10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aybala umarım yalan haberdir
-
@aybala böyle şeylere inanmamak gerek.
-
@mrtvrt arkadaşı kişisel olarak tanımam da sgk denetmeni onu biliyorum. Ama neden geri sildi bilmiyorum. Pareto araştırsın bilgi verir bize.
-
Yazan kişiyi tanırım dostlar. Haberin doğruluğu var. Yine de teyit etmeye çalışacağım. Bilginin kaynağı oldukça sağlam ama.
Söylenen şey şu, Kurum 400 kişilik kadroyu çıkardı olur için. Daha evvel söylediğim koşullarda. Ancak onay gelmemiş bu kadroya. Umarım aksi bir haber alırım bu hususta. Bakalım haber vereceğim dostlar.
-
Gecmis olsun o zaman
-
@paretowilfredo 400 Sayısına mı fazla dediler hocam Acaba ?
-
@paretowilfredo üstad onayı c.başkanlığı mı veriyor?
-
@bcbc3434 Evet dostum. Olur almadan ilana çıkılmıyor.
-
@gizem2020 bu da ihtimal dahilinde dostum ögrenmeye çalışacağım.
-
@paretowilfredo bu hiç hoş olmadı hiç
-
@kuşçubaşıeşref çok üzdü dostum bu haber beni. Umarım aksi bir bilgi alırız ve ilan gelir güzelce.
-
zaten ilanların gelmemesinin nedeni c.başkanlığından onay çıkmaması her şeyde bir aksilik çıkartıyorlar maalesef
-
@paretowilfredo inşallah üstad seçim dönemi herkese bir şeyler var iken İİBF hiç bir şey yok Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim artık
-
Nasıl izin çıkmaz anlamıyorum. 60 bin öğretmene izin çıkar,polise çıkar,sağlıkçılara çıkar bir bize mi çıkmaz?
-
@paretowilfredo Twitter’da Bir Hukuk hocası A Grubu Mesleklerinde İstenen kadrolara onay verirler. Bir sınırlamaya gidemezler diye C.başkanı Kararnamesinden Yazı paylaşmıştı.Demekki doğruluk payı yokmuş
-
@paretowilfredo ben şaşırmadım nedense. Ogretmen ve polislere kadro verme sebeplerı de bellı.
-
Kurum ve bakanlık içi tartışmalı konularda bir şekilde olumlu veya olumsuz gelişmeler olabilse de karar külliyeden çıktığı an konu kapatılır. Eğer ki konu sayı ise bu zaten kötü bir gelişme de yok hiç ilana çıkmayı düşünmüyorlarsa ki öyle anlaşılıyor bu en kötü senaryo olur.
-
@gizem2020 Kim o dostum? Şu 2019'da binlerce kadro havada uçuşacak diyenler ise zaten bunun tamamen bir pazarlama taktiği olduğunu biliyoruz. Ya da iyi niyetlilerse de bu ülkede kamu bürokrasisinin işleyişinden tamamen bi haber. Yine de aksi bir tutumu da doğru bulmuyorum. Ümitliyim ben hala. Soruşturacağım. Çünkü başka bir dostumdan olur çıktı minvalinde bir söz işittim. Ama bu duyduğum bilginin kaynağı direkt bu işi en iyi bilebilecek kişilerden biri malesef. Umarım geçiştirmek için verilmiş bir yanıttır.
-
@paretowilfredo o kişiyi tahmin etmek zor değil
-
@paretowilfredo İsim vermeyeyim Hocamda İnşallah dediğiniz gibi siz araştırın bizde sizden güzel haberler bekleyelim. Sayı 500 beklerken 400’e bile acaba demek biraz üzdü ama Hakkımızda hayırlısı olsun