10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mrtvrt insallah uyarlar 1 ay icinde mulakat tarihlerini aciklamaya
-
@yamanoglan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mrtvrt insallah uyarlar 1 ay icinde mulakat tarihlerini aciklamaya
Pardon mulakat sonuclarini 1 ay icinde aciklamaya kendi yazdiklari yonetmelige uyarlar umarin
-
@paretowilfredo reis var mi sgk ilaniyla ilgili yeni bi bilgi kesinlesen baska bisey
-
Kurum sgk muf. ile is teftisi yeni ilan vermeden once bence aciklar arkadaslar cunku onlarda surecin nasil isledigini biliyor sgk o kadar gaddar bi kurum degil bence ve zaten aciklamali o kadar sure gecmis
-
Önceki konuşmaları okudum ve grubun yeni üyesiyim herkese merhaba .. İlan haberinin gelmesi çok heyecanlı inşallah herkese nasip olur .. bu sene için ümidim puanın düşmesi yönünde ya da en azından son alımıyla aynı bazda kapaması .. 2017 puanlarına sahip arkadaşlarda 2018 dede aynı puan aralıklarına sahipler . Keza 70 kişinin yedekten ayrıca boş kalan kadroya atanması , diğer birimlere atanan arkadaşlarımızın olması ve her p48 i yüksek adayın p42-23 puan türlerinin yüksek olmaması beni yinede ümitlendiriyor . En büyüm temennim açıklanmayan mülakatların açıklanıp 2-3 puan daha aşağıda kapatması ..
-
@mat06 istatistik alan sınavına girdi iseniz dahil olursunuz
-
@statesogu p13 puanım var. Bu alım için ıstatistik ve iktisat çalıştım. Ama ilan geldiğinde matematik mezunu almıyoruz derlerse hepsi boşuna gidecek:/
-
Arkadaşlar SGK denetmenliğinde 2 defa elenince bir daha kuruma başvuru yapılmıyor mu
-
@statesogu, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar SGK denetmenliğinde 2 defa elenince bir daha kuruma başvuru yapılmıyor mu
-
@statesogu dostum ben tam emin değilim ama 3 kez girme hakkın var diye biliyorum ama emin değilim
-
@kuşçubaşıeşref inşallah öyledir İstanbul da sgkdy arkadaşım bu şekilde söyledi yerle bir oldum doğruysa diye
-
@paretowilfredo Üstad 500 sayısı olabilitesi hakkında yeni birşey duydunuz mu
-
@statesogu en son yönetmelikte elenme sayısı 5’e çıkarıldı girebilirsiniz
-
2,5 aylik izlenimim b kadro memurluktan biraz daha iyi ama a grubu gibi de hissettirmiyor. Tasra icin iyi sayilir, nihai hedef olacak bir yer degil. Bu kadar az alimin oldugu donemde elbette iyi. Ben sadece bu kadar parlak neslin kamuda gordugu degerin dusuk olmasina uzuluyorum...
-
@sbf1983 taşradaki en iyilerden. Memurlugun bi tık üstü evet. Fakat kesinlikle memuriyetten daha bagımsız calısıyorlar. Memuriyette hiçbişeyden anlamayan şefinize genelgede bakın böyle yazıyor böyle yapılması lazım diye kac senelik şefinize işi öğretmeye calısmıyorsunuz -bknz bu tam bir dramdır-- en azından bilgili üstatlarla çalışma şerefine erişiriz inşallah
-
@sbf1983 hocam eskiden şartlar daha kolaydı ama yüksek puanlar almak bu kadar kolay değildi. Gün geçtikçe şartlar zorlaştı kadrolar azaldı rekabet arttıkça da puanlar yükseldi. Dediğiniz gibi maalesef bunca parlak beyin aslında çok daha iyilerini hakediyorken işsizlik çaresizlik ve maddi imkansızlıklarla boğuşarak “ne olursa olsun yeter ki atanayım” konumuna geldi. Elimizden gelen birşey yok ne yazık ki
-
#İşMüfettişiÇözümBekliyor şuan tag gündemde iş teftişin açıklanması için tweet atılabilir.Sgk alımını büyük ölçüde etkiler.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
2,5 aylik izlenimim b kadro memurluktan biraz daha iyi ama a grubu gibi de hissettirmiyor. Tasra icin iyi sayilir, nihai hedef olacak bir yer degil. Bu kadar az alimin oldugu donemde elbette iyi. Ben sadece bu kadar parlak neslin kamuda gordugu degerin dusuk olmasin
-
@sbf1983 anlatmak istedigim aslinda meslekten ziyade tasra kariyer meslek grubunun merkez kariyer meslek grubu karsisindaki eksiklikleri,degeri vs.
-
@sbf1983 valla ustad ben ilan gelsin gireyim dr isterde mesai icin mesai ucreti vermesin
Su ilan bi gelsin yeterki bekle bekle inan seyi cikti...
Umarim bizlere de bana da nasip eder orda calismak