10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@fatman06 keşke böyle olsa ama inanılmaz iyimser bir tablo. Yeni yıla kesin sarkar benim öngördüğüm
-
@alika28 paylaşımım en iyi (erken) senaryo lakin kendi aldığı karara uymama gibi bir durumda var maalesef.
-
@paretowilfredo Hocam sayı vs. bilgiler verdiniz, belli ki bazı aşamalar geride kalmış ilan için. Şu an için her gün ilan gelme ihtimali var mı yoksa hâlen tamamlanmayan konular var mı?
-
@fatman06 en iyi ihtimal 2019 ekim yada engec 2019 aralik basi
-
Beklenen hafta ve gelmesi gereken hafta bu olsun artık...
-
@simón-bolívar İlanın gelmesine dair herhangi bir yeni olumlu veya olumsuz gelişme yok dostum. Sayı konusunda da ve diğer tüm koşullarda da teyit alamadığım için ilk duyurduğum hâl geçerli. Bakalım gelişme olması durumunda paylaşacağım dostum zaten
-
Rüyamda bakana ilanı soruyordum oda bir iki hafta bekleyin dedi psikolojim bozuldu sanırım
-
Arkadaşlar kurumdan bir denetmen yardımcısı arkadaş dedı ki üstad yazılı sınav gelebılır demiş 10.promosyon için bilgisi olan var mı acaba
-
@iktisadihatun ya bunu bana da bir arkadaş söylemişti kurumda Denetmen ben hiç kimseden böyle birşey duymadığım için hiç dillendirmedim.
-
@grundig umarım olmaz böyle birşey
-
@iktisadihatun böyle bir ihtimal konuşuldu ama kabul görmedi diye biliyorum. İlgili yardımcı arkadaşın üstadı muhtemelen son yapıla yönetmelik değişikliğine bakarak bu ihtimal hakkında sanırım tahmin yürütüyor. Mevzuatta önü açık bunun ama şu an için böyle bir planlama işitmedim. Bakalım.
-
@paretowilfredo İnşallah olmaz hocam eğer sınav çda gelirse iki senede bir ilana çıkar artık kurum .
-
@paretowilfredo çok teşekkürler
-
Geliyo mu yarin ilan simdi?
-
@paretowilfredo hocam seçimden önce hiç bir kurum ilana çıkmayacak tüm ilanlar seçim sonrası duruma bakılıp gelecek söylentileri dolaşıyor? Ne diyorsunuz
-
@ist_123 kaynak nedir
-
Başkan hafiften gülümsemiş
-
@ist_123 ak parti belkide en kritik seçimini yaşıyor. İlk defa ankarayı kaybetmeleri ihtimal dahilinde. Antalya bursa istanbul gibi şehirlerde kritik. Üç beş şehir diyip geçmeyin. Dünya böylesi bi sonucu akpartinin sonu diye servis edecek herkes bunun farkında. Hiç bir seçimi es geçmeyen hükümet böylesi bi seçimi atlamaz diye düşünüyorum. Zaten fazlasıyla bekletilmiş ve ihtiyaç olan alımlar bunlar. Kimse yeni bi guy beklemiyor yani.
-
@mrnobody inşallah hocam hepimizin temennisi bu yönde ama bakanlıklarda çalışan arkadaşlarım ve meclise girip çıkan tanıdıklarım yaklaşık 4-5 kişi aynı durumdan bahsedince insan şüphelenmiyor değil.
-
@ist_123 seçim sonrasındaki durumdan kasıt nedir kazanırsa alım yapmicak kazanmazsa yapicak yada tam tersi asılsız bir duyuma benziyor