10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@70mb kpss sonrasi açılması gereken sınavlar basliginda üstad pareto yazdı
-
@olursaolur teşekkürler kardeşim:)
-
Sgk teftiş, iş teftiş açıklanıp sonrasında sgk ilanı verilmesi mantıklı olacaktır.Kurum da bunu düşünecek bürokrat vardır inş.Guy dguy da ilan öncesinde açıklanırsa kritik puanı olanlar için avantaj olur.Tabiki guy dguylar tekrar başvurmazsa.
-
@aslan-reyiz mukerrerligi engelleyeceklerini umuyorum.
-
@aslan-reyiz abi inşallah ya. Bu işsizlikte oradan oraya geciş yapmazlar Insallah. Issız oldugu gunler aklına gelsin kazanan arkadasların.
-
İnşallah beklenen süreçler sonuçlanırda önümüz açılır puanım çok kritik. Virgül ile gidebilir .
-
Olasi ilanda dguy guy aciklanmadan olursa kacla kapatir dguy guy aciklandijtan sonra olursa kacla kapatir ?
-
@yamanoglan dguy guy açıklanırsa şahsi kanaatim 81 83 arası aciklanmazsa 84 85. İnsallah açıklanır da ilan gelmeden
-
@tyr61 puanınız kaç Hocam ?
-
Ben dguy guy açıklanırsa 83-84 açıklanmaz ise 86 diyorum minimum
-
Sanırım en yüksek geçen sene kapandı donemin ortalarında gelmişti pek sınav gelmemişti o sira yanı sgk denetmeni arkadasım öyle söylemişti diye hatırlıyorum 84.5 falandı galiba bilenler düzeltebilir tabi dguy guy açıklanırsa mutlaka etkili olacaktır benim puanımda çok kritik noktada Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
-
82.5 puanla bekliyorum ama siralamam 1300lerde guy dguy açıklanmadan gelirse ilan 84 85 le kapatir
-
@modigliani-0 şahsi fikrim benim bu yönde. Umarım daha da düşer çok kişi faydalanır bu ilandan.
-
@nairu p23 puanınız mı p42 mi 1300 lerde acaba ? Asıl merak ettiğim bu iki puan türünden sıralaması daha iyi olanla mı kabul ediyor yoksa puan olarak daha yüksek olanla mı ? Benim ikisi arasında uçurum var
-
@70mb yanlış bilmiyorsam puan arkadaşlar sıralama değil
-
komiser yard. ve subaylığı kazananlar da vardır umarım bunlar başvurmazlar
-
@tyr61 @Tükendikagrubu Ayrıca il göç açıklandı .Bu 45 kişiden çok az kişi başvurmaz büyük kısmı başvuracaktır kanımca.Bunu bir ölçüde anlarım.Nedeni mesleğin zorlukları ,şartları ,yüksek ihtimalle doğuda görev yapma vs.Sgk nın şartları bir nebze daha iyi.Puanı yüksek olan il göç arkadaş da sgk için tercihte bulunabilir.
Ama DGUYun tekrar başvurması haksızlıktır ki 300 kişilik kadro inş doldurulur.Merkez kadro ve şartlar daha iyi.Guyların da şartları eşit ve istisnalar hariç kimse gitmeyeceği ili yazmamıştır.Ayrıca son sgk da guyların hiçbiri listeye alınmadı.Biraz bunları ve arkadakileri düşünerek hareket edilir umarım.
Ayrıca İçişleri stajyer ve ab uzm yrd toplamda 27 kişi.Bu merkez alımında açıklanması elimizi hafifletir.En kısa sürede açıklanır inş.
Hakkımızda hayırlısı olsun .
-
@tyr61 p42 puanım hocam. Puana bakıyorlar p 23 daha avantajlı görünüyor orda düşük sıralamaya yüksek puanlar var
-
@aslan-reyiz inşallah il göç'ten çok arkadaş başvuru yapmaz. Guy ve dguy da bir an önce acıklanır ve dıger acıklanmayan mülakatlar. Yoksa yıne yüksek kapatacak gibi.
-
@tükendikagrubu yuksek dedigin mesela kacla kapatacak