10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@istkç-m geçen sene istatistikten 100 kişi alındı 72 puanla kapatti. İibfde ise 300 kisi 84 ile kapatti. İibf bu dönemde kan aglarken mezun sayısımız çok daha fazlayken siz 150 kisi istatistik olsun diyorsunuz. O zaman 70 ile atanin biz 85+ puanlarla bekleyelim öyle mi? Bencil kim ortada.
-
Hocam sorumu mahzur görün ama eğer ilan gelecekse hangi puan türlerinden bekliyoruz tam olarak ?
-
@istkç-m hocam dileriz ki cok fazla sayı olsun da herkese paylastırılsın. Ama biz ne kdr sölesek de boş. Biz iibf içinde kendi içimizde dahi o kdr ayrıldık ki hemen gelmesin ilan diye başkanı etiketleyenlere şahit olduk etkinliklerde. Bencillik sadece siz istatistikçiler için geçerli değil yani.
-
@872 72 puanla kim atanmis farazi konuşuyorsun biz de çalışıp ilani bekliyoruz. Aglamaya gerek yok nasipse olur.
-
@takkurt est. hocam p23 ve p42 şeklinde eskisi gibi yani.
-
@newworldorder İyide kardeşim geçen sene 100 kişide 72 kapatmış bir istatistik var 84.2 ile kapatmış bir iibf var istatistik arttırıp 65 mi indirmek adalet , ben 85.6 ile giremezsem ve istatistikçi 70.00 girerse ben buna kusura bakma anlaşıy göstermem verdiğim emeklere ihanet olmuş olurum.
-
@istkç-m kardesim daha onceki konudmalarda istatistik aliminin esamesi okunmuyodu karalar bagliyordun 100 kisilik alim sozkinusu ve hala begenmiyorsun kardesim sukur et brz o 100 kisi de gelmeyebilir... sen herseyi biraktin iibflilerin kadrosuna da goz dikiyosun
100 kisi geldiyse gecen sene 72 ile kapsdi ise bu sene tas catlasin 74 ile kapatir ama iibfliler 400 kisi alacaksa bunda 84 e dussun diye dua ediyor millet
Iibf belesten atanmiyor calistigi konular derya deniz... umarim herkes kalbinin ekmegini yerr
Bana sorarsan istatistigin esamesi okunmazken bile 100 rakami gayet cok iyi -
@mrnobody öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler hocam. Benim p23 86,66 (971) p42 81,34 (1781) şeklinde. Sizce mülakata girme ihtimalim nedir ?
-
@maesteo sen bu kafayla mülakat Listesinde girsense mülakatı geçemezsin biraz geniş düşün hasitlige gerek yok.
-
@istkç-m kardeşim tamam bırak onu ben düşüneyim.
-
@takkurt rica ederim dostum ne demek. P23 ten girme olasılığınız yüksek görünüyor şu şartlarda. 300 kişilik alımda bile o kadar yüksek kapatmaz bence.
-
@maesteo vallahi biz 400 iibf de desek 500 iibfde desek sadece çenemizi yormus oluruz hocam. O yüzden ilan gelene kdr rakam konusunu konusmak tartısmakla sadece kendimizi yorarız yok yere. İlan gelir ve umarım sıralamaya gireriz de nerden calısalım ne yapalım diye bu platformda bunun için konuşuruz
-
@mrnobody peki hocam çok teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
@yamanoglan @Maesteo sizin icin okunmuyor du bilemem benim yazilarimi okursan ben hep istatistik alımın olunacağını söyledim ben ayrımcılık yapmıyorum ayrımcılık yapan da sizsiniz son sözü kurum söyleyecek. Madem düşük kapatiyor sizde istatistik okuyaydiniz keşke
-
@istkç-m biz ayrimcilik yaptigimiz yok kardesim istatistigin maasini bizde vermiyoruz ama sen insanlarin emegine goz dikiyosun iibfden kisilsin istatistige verilsin diosun
Sana bir soru sorcam
Siralamaya girdin mulakattan elendin diyelim vay kadro sayisi azdi da ondan elediler diye burdaki herkesi suclayacakmisjn ? Velevki mulakatta elendin suclu kim suc kimde ? O zaman kimi suclayacaksin -
Dostlar bu iibf - istatistik meselesini özelden tartışın lütfen artık. Ikiliklerden yorulduk artık hepimiz. Bundan sonrasında müsade etmeyeceğim bu tartışmaya lütfen başka uygulamalar yapmaya mecbur bırakmayın bizi.
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@istkç-m neyse allah gonlune gore versin kardeism
Rabbim herkesin duaasini istegini dilegini kabul etsinn
Herkese basarilar arkadsslar