10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
83,5 puanla şansım olabilir mi değerli arkadaşlar? Yoksa bu foruma girip sürekli okuyarak umutlanmak istemiyorum
-
@alika28 arkadaşım birkaç sayfa öncesinde analiz yapan arkadaşlar vardı istersen bi bakın inş 500 kişilik ilan gelir de faydalanirsn
-
Yine sus pus herkes beklemekten yoruldum...
-
@snmrhn bence kritik günlerdeyiz. Önümüzdeki pazartesinden itibaren heran gelebilir ilan. Tüm duyumlar şu günleri gösteriyor.
-
@mrnobody İnş öyle olur o kadar bekletti ki... bir duyum mu yoksa tahmin mi üstad
-
@snmrhn yok dostum benimkisi tahmin sadece. Seçim takvimi belli olduğundan beri bu vakitlere saklarlar diyordum hep. Dernek başkanının ve paretonun duyumlarıda bu vakitlere işaret ediyor. İnşallah daha fazla bekletmezler.
-
@mrnobody İnş üstad İnş bekliyoruz...
-
Ya o degilde su siteye veeilen reklamlardan dolayi tam randiman alinmiyor zirt pirt reklam cikiyor girmek istedigin sayfaya gireceksin diyelim basiosun nasil oluyorsa reklamlara giriliyior
Bence acil bir cozum bulunmali reklam sayisi azaltilmali diye dusunuyorum @paretowilfredο -
P42 de 83.7 ile 910. Sıradayım . 300 kişi gelirse sanırım umut yok . 400 olursa var mı sizce
-
@ekonomist 300 olursa 85 ten aşşağı kapatmaz gibi ama 400 olursa 83 e kadar düşebilir guy dguy alımları tamamlansaydı bu puanlar daha da düşerdi
-
@Ekonomist dguy 300 kişi alırsa ve süreci sgk gelmeden veya sgk başvuruları devam ederken sonuçlanırsa en azından başvurular geri çekilir duyarlı arkadaşlar tarafından ve 300 kişilik sgk alımında bu şartlarda size gelebilir.
-
@aslan-reyiz ilan bu hafta ya da paretonun dedigi gb 10 marta kadsr gelir mi
-
@yamanoglan mart ayında bekleniyor hocam bakalım.
-
@yamanoglan dguy süreci bitmeden gelir ilan büyük ihtimalle bence seçime yakın bir tarihte gelecek 15-20 mart gibi
-
@bcbc3434 ise baslama 2020 mayieini bulur o zaman
-
@yamanoglan bu sefer o kadar çok uzatmazlar herhalde
-
@bcbc3434 insallah
-
@bcbc3434 @Aslan-Reyiz bu gidişle dguy sürecini beklemyecek gibi beni 500 paklar ancak
-
@paretowilfredo üstad bu hafta için var mı umut...
-
Geçen seneki değişen duruma uyarlarsa ;
- KPSS + MÜLAKAT puanın ortalaması mülakat sonucunu belirleyecek.
- Mülakat sonuçları 30 GÜN (işgünü değil) içerisinde açıklanacak.
- Kazananlar belge tesliminden 10 gün sonra işbaşı yapacak.
********* ANALİZ **********
İLAN GELDİKTEN ORTALAMA 45 GÜN SONRA MÜLAKAT BAŞLIYOR.
10 GÜN MÜLAKAT SÜRSE.
30 GÜN MÜLAKAT SONUCUNUN AÇIKLANMASI.
BURAYA KADAR 3 AY ETTİ.
Belge teslim tarihleri ve 10 gün bekleme süresini de 30 gün desek.
4 AY****** PAZARTESİ İLAN GELSE BENCE EN ERKEN TEMMUZ BAŞI GİBİ İŞ BAŞI *******