10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Alım sayısı da çok önemli. 24 haziran seçimi öncesi guy dguy vmy ilanları gelmisti. Bu sefer 600 yada 700 sgk denetmen yardimcıligı, 400 mhuy alimi gelir umarim.
-
@872 600 700 zor hocam. Olması gereken o ama artık gittikçe azalıyor sayılar
-
@mrtvrt hocam ben de olması gereken sayıyı söyledim zaten. İnşallah olur diye umut ediyorum hocam.
-
Max 300 alırlar. Hattâ şok yapıp 300den düşükte alırlar diye korkuyorum
-
@872 İnşallah
-
@gizem2020 tahminim 300 altina dusme 400 ustunede cikmaz... belki arasi bile olabilir
Sadrce bi ongoru benimkisi
-
@872 300 devam üstad da söyledi sadece istatistik yok diye konuşuluyor onlar belki seçim olduğu için bir güzellik olabilir ama zor ihtimal
-
Tamamlanması gereken halihazırda mülakatlar var daha bide onlar sonuçlansa Çok daha güzel olacak.Mesela Sgk - İş teftiş - Kaymakamlık - Guy-Dguy gibi
-
@kuşçubaşıeşref tamamdır hocam.
-
@kuşçubaşıeşref istatistik helmezse sayi 400 iibf de olabilir rakam konusunda ds kesin konusmadi ustad
-
Bence 250+50 yapabilirler
-
@mrtvrt hocam öyle cok kotu olur. Umarım olmaz. Yoksa 87 88 ile kapatir o zmn.
-
@872 Buna Yakın bi rüya görmüştüm haftalar öncesinde tam hatırlamıyorum da Şubat'ta her iki puan türü ile 250+50 bakalım tutacak mı. İnşallah daha fazla gelir.
-
@mrtvrt genelde tutmuyor rüyalarım korkacak birşey yok:)
-
@mrtvrt inşallah çıkmaz hocam.
-
@mrtvrt keske dimeyeydin iyiydi
-
@yamanoglan @872 şu ana kadar hiç çıktığını hatırlamıyorum zaten pareto ustaddın güzel haberlerini bekleyelim bakalım.
-
@paretowilfredo hocam 42 23 disinda bi puan turu olabilirmi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mrnobody Dostum hangi puan türü olduğu hakkında bilgi alamadığımı söylemiştim hepsi dahil buna p23 p42 p?? Dahil
Ben sormuştum dostum cevabı burda.
-
Herkes bir varsayımın peşinde ilan gelince sorusuz cevap kalmaycak lakin istatistiğe de kadro verileceğini düşünüyorum sayi konusu da degişmez 400 devam .