10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mhd Şu aşamada direkt etkisi olacağını sanmıyorum dostum açıkçası. SGK'nın bu rakamlardan fazla alım yapma alışkanlığı yok. Yani ekstrem bir durum, -Örneğin 2013 VDK'ya talimat verilmesi gibi- bir durum olmadıkça rakamda bir artış çok olası değil malesef.
-
@biriibfli benim de 83.5 500 kişilik alım olursa gelebilir guy mülakatı bekliyorum ama bundan çok umutsuzum su 500 sayısını duyunca biraz umutlandım
-
@biriibfli olmaz
-
@paretowilfredo sen ne guzel bi adamsin ya. hic bisey olmasada umut verdin reis buyuksun. insallah sayi fazla olur daha cok kisi sebeplenir. mutluluktan uykum kacti yarin kutuphanede uyuklucaz Allah hepimizin yardimcisi olsun
-
@paretowilfredo ustad bu 2 puan turunden baska 1 puan turu olmasi bu dakikadan sonra sifir degilmi
-
**Halil Kardeşim inşallah girer. **
-
@ragnarnurkse İnşallah Mübarek.
-
@eliff 500 zor hocam 400 diyorlar baksaniza. Ben umudu kestim:)
-
@paretowilfredo hocam bu 500 kişinin içeriği hakkında bilginiz varmı hepsi İİBF olma durumu olur mu?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@gizem2020 500'ün tamamı İİBF olmaz böyle bir rakam olursa dostum. 400 + 100 gibi bir bölünme mümkün. İİBF için 400 salt alım gördük daha evvel 7. dönem alımında. Daha yüksek bir rakam bildiğim kadarıyla yok. Yine tavan 400 olur İİBF adına.
-
@adam-simith Kurumun takdiri dostum ilan gelene dek kendi duyumlarıma %100 başka hiçbir ihtimale de %0 diyemem. Tabi referans noktamız son ilan bu durumda beklentimiz de bu yönde haliyle dostum.
-
@ragnarnurkse güzel bir çalışma günü olsun dostum. İnşallah 500 rakamını teyit edebilirsek daha da şevkli olur herkes için çalışmak
-
@paretowilfredo Haber mutlu edici umarim dogru olur lakin sayının 350 +150 olmasi temennim sayının ideal bi sekilde paylaşması doğru olacaktır. Bekleyip görelim arkadaşlar.
-
@istkç-m bence 250-250 olması gerekiyor öyle daha ideal
-
@paretowilfredo Gelecek güzel haberi bekliyoruz üstad
-
@istkç-m 50 iibf+450 istatistik daha ideal
-
@872 Aynen bence de öyle olması gerek istatistik 65 üstü çıkmamalı puanı hak olan budur ️
-
-
Son alımda herhangi bir kurumda çalışıp başvuru yapanlar özellikle guy olup başvuranlar mülakatta elenmişti öyle hatırlıyorum kurumun tutumu yine aynı mı olur acaba bu yıl
-
@istkç-m siz sayıyı kendi isteğinize göre isterken bencil olmuyor musunuz hocam.sürekli sayı tartışması baydı artık.ilan gelince görücez zaten ne olduğunu burdan sayı şu olmalı diye yazarsanız cevap verende olur