10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@eomerbuyursunlar istişare edelim... haksızmıyım ama hocam kontejan 100 az değil bence 70puan nere 85 nere insanlar 85 almış gelirmi gelmezmi diye düşünüyor
-
Hayırlısı olsun inş gelir.
-
@semih3434 haklısın hocam ama burası KPSS A grubu burdan her şey gerçek
-
@semih3434 Dostum sanırım forumda yenisiniz o nedenle evvelki ikazlarımı sizin için yenileceğim. Başlıkta iibf istatistik polemikleri yerine daha faydalı hususların konuşulmasını istiyoruz. Kısır bir tartışma ve kırıci tavırlardan öteye geçmiyor bu konu malesef. Karar vericilerin muhatabı olduğu hususlar burada bizlere vakit kaybettiriyor sadece. Bu konudakı tartışmaları özelden yapabilirsiniz.
Hoşgeldiniz bu vesile ile. Iyi forumlar dilerim.
-
Sıralamam 1200
Olası 300 kisilik veya 400 kisilik iibf alımında şansim nedir?
Tesekkurler. -
@olamazmıolabilir dostum sıralamanız değil iki puan türü olduğu için puanınız önemli. Puan tahminleri yapıldı 84-87 bandında değişiyor tahminler.
-
Arkadaşlar muhasebe iktisat maliye hukuk dışında hangi derslere çalışmalıyım.İlk senem ve hangi kitabı almalıyım
-
@mrkorkmaz1 SGK için soruyosan işletme ya da çeko çalışmak gerekir. Şuan işletme bakanlar daha avantajlı ama yarının ne getireceği belli olmaz. Çeko için Adem Kaya hocanın 'çalışma sorunları' konu anlatımı ve soru bankası iş görür.
-
@kuşçubaşıeşref Amin. Kardeşim tarihin en büyük diğer bekleyişindeyiz bu sene de (Guy,dguy)
-
Sayının 400 olacağını okuyunca Moraller gene bozuldu. @paretowilfredo hocam İnşallah güzel bilgi alırsınız bizim için.Bekliyoruzz
-
@paretowilfredo 2018 puanıyla sınav ve mülakat olup bitmiş kaç kurum oldu hocam ? önümüzden gidenleri merak ettiğimiz için sormak istedim, sizin bu konuda daha bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum
-
Tek tek okumadım da, sayı iibf için 300 mü 400 mü anlamadım şimdi.
-
@872 300
-
Arkadaşlar güncel idare hukuku notu olan var mı?
-
-
@kuşçubaşıeşref sayılar hep degisyor, kaç kişi olacak ilan verildiğinde anlayacaz artik.
-
@aslan-reyiz maliye var mı reis?
-
@aslan-reyiz Allah razı olsun başkan
-
@bcbc3434 https://forum.tercihiniyap.net/topic/5120/kpss-a-grubu-nedir-konuları-nelerdir-nasıl-hazırlanılır/33
Toplu paylaştım burada mevcut hocam
-
@paretowilfredo reisss iyi kötü bişey de gözünü seveyim