10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P23 ten 85.7 alan arkadaş 1200 lerde imiş sıralamada P42 den 85.7 alan arkadaş da 430 imiş sanırım sırası.
SGK 1200 kişi çağıracak diyelim mülakata, bu demektir ki DGUY GUY bitmeden gelirse bu ilan 86-87 görür, bitince gelirse de mininimum 84 diyorum.
Bu yıl iki yıl puanının geçerliği olduğunu da hesaplayarak bu puan tahminleri -
@yamanoglan bu puan olayları maglum varsayım ama arkadaşın dediği doğru dguy guydan çok daha etkili olur çünkü merkez uzmanlık ek gösterge 3600 falan geçişe kolay kolay izin vermezler ki çoğunda istemez gibi buda sgk puanini 1 puan etkiler diye düşünüyorum tabi benimkide varsayım
-
@ryan ozmaan insallah en kisa zamanda aciklanir dguy
-
@modigliani-0 o zaman p42 deki kisi siralama ve puan olarak avantajli degilmi
-
@yamanoglan P23 avantajlı hocam daha yüksek puanla daha düşük sıralamaları var
-
@modigliani-0 mantıklı hocam varsayımınız ben de böyle düşünüyorum. P23 ten 82 puanım var 2700 lerde sıralamam. Dguy ve guy açıklansa bile 84 bandında kapatacağını düşünüyorum.
-
@rintintin benim de 83.3 hocam bizler seneye kovalarız artık
-
@sbf1983 @paretowilfredο dostlarim 10.pro ilani kpss evveli kesin gelir mi ?
-
@paretowilfredo hocam facede biri 24 haziranda mülakat olacağını söylemiş. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı
-
@yamanoglan hocam benim net bilgim yok, insallah herkesin gonlune gore ilerler surec.
-
@sbf1983 kac puanla kapatır, tahmininız nedir sizin?
-
@tükendikagrubu hocam bizim promosyon 84 civari kapatti, ilan da baya gecikti. Guy, dguy, is teftis ve sgk teftis aciklanirsa ne kadar duser acikcasi kestiremiyorum. Ama etkisi olur tabi. Malum surecten de uzak kalinca cok bilemiyorum. Cok bilinmeyenli denklem gibi bir sey:)
-
@sbf1983 anladım hocam. Insllah acıklanır beklenen mulakatlar. Bızde gergınız. O yuzden kestiremiyorum.
-
sanki guy ve dguy sonuçlarını bekliyorlar gibi onlar açıklansın bizlerde ilana çıkalım diyor gibi ve bu durum haftaya gösteriyor gibi haftaya güzel bir hafta olacak gibi
-
@tükendikagrubu hocam her sey nasip. Bazen elinizden daha iyisi gelir ama olmaz. Coklarini kazanirsiniz ama mulakatta olmaz. Hayat herkese adil degil maalesef. Siz umudunuzu kaybetmeyin iyi dusunun guzel seyler olsun hocam:) elbet bir kapi acilir tum emek verenlere kendini derslerle kitaplarla yipratanlara... ben yasimin dolmasina yakin girdim bu yola kendime gore iyi isler de basardim ne fedakarliklarla. Daha iyisi de olabilirdi bu oldu, hayat bizim icin:) Allah yardimciniz olsun hocam.
-
@sbf1983 hocam sizin başvuru yaptığınız dönemde sınavdan yeni çıkılmıştı ve önünüzden gidenler olmamıştı galiba. Hatta guylar mülakat bekliyordu yani şuanki durumdan daha fazla bir yığılma vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
@sbf1983 teşekkür ederim kendi adıma. Bu sene bızı cok beklettıler bır ılan vermediler dogru duzgun. Mhuy ılanını cok bekledim. Hala hareketlilik yok onda da. Bu surec herseyıyle zor. Bır kere grınce de gecmıs olsun. Cıkıs yok surecten. Olana kadar. Benımde ılk senelerim degıl. Bı bıkkınlık oluyor ister istemez. O da surecin zor ve uzun belirsiz olusundan.
-
@rintintin evet hocam 2017 kpss mayis ayinda olmustu temmuz gibiydi galiba ilanin gelmesi yanlis hatirlamiyorsam. o nedenle 100 puani olanlar bile vardi mulakat listesinde ya da 98 falan.
-
@sbf1983 bu durumda bile 84 ile kapatan kurumun puanları biraz daha düşer de inşallah bizler de faydalanır hocam
-
@rintintin insallah hocam