10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Hâlâ bir ses yok mu acaba
-
Bu hafta maliyeden önemli bir kac kişiyle konuşma fırsatım oldu iptal olan vmy icin sorular sordum bakan bey için halihazırdaki müfettiş sayısı çok fazlaymış bu yüzden iptal olmuş yani biz maliyedeki yapılanma ile alakalı sanıyorduk ama işin gerçeği öyle değilmiş . Yani kamuda topyekûn bi küçülme hedefi var ayrıca ekonomik istikrar için ne yazıkki personel kısmayı tercih ettiler bu sebeple 1 yılı aşkındır beklediğimiz bu ilanın gelme ihtimalini artık çok düşük görüyorum ayrica yapilan hic bir unvan sinavinin mulakatlari bile .yaklasik 1 senedir yapilmiyor her yonden bi tasarruf soz konusu bu sartlar altinda yeni alimlar zor zaman kaybetmeden tekrar kpss çalışmakta fayda var yoksa sınav sonrası gelen ilanın puan süresi bitecek olanlara pek katkısı olmayacak herkese iyi çalışmalar arkadaşlar
-
@agustcomte hocam bu söylem doğruluğu olan bi söylem ama eksik.Sayın bakanın devlet gelire de sayıca çok bulduğu için karşı çıktığını biliyoruz.diğer yandan vmy içinde aslında durum benzer.yapılanma bu işin içinde yok demek hatalı olur ama vmy iptalinde devlet gelirin iptalinin gündeme gelmesi gibi gerekçelerde ön ayak oldu bu var.ama daralma yada tasarruf bu işin ancak bahanesi olur sebebi değil.öğretmen, polis, sağlıkçı vb. vb. birsürü ünvan için tasarruf söz konusu değilken vmy için yada diğer alımlar için tek gerekçe olark bunun sunulmasına inanmayacak kadar uzun zamandır sürecin içindeyiz.maliye kendi içişlerini çözemediği için ilanları bekletiyor. Vdk ve gibteki idari değişiklikler bir adımdı. Sddk diğer bi adımdı,diğer düzenlemelerde yakında belli olur, aynı kalcaksa buda belli olur.Nisan sonuna kadar kadroların değerlendirilmesi biter iyi kötü bi ahval ortaya çıkar.O yüzden herşey makbul ve kabul edilebilir sebeptir ama yapılanmanın yerine söylem olarak tasarrufun ikame edilmesi kabul edilebilir birşey değildir.sözüm size değil,siz diğer başlıklardaki el-veda gibi art niyetli değilsiniz ama dediğim gibi akla yatkın olan şeyler bellidir ve bahane üretilen kitlede en az 25 yaşında insanlardan oluşuyo, çocuk değil.
-
@agustcomte dguy alim sayısında kısıntı olur mu ki?
-
Bakın burası çokomelli diye diye tasarruf yapıyorlar
Yetiş ya şimşek ya ağbal -
@merasim34 yapmayın hocam neyin tasarrufu olsun bu:)) hangi tasarruf? hangi daralma? dediğim gibi arkadaşa değil sözüm ama her duyduğumuzu paylaşmıyoruz bizde.bizede söylendi bu sözler.vdk ve vmy ile alakalı öyle söylentiler varki dile getirilmez hiçbir ortamda. Tam şey gibi bu ortamlarda tasarruf deriz.bakanlıkta herşey karman çorman şuanda. vdk bi kalem halledilmesi gereken.daha hazineden geçen arkadaşlarımızın görev tanımları bile yok nerdeyse.adeta emaneten oturuyolar bu başka sorun.hazine ve maliye uzm.haline gelen unvanın durumu başka sorun.taşra başka bir sorun.duyların bi kısmı verildi çevre'ye ama taşrada teşkilatlanmanın değişimine dair taslaklar var bunlar net değil.içinden çıkamayıp hiçbirine dokunmayıp bırakabilirler bu bi seçenek ama tasarruf falan bunlar altı boş cümleler. 2019 başı ve seçim öncesi verilen kadrolara bakmak yeterli bunun için.
-
@albertcamus valla hocam ben dialog halinde belirtilenleri olduğu gibi aktardım . Sonuçta bürokrasi neyin nasıl ne zaman olacağını en iyi biliyorum diyen yanılabilir. Vdk iptal olduktan sonra personeli aramıştım onlar bahane olarak yapılanmayı söylemişti fakat ortada halihazırda alımı etkileyecek bi yapılanma yok ama rivayetler çok guy dguy ve vmy isimlerin değişeceğine dair gerçi yaptığı iş aynı oldukça hep değişse ne olur o tartışılır da neyse bu süreçlerin akabinde cuma günü bu dialog oldu ve bakanın tutumunun net olduğu denetim çalışan sayısının çok fazla olduğunu belirttiğini söyledi bunun üstüne denetim elemanı alımının bir süre olmayacağından bahsetti. Ayrıca kurum içinde yapilan yeterlilik sınavlarının mülakatları yapılmadi normalde 1 ayda tamamlanan süreçler 7 aydır askıda tüm bunların sonucu yeni bir alim olma ihtimalinin kpss öncesi çok zor olacağından bahsedildi . Sgk alim kısmınıda denetim organi olması dolayısıyla böyle yorumladım. 2012 mezunuyum ve Sadece sgk bazinda 4. Mülakatım olacak girmeye hak kazanırsam yani süreci az çok bende biliyorum 2 sene öncesine kadar ne süreç bu kadar uzun sürüyordu nede alımlar bukadar bekleniyordu bundan sonrası büyük bir soru işareti
-
Arkadaşlar bugün saat 20.00'de yapılacak etkinlik SGK bazlı olacakmış.Sponsorlu etkinlik olduğu için direk gündeme girecektir.Yüksek katılım gösterelim ve duyuralım.
-
Gel vefasız, gel insafsız. Çağırmazdım acil olmasaaa...
-
Nisanda olacak toplanti yapildi mi acaba yapildiysa sonucu nedir bilgisi olan var mi? Yildik resmen...
-
Nerede kaldı bu ilan. Eylülden beri yakında gelecek deniyor. Yakında derken bu yakın tam olarak kaç ay yada yıl.
-
@872 galba bir eylül daha göreceğiz ilansız .. öyle kötü bir kısır döneme girdik ki ..
-
Bir aksiyon yok sanırım üstat pareto bir bilgi edinebildi mi acaba?
-
Bilgi olsa paylasilirdi. En ufak umut kirintisi yok. Gunde 10 kere su basliga bakiyorum bir sey var mi diye.
-
Aslinda imd sonuclari bugun aciklanacakmis. Bakanlikta isler yavas yavas yoluna giriyor diye dusunulebilinir mi ki bu
-
@paretowilfredo üstad herhangi bir gelişme var mı denetmen yardımcılığı ile ilgili. Kpss öncesi bir umut var mı sence. Uzun süredr girmiyordum foruma. Bilgilendrirsen yada öngörünü aktarırsan sevinirim.
-
@872 Dostum olumsuz bir haber yok lakin olumlu diyebileceğim bir şey de işitmedim. Ortada bir talep var ancak ne vakit için bu talebin karşılanacağına dair net bir bilgi yok malesef henüz. Sonbahar diyen de var, yakın zamanda ilan gelecek diyen de. Benim konuştuğum kişilerde de durum bu şekilde ayrık durumda.
-
@paretowilfredo tamamdır üstad sağolasın.
-
Y I L D I M
-
İki sınavın beklentisi bizleri çok üzdü.
Birincisi MHUY?
İkincisi SGK 10. PRO.
Madem ihtiyaç bu kadar çok yoktu. 7. 8. ve 9. promosyon sınavlarını neden aynı yıl alınan puanlarla çağırdın eyyy insanlar GSS borcu yükleyen SGK.