir engel kalmadı yani
-
@ekonomist kacbindersiniz hocam p42 de ve kac net yaptiniz hukuk ceko maliye ve iktisatta