10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hak-111111 benimde p42 83.5 ama bunların mülakat sonuçları aciklansada özellikle guylarin sgk denetmenligine başvurur diye düşünüyorum bide dguyun yeterliliğinde yds var onlardanda başvuran olur diye düşünüyorum
-
@paretowilfredo hocam mhuy la ilgili aynı durumlar mı geçerli? Şöyle bizi heyecanlandırıcam güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.
-
Üç ilan beklentinin olan SGK, MHUY ve GUY dan birinin 2019 kpss öncesi muhakkak gelmesi gerekiyor dostlar. Elimizden geleni yapmaz istek bu tren kaçacağa benziyor. Şayet kaçarsa da en erken söylenen tarihler beklenir. O da Eylül ve Ekim ayları.
-
@antimülakat hocam gtb alımı hangi tarihte olabilir? Birde alım sayısı kaç olabilir?
-
@intermilan hocam bakan açıklama yaptığına göre uzun sürmez diye düşünüyorum. Genelde ilan öncesi söylüyorlar bunları. Sayı yine bin civarında olur tahminen.
-
@antimülakat hocam inşallah bir iki ay içerisinde alım olur
-
Arkadaşlar çalışma uzmanlığı ya da sgk uzmanlığı hakkında bilgisi olan var mı ? En bildiklerimiz sgk-iş müf. Sgk denetmenlil diğer kadrolarda alım oldu mu?
-
@intermilan inşallah hocam. Şu sürece biraz can suyu olur. İnsan eline kitap almaz oldu. Çok sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz hep birlikte.
-
@antimülakat hocam bakan nerede açıklama yapmış?
-
@yabgu sgk uzmanlığı diğer merkezi uzmanlıklar gibi. 3600 ek gösterge var. Çeşitli illerde memurlara eğitime gidiyorlar ya da genelge görüş yazıları vs yazımında yer alıyorlar. Tez+yazılı sınav var yeterlilikte. Yds D seviyesi istiyor ilk girişte. Uzmanlığa geçişte C düzeyi sanırım. Benim en çok beklediğim ilanlardan biridir kendisi:)
-
@intermilan hocam katıldığı bir konferansta gelen soru üzerine hazırlığımız var demiş.
-
@antimülakat sgk denetmenlikle ilgili söylentiler iyice arttı. bilginiz var mı?
-
@sandviçyiyenadam hocam o konu üstad @pareto kardeşimde. Ben oralara çok fazla bakmıyorum.
-
@antimülakat hocam alımın bin kişi olmasını neye göre söylediniz?
-
@yabgu tercihiniyap.net adresinde arama butonu var hocam. kullanması zor değil.
Sgk uzmanlığı ---- https://www.tercihiniyap.net/kpss/sgk-uzman-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi-h3136.html
Çalışma uzmanlığı ---- https://www.tercihiniyap.net/meslek/calisma-uzman-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi-h3137.html
-
dguy olan birinin bu alima basvuracagini asla dusunmuyorum hocam,mulakatta zaten cogu kisi gelir uzmani gelir uzman yardimcisi sgk dentmen yard. Ve diger uzmanliklardan kisiler vardi,bu belki mulakat icin yari yariya bile olabilir,guy da da memleketini kazanan bircok kisinin girmeyecegini dusunuyorum,tabi acilacak kadroda onemli,ptt de baslatiyor yavas yavas 100 idari uzmanini ki bu kisiler dili halletmis kpss puani iyi kisiler,yani ilan gelse sans yuksek yeter ki gelsin
-
@albertcamus alımın ve güncel puan türü hakkında neler, (duyum)ne zaman olabilceğine dair sordum meslek ile ilgili ne iş yaptığını,maaş özlük haklarını sormadım. Gereksiz tripleriniz bi bitmiyor.
-
@duyguuu37 kesinlikle katılıyorum ki guy mülakatina giren tanıdıklarım bile geçtikleri takdirde başvurmayacaklarını söylüyorlar.Hele ki Dguy u kazananlar hiç sanmıyorum adam bu süreci geçmiş SGK dan daha fazla maaş alıcak merkezi uzmanlık olduğu için Ankara'da yaşıcak dilde D seviyesini mi düşünür.
-
Özluk haklari iyilestirilse en cok tercih edilen a grubu mesleklerden olur diye dusunuyorum.
-
@sbf1983 üstad siz düzce sgk da mıydınız?