10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yamanoglan hayirlisi olsun hocam:)
-
@statesogu 2 den fazla diyor dostum. Bu da 3 kez girebilirsin demek degil midir?
-
Umut ediyorumki bu hafta bekledigimiz guzel haber gelir ilan gelir
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme var mı? böyle giderse guy mülakatlarını 2020 ye kadar bile göremiyeceğiz en azından sgk ilana çıksın da bahaneyle ders çalışalım
-
@r4ntisi sorma kardeşim ya artık guy mülakatını beklemiyorum önemli olan sgk benim için artık...
-
Rüyamda birisi burda hayırlı olsun bi kaç güne ilan geliyor diye duyum paylaştı. Nerde o çıksın ortaya uğraştırmasın şimdi beni
-
@r4ntisi Bilgi oldukça paylaşıyorum dostum. Olursa yine paylaşacağım
-
Arkadaşlar sgk için hukuk iktisat muhasebe maliye dışında sadece çekoya mı çalışmak gerekiyor sadece
-
@mrkorkmaz1 iş kanunu ve sosyal güvenlik kanunu ve dört ana dersin yeterli dostum ama mülakat bu coğrafya bile sordukları oluyor
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mrkorkmaz1 iş kanunu ve sosyal güvenlik kanunu ve dört ana dersin yeterli dostum ama mülakat bu coğrafya bile sordukları oluyor
Tarihten bile soruluyor:) bana Allahtan bildigim bi soru gelmisti. Gerci elendik sonuc olarak
-
@b-ays aynen 9 dan elendik 10. Promosyonu bekliyoruz
-
@kuşçubaşıeşref hatirliyorum hocam sizi . O uzzunn bitmeyen çileli günleri
-
Etkinliğe katılmanızı ve etkinliği tüm sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanızı talep ediyoruz. Murat Güzelli hocanın maddi ve manevi desteğinin hatrına bari katılım gösterelim. Hiçbir çıkarı olmayan insanlar bizim için çabalıyor, bu çabalarının karşılığını kendi çabamızla göstermeliyiz. Tag satın alınacak ve tagı gündemden düşürmemek için elimizden geleni yapmalıyız. Lütfen duyarlı olalım.Yarıb
18.00da twitterda etkinlik yapılacaktır. -
@kuşçubaşıeşref hocam bu dedikleriniz(iş kanunu-sgk kanunu)çekoya giriyor yani demi.
-
@mahlaki Hep aynı insanlar çaba gösteriyor ilan hepimize gelicek hesap yapıp duruyorsunuz kaça düşer girebilir miyim biz sesimizi duyurmadikca hak eden 100 kişiden 1 i kazanicak arkadaşlar a grubunda 80 üstü yapmış her arkadaş bu kadroları hak ediyor biz 20 bin 40 bin istemiyoruz totalde çok değil 5 Bin gelse a kadro toplamı yıl içinde bizi rahatlaticak ama sesimiz çıkmıyor adamlar her yerde seslerini duyuruyor bizse etkinlik mi oda ne ne işe yaricak grubuyuz.Sosyal medyanın gücü ortada çok işe yarıyor kardeşim aç bı twetter sende katıl.
-
Hocam biz de varız 9’dan @tudisiar ve ben :))))
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@b-ays aynen 9 dan elendik 10. Promosyonu bekliyoruz
-
@nonbisinidem 9 olmadı 10 bizimdir hadi inşallah
-
Amiiiiiinnnnnnn @tudisiar hata olduğunu onlar da anlayacak ve 10’da telafi edecekler :)))
-
@nonbisinidem umudumuzzz :))
-
@nonbisinidem bu sure zarfinda naptiniz hocam calisiyomusunuz biyerde ?