10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@müşrif kazanmak ya da kazanmamak değil, seçimden sonraki ekonomik krize göre daha az sayılı alımlardan söz ediliyor
-
@ist_123 onunla bir alakası yok hocam 10.000 pomem, 10.000 bekçi, 10.000 imam hatipli ilanlar yayımlandı ve halihazırda bir 10.000 daha polis alımı geliyor. Öğretmen desen yılda 50.000 buldu neredeyse atama sayıları. ilan gelmemesinin krizle falan alakası yok. A grubunda küçülmeye gidilmez. B grubu ataması değil bu
-
@pareto_wilfredo Yok mu hiç gelişme ? Şubatın sonu sonuna geldik
-
@umutozk16, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@pareto_wilfredo Yok mu hiç gelişme ? Şubatın sonu sonuna geldik
Yanlış kişi dostum doğru kişi @paretowilfredο üstad
-
@umutozk16 Stabil dostum. Oldugu zaman duyuruyorum zaten.
-
@paretowilfredo ustad secimden sonraya kalma ihtimali de var mi m
-
Cok sıktı artık sgk ve gelmeyen ilanları açıklanmayan sonuçları.
Gelse birde mülakat bekleme kahrı cekicez. Bi oncekinide mukemmel mulakat geçirmiş biri olarak aylarca sevincle bekledim ve başarısız.
En cok istediğim kurum sgk idi. Ancak artık ondan bile emin değilim. Bu kurum herkesi çok yordu.
Bize üzülüyorum. -
@gizo11 benim de oyleydi mulakatim. Oldu bu is dedim icimden:) ama aldim havami :))
-
@b-ays dostlar yapmayın zaten ortada ilan milan yok. Daha beklerken perişan olduk. Bide elenme ihtimalimizi gözümüze gözümüze sokmayın Allah yardımcınız olsun inşallah bu sefer kazanırsınız.
-
Arkadaşlar hafta ya sürpriz olabilir hayırlı olsun şimdiden eğer gelirse.
-
@keynesin-faizi tahmin mi duyum mu üstad
-
@keynesin-faizi nerden duydunuz hocam
-
Burasi karışır hazir olun
-
@keynesin-faizi ilanı görmeden inanmam
-
Duyum mu öngörü mu ?
-
Sgk Teftiş ve iş teftiş açıklandıktan sonra ilana çıkılsa keşke .Mükerrer başvuru olacak yoksa.Kurum bunu düşünür inş.
-
@keynesin-faizi sayi vs belli mi
Surpriz sayi kisminda mi olacak acep -
@yamanoglan sürpriz ilanın kendisi olacak hocam arkadaşın kastettiği o bence
-
@keynesin-faizi dostum detay verir misin
-
@keynesin-faizi duyum inşallah sağlam bir yerdendir