10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Sınav mi ? Nasıl yani sınav mi geldi denetmen yardimciligi alımına?
-
@yunni61 kurban olduğum Allahım şu mübarek günlerde güldürsün yüzümüzü şu ilanla
-
Haberi veren kişi kimdir? Trol degildir umarım neden yüzde 98 onu da anlamış değilim
-
@olursaolur hayır hocam sınav değil mülakat demek istedi Facebook grubunda sormuşlardı sınav mı diye mülakat demek istediğini söylemişti
-
@gresham-t mulakat icin kiytirik bi kitabi satmaya calisan paravan bi yayin evinin ortagimi biseyi hocam. Ta malumlar zamanindan hatrliyorum ayse mi oyle nicki olan bi reklam hesaplari vardi. Densiz terbiyesiz herkesle kavga eder dururdu o hesapla bu kisi muhtemelen. Cok guven veren insanlar degiller.
-
@godot 3, 5 mulakat kitabı satmak için böyle şaklabanlık yapan bi tipse hiç heyecan yapmayalım arkadaşlar @paretowilfredo yu bekleyelim.
-
Guy ve dguy açıklandıktan sonra gelirse puanların makul Sevil’lere ineceği kanaatindeyim. 83,7 ile bekliyorum bu ilanı umarım girebiliriz.
-
@godot böyle bir niyetle insanların tek umudunun tacirligini yapacaklarsa yazıklar olsun
-
Oyleyse bile bu kadar kesin konusmasi mantiksiz kitabini bu yil satar ee sonraki yillar? Umarim dedigi cikar yuzumuz guler
-
Hadi inşallah çok bekledik umarım beklemenin karşılığını alırız.
-
Kitabını satmak için yazsa bile niye bu kadar kesin konuşsun ki ? İlan gelsin yeterki, alınacaksa alırız kitabı yani ilan hariç bir şey önemli değil çünkü aylardır hepimiz iş sahibi olmak için bekliyoruz arkadaşlar. Allah bu aylarda yüzümüzü güldürsün inşallah.
-
Gözler ysk da pardon paretodan gelecek açıklamada
-
@aslan-reyiz Estağfurullah dostum. Senin nezdinde şöyle bir açıklama yapayım;
İlana dair daha evvel tüm detayları duyduğum gibi aktarmıştım. Sayı konusunda ilanın aşamaları konusunda bir noktaya kadar geldi işler zaten.
Ancak son noktada ilanın onaylandığına dair güncel net bir bilgi almadım açıkçası. Geçtiğimiz gün de söyledim %98 dahi olsa ben duyuru yapmam şu dönemde. Tüm ihtimaller bir günde buruşturulup atılabiliyor. %100'e erişene dek duyduklarım dostlar malesef bir şey diyemeyeceğim. -
@aslan-reyiz tam isabet olur hocam.
-
@paretowilfredo Hocam sayı 400+100 mü yoksa 300+100 mü bir ara 500 olabilir diye bir duyumunuz vardı.
-
@müşrif Onu teyit edememiştik sonrasında dostum anımsarsanız.
-
%98 çok garip bi oran . Ve yazılana göre 24 hazirandan önce mülakatın olabilmesi için bu 1 hafta içinde ilanın gelmesi lazım ki mülakata 45 gün kalmış olsun
-
Eğer bu ilan gelecekse 24 haziran öncesi gelmesi bencede mantıklı. Belki istanbul için bi önem arzediyoruzdur. Sonuçta onbinlerle kaybedilen bi seçim tekrarlanıyor.
-
İlan gelirse guy gibi il tercihi mi yapılıyor nasıl oluyor tam olarak başvuru
-
24 haziran mülakat tarihi diyorsa bu hafta en geç haftaya ilan gelmesi gerekiyor . Hayırlısı olsun