10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@modigliani-0 86 biraz abartı hocam il göç te ilk sınavdi 6 7 tane puan türü vardı ve 45 kişi aldı 87 le kapattı şimdi 400 kişi 2 puan türü var ve açıklanan sınavlar var ki iş teftiş sgk uzman yardımciligi guy Dguy açıklanırsa puanlar düşer. Ki geçen sınavda hiçbir guyun ve diğer kurumlara atananlarin mülakattan geçirilmediğini hesaba katarsa atanan arkadaşlar daha çok insanın yüzü güler.
-
Guy ve dguy inşallah bizim ilandan önce açıklanır da daha çok kişi nasiplenir .
-
@müşrif hocam inşallah dediğiniz gibi olur lakin ilgöçten yana pek insan ayrılmadı aramızdan kadro aynı aşağı yukarı
YSK ya atanmış arkadaşım bile başvurmayı düşünüyor SGK ya öyle düşünün -
@modigliani-0 Bende bunu anlamıyorum hocam ysk maaş olarak da özlük hakları bakımından da SGK dan daha iyi değil mi? Kurumun halihazırda bir işte çalışmayana öncelik vermesi de böyle düşünenleri tekrar düşündürür umarım bu işsizlik ortamında el insaf!
-
@müşrif hocam işte düşündüğü bir şey illaki vardır eşit veya üstün olsa geçmez keyfi olarak iş yapacak insan değildir, ne diyelim inşallah böyle başvuracak olanlar asgari seviyededir
-
@yamanoglan eger basvurursa il göç olan arkadaşlar 84-85 diye tahmın ediyorum. Bu benım fikrim. Daha düşük kapatabilir de. Umarım düşük kapatır. Benımde cok sınırda puanım.
-
Daha yeni bir kuruma atanmış olup da böyle gelecek kritik ilanlara başvurmayı düşünenleri hiçbir zaman anlamayacağım. Kimse kusura bakmasın bu aç gözlülükten başka bir şey değil. Burada binlerce işsiz genç şu ilanı atanma, iş güç sahibi olmak adına bekliyor yazıktır, günahtır.
-
Genç işsizliğin yüzde 35 olduğu bi dönemde. Yeni atandığı a grubu kadroyu beğenmeyip baska pozisyonlara basvurmak yanlış ve .... malesef buraya icimden gecen kelimeleri yazamıyacağım ....
-
@yorgun-kamucu genc issizlik yuzde 26. 35 ne dostum :)))
-
@johnstuartmill 26.7 :))
-
Halihazırda bir kurumun mülakatını geçmiş olupta ekstra başka ilana başvuran arkadaşlar bilir ki, öncelik hiç işi olmayan kişi lehinedir. Mülakatı yapan komisyonlar buna fazlasıyla dikkat ediyor. Tabi puanı yüksek olunca insan istediği yere başvurabilir bu da puanı kritik olan kişileri zor durumda bırakıyor. Listelere giremiyoruz. Ataması kesinleşen arkadaşlar sizlerden ricamız boşta olan bizleri de düşünün ve ona göre tercihinizi yapın. Sonrasında mülakatta sizler için kötü sonuç doğabilir ve bizim içinde listeye girememek gibi sonuç doğabilir.
Her şey gönlünüzce olsun dostlar. -
İşkura kimse başvurmazsa işsizlik %0 . Ve en basit ben kayıtlı değilim .
Kıyas bende yapıyorum ama niyeyse sgk nın kırığı çok . Benimde sınırda puan , sadece mülakat olması gerçekten cezbedici , millet heyecan arıyo il göç hayali olanı duymadım , yüksek puanlı guyda durmaz , yani puan çok düşmez sınırı ben 85 çiziyorum yani yığılmanın olduğu aralık . -
Arkadaşlar mevzu anlaşıldı sanıyorum. Atanmış yada atanma ihtimali olan kim varsa başvurmuyoruz arkadaşlar itirazı olan ?? Bakın yok. Mevzu anlaşıldı lütfen artık ilanın akıbetinden falan konuşalım. Çünkü birazdan beddua seansları falan başlıyacak küfürler havada uçuşacak gerek yok.
-
Zaten ben şimdiden uyarımı yapayım ilan gelirse insanlara asla beddua falan etmeyin, yok işi olup da başvuracak varsa hakkımı helal etmiyorum falan yazmayın onların sizin hakkınıza ihtiyacı yok bilakis böyle kışkırtıcı tavırlar ile kişileri başvurmaya itersiniz; daha kibar ve rica yönlü talep ve tavırlarda bulunmak başka kurumlarda çalışıp puanı yüksek olan arkadaşları ikna edecektir.
-
@johnstuartmill zaten kesin yüzde 26 dır
-
@buchanan buna kafalari bassa zaten basvurmazlar diye dusunuyorum kardesim basvurupta gidemiyoirlar ama 82 83 ile kapamasi gereken yerler acgozlu insanlar yuzunden 86 87 ile kapatiyor...
-
@johnstuartmill o %26,7 nin içinde aslında biz ilan bekleyenler yokuz çünkü iş aramayıp da işsiz kalanlarız dahil edilmiyoruz %26.7 e (bknz: Makro iktisat işsizlik tanımı) Dahil edilirsek %30 ları rahat görürüz bi nevi haklı arkadaş
-
@kgms kardeş iş mi yok. Git çalış. 35 ciddi bir rakam. İşsizlik dediğin kavram kişilerin istediği işe girene kadar dahil edilmesi değil. Cari ücret düzeyinde Çalışmak isteyip iş bulamayanlara işsiz diyoruz. Bu noktada da genc issizlikte rakam 26 küsür. Ben demiyorum tüik diyor :))) neyse onemi yok bunların. İlan konuşalım :)))
-
Ahali sgk puaninin dusmesi icin konusuyorum 300 kisilik dguyun aciklanmasi 1000 kisilik guyun aciklanmasindan daha etkili olacaktır o zamanda hesaplarima gore 84 puan cok kritik bir band olur
-
@emilsax dguy aciklaninca mi 84 olur minimum