10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@senior il tercihleri kazananlar belli olduktan sonra nihai puanlara göre yapılıyor hocam guy gibi öncesinden değil
-
-
@albertcamus kardeş, duyumlara olan tutumun korkutmaya başladı. Gelmesin istiyorsan açık konuşalım :)))
-
O müthiş soruyu sorayım dguy ve guy açıkladığı varsayarak soruyorm, 300 +100 gelirse iibf kaç kapatır?
-
@maesteo hocam bence 81-82 arası olur diye düşünüyorum
-
SGK dy için zehirli ok atılmış yine, İnş bu kez olumlu sonuçlanır.
-
@maesteo yeni GUY olacak arkadaşlar bir defa hassasiyet gösterip sadece bu seferlik başvurmazsa 82-83 olabilir, onlar başvurursa işsiz bizler yine bekleyeceğiz
-
@modigliani-0 keşke ama başvuru şartları değişmediği müddetçe vmy olan arkadaşımızın bile denetmenliğe başvurduğunu gördü bu gözler
-
Hocam işte GUY olanları geçen sene elemişler bence bunu da düşünürsek bu GUY sürecini yaşayan arkadaşların hassas olacağını düşünüyorum gerçekten çok çektiler ve biz de 10 aydır tek ilan göremedik biz de çok çektik halimizden anlarlar
-
@maesteo umarım guy dguy olan arkadaslar basvuru yapmaz. Tabı mulakatlar acıklandıktan sonra ılan gelırse , benımde puanım kritik.
-
Gün neredeyse bitecek bugün de haber yok . Dünden beri buraya kaç defa baktım haddi hesabı yok
-
Ilanin külliyeden onayının çıktığı bilgisini paylaştı diğer başlıkta üstad..Artık şenlensin bu başlık:)
-
Hayırlısı ile ilan gelirse kaçla kapatır acaba??
-
@atanamayan bence 85 görür
-
@olursaolur kim paylaştı?
-
Açıklasalar su dguy ile guyu hemen de sıra düşse asagilara. Çok kişi daha nasiplense
-
Hadi bakalim yeni arkadaslari bekliyoruz; bizler de çömezligi ustumuzden atmis oluruz
-
Arkadaşlar guydguy açıklanması için twitterda etkinliklere katılalım. Puanın düşmesi ihtimali doğar tabiki doğmasa bile emek veren herkes atansın. Lütfen destek verelim. İhmal etmeyelim
-
@olursaolur kim nerde paylaştı kesin bilgi mi kardeşim?
-
@yabgu guy ve dguy u kazanan güzel vatan evlatlarımız kı acıklanırsa, temenni ediyorum kı sgk ya basvuru yapmıcaklar. Bu işsiz kardeslerını de dusunmelerı gerekiyor.