10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn evet hocam.
-
@sbf1983 Meslekten biri olduğunuz için bu yorumu biraz açar mısınız bizim içinde bir izlenim olur niçin daha çok tercih edilir alternatifleri nedir diğer a grubu mesleklere göre.
-
@müşrif hocam sgk mevzuati karisik bir mevzuat ve hitap ettigi kitle cok genis, maliyenin hitap ettigi kitleden daha genis diyebilirim. Su an icin belki tam hak ettigi konumda olmayabilir ama ilerisi icin olumlu olur diye dusunuyorum. Ustatlar bu konuda daha bilgilidir ama is mevzuatinin icinden gelen biri olarak sgk mevzuati kesinlikle daha karmasik ve daha soyut o yuzden kendini gelistirebilen icin bence olumlu bir meslek diye dusunuyorum.
-
@sbf1983 üstat nerde kaldı bizim ilan ya:) vallahi puan almak değil de beklemesi zor derlerdi de inanmazdım:)
-
@newworldorder hocam elimden gelse simdiye 11. Promosyon alimi olmustu:)
-
Seçim de iptal oldu. Buralar şenlenirmi dersiniz?
-
@paretowilfredo üstad seçim sonrası bir hareketlilik olabilir mi?
-
@sandviçyiyenadam Dostum seçim tekrar edilecek, dolar 6,10, euro 6,80, enflasyon reel anlamda %30'lara dayanmış, işsizlik yine benzer tırmanışta, terör yeniden alevlenmeye başlamış, çözüm yeniden dillenmiş. Bu ülkede dün ile yarın arasında dâhi tahmin yapmak çok olası değil dostum. Net bilgi dışında hiçbir hususta tahmin yapılacak günlerde değiliz.
-
Ülkenin siyasilerinin dahi halka hizmet dışında her türlü işle uğratığı bu günlerde ben ilanın kpss sonrasına sarktığını düşünüyorum. Kimsenin buraları göreceği zamanlar değil maalesef.
-
@sınavsayar maalesef öyle kardeşim 2018 pişmanlık senesi oldu.
-
Şubat ayında yapılan yeterlilik sınavıyla ilgili atama duyurusu yapılmış. Bizim beklediğimiz ilana etkisi olur mu bilmem. Kurumda bir hareketlilik var gibi.
-
Ya şimdi face de paylaşmışlar sınav yüz de 98 24 haziranda diye bu ayın sonuna kadar ilan gelecek diye @paretowilfredo var mı bir duyum
-
@agustcomte paylaşım nerede yapılmış hocam hangi sayfada
-
@agustcomte o nası sorma tarzı hocam duyum yoksa dövcek misiniz hepimizi?
-
@albertcamus şu sayfaya kaç yıldır yazıyorum ilk kez heyecandan yazdığım bir yazıya böyle yorum yapıldı niye döveyim sizi tanımamam etmem şahsi hiç bir ilişkim olmaz nerden çıkardın bu yorumu
-
@modigliani-0 facebokta sgk denetmenliği sayfasında önceki günlerde teyit falan demişlerdi şimdi kesin demiş
-
@albertcamus hocam neresinde dövecek gibi konuşmuş acaba arkadaş ??
Sizi ben de dahil kaç kişi ile atışırken gördüm yapmayın lütfen -
300+100 demiş hatta bu ay ilan gelecek demiş
-
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar... Sınavınız çok büyük ihtimal (%98) 24 Haziranda başlıyor... Bu demektir ki ilan bir kaç güne gelir, ay sonuna muhtemelen girecekler puan sıralaması yayımlanır... Yine bir başka kesinleşen durum, eski yılların puanları haliyle kullanılacak olduğu ve kadro sayısını aynı olacağı (100 İstatistik+300 İİBF)... Son bir çıkarsama ramazan ve bayramınız bu sınavın koşturmacası ile geçecek, süre ilk kez bu kadar kısa... Demiş
-
Başvuru tarihleri inş guy dguy mülakat sonuçları açıklandıktan sonra olur yoksa mükerrer başvuru olacak...