10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
dentmen başkanı 100 istatistik 300 iibf 400 kişilik ilanın geleceğini söyledi
-
@hedefsgk bakanda imzadadir o zaman
Ne zaman gelecekmis peki ustad -
@ragnarnurkse yok hocam ya ben zaten özel sektörü bırakıp bu yola girmiştim pişman mıyım derseniz henüz değilim ama şansıma ilanların kıt süreçlerin uzun olduğu kötü bi döneme denk geldim bunalıma girip girip çıkıyorum hayat bir şekilde mecburen devam ediyor
-
@yamanoglan ne zaman geleceğini söylemedi ama sayının 400 olduğunu söyledi
-
@paretowilfredo üstad netleşti mi bu sayı?
@hedefsgk, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@nonbisinidem Allah hepimizin yardimcisi olsun cekcegimiz cile varmis bu hayatta
-
@hedefsgk 500 noldu ya 400 bide istatistige gitcek hesaplar sasiyor hocam iibf 400 olsun bizim olsun cok bisey istemiyoruz
-
@hedefsgk isin acigi benim duydugumda o yonde 400 ama bolum bazinda ne olur onu bilmiyorum...
-
@hedefsgk hocam twit mi atmış nerde söylemiş link varmı?
-
@hedefsgk sgk denetmenliğin hayırlı olsun o zaman hocam
-
@yamanoglan 100 300 dağılımına hazırlıklı olmak gerekiyor
-
@mrnobody faceden mesaj atmıştım sayı 500 konusunda o da dağılımın 100 300 olacağını söyledi
-
@hedefsgk, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredo bilgiler örtüşüyor mu hocam? 500 rakamı söylenmişti çünkü.
-
@hedefsgk hocam bir de tarihini sorabilme şansınız varsa sorar mısınız
-
@hedefsgk dostum bi ss alıp burda paylaşabilirseniz çok güzel olurdu.
-
@ceteris 2 hafta önce muhtemelen şubatta olacağını söylemişti şimdi tarih konusunda birşeyler söylemedi
-
@simón-bolívar @nonbisinidem 500 rakamını ben söylemiştim dostum ancak kendim teyit etmeliyim demiştim. Henüz bu konuda bir teyit almadım lakin ilan dönemi ile alakalı uzunca süredir söylediğim durum halen geçerli. 500'ü teyit edene dek de öncesinde dile getirdiğim 400 rakamı ve puan türü konusunda bir değişim olmadığı hususları geçerli dostum. 500 konusu için haber saldım lakin beklemedeyim.
-
Arkadaşlar bu sgk madem istatistik matematik aktüerya vs puanından alıyor p42ile p23 den girenleri birlikte sıraladıgı gibi bence p13de aynı sıralamaya dahil etmeli öbür türlü haksız rekabet oluyor alınmasın demiyoruz p13 dende 85+ alan girsin öbür türlü adam 84 le giremiyor p13den 72 ile giriliyor 3 puanın sıralaması birlikte olmalı bence...
-
@b-ays ne beklemiştik hocam ya Allah bir daha kimseyi bekletmesin
-
@semih3434 hocam istatistikçiler birazdan damlar üstüne çullanır hem 100 kişilik kontenjanı beğenmeyenler var aramızda.