10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
- SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 18-29 Eylül 2017 MÜLAKAT GRUBU
1 saat ·
Sevgili dostlar yeni alım haberini teyit etmiş bulunuyoruz... arkadaşlar facede paylaşılmış ilan büyük ihtimal temmuz başı demiş -
@hedefsgk kpss öncesi gelsinde varsın temmuz başı olsun.
-
@hedefsgk teyidi nerden almışlar bakanda imzada deniyordu imlanmış mı?
-
Kpss öncesi gelmesi çok iyi olur
-
Asparagas cıkmasından tırsmıyor degilim.
-
@snmrhn facede SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI 18-29 Eylül 2017 MÜLAKAT GRUBU nun yöneticisi yazmış bende görünce burada paylaşıyım dedim ilanın büyük ihtimal temmuz başı olacağını yazmış başka da birşey yazmamış
-
@hedefsgk teşekkür ederiz paylaşım için inş sınavdan önce gelir
-
Nedense benim de hep içimde sınav öncesi bir alım olacak hissi var. Umarım dogru çıkar. SGK bu tarz ilanları seviyor son dakika golü hesabı.
-
Kimmiş diye baktımda arkadaşlar kitap satan kimseden bu piyasa hayır görmemiştr bugüne dek.iligili kendisine hoca diyen arkadaş mülakat kitabı satmak için ortamı hazırlıyor o kadar.
-
Kimseye bi sözüm yok ama bu duyumlar koşan atların bi metre önüne serilmiş ama asla yetişemiyeceği otlara dönmedimi sizcede. Sürekli koşuyoruz ama ne ot var ne bişey. Sırf bu boşa çıkan duyumlar yüzünden kimseye güvenimiz kalmadı.
-
@albertcamus hiçbir duyuma prim vermiyorsun hocam
-
@strtmn hocam paretonun sustuğu yerde kitap satan adam konuşuyosa niyeti çok nettir bence....
-
@hedefsgk @paretowilfredo üstad bilginiz var mı?
-
@albertcamus pareto üstad ciğerimiz tabi de, olur olur hani üstadı ıskalayan bir durum olabilir. Tabi, tk'da çok haklı gibi görünüyorsunuz.
-
Inşallah mayısta ilan gelir
-
@paretowilfredo üstad sizde yeni bilgiler var mı arkadaş facede temmuzda mülakat olacağını belirtmiş
-
İlana dair bilgiler var dostlar onlar stabil zaten. Ancak onaylanma durumuna dair yeni bir bilgi almadım henüz.
-
@paretowilfredo o bilgileri bizlerle paylassan ustad ilana dair bilgiler var deyip kenara cekilmesen keske... bu zamana kadar bekledik ettik o yuzden bari sen brz daha yardimci olsan etsen bildiklerini duyduklarini soylesen
-
@yamanoglan O bilgileri paylaştık dostum forumda sizin aktif olmadığınız dönemde. Gerilere giderseniz, görebilirsiniz. İşaret ettiğim bilgiler onlardır, tekerrür olmaması adına yazmıyorum yalnızca.
-
Hocam guy ve dguy mulakatlari açıklandıktan sonra ilan gelirse p23 puanım 82.9 gelir mi bu puana