10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Dguy ve guy mülakat süreci bitip bu ilan gelseydi 80 ile kapatirdi diyebilir miydik?
-
@sofuoglu 84 85 arasi olur diye ben tahmin ediorum
-
@paretowilfredo üstad 2017 ve 2018 KPSSlerden sıralamamı baz alınıyor yoksa yüksek puan mı ?
-
@sofuoglu Dostum yaklaşımımı biliyorsun, iki yıl iki puan türü durumunda tahminlerin sapma ihtimali artıyor epey. Ama 400 kişi olması durumunda 1600 kişi çağırılacak. Aslında @emilsax dostumuz güzel bir çalışma yapmıştı 300 kişilik ihtimal üzerine. İnceledim lakin henüz dönüş yapamadım yoğunluktan dolayı 400 için de bir çalışma yapılsa güzel olur aslında. Nispeten isabetli hatta bence yarım puan ilâ bir puan arasında yüksek bile görünen bir çalışmaydı. 84 belki 83'lere de gelebilir gibi ama bunu ilandan sonra başvuracak arkadaşların puan ve sıralama skalasını görerek daha isabetli yapmak belki mümkün olur.
-
@veliat34 Yüksek puan dostum. https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-a-grubu-sinavi-nedir-kimler-girebilir-h6594.html şu yazıda örnekle de açıkladım, hatta aklına takılan başka hususlar da varsa dostum rehber olur dursun kenarda
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad
-
Yeni arkadaslari bekleriz:))
-
@paretowilfredo sorun değil üstad yapacağınız detaylı inceleme sonrası bekliyorum yorumlarınızı ve vereceginiz dogruluk payını.Siz guzel haberleri gondererek bizi mest ettiniz zaten ama 400 kisilik bir ilan icinde bir hesap kitap yapabiliriz.
-
p39-40 puan türleri ile alım yapma ihtimali var mı arkadaşlar?
p42 82,85 sıralamam 1200lerde.
Sizce 500kişilik bir ilanda şansım varı mı?
Teşekkürler. -
@paretowilfredo hocam sayının artırılmasını sağlayabilir miyiz?
Bunun için yapabileceğimiz birşeyler var mı?
Varsa siz öncü olabilir misiniz veya bu talebimizi iletebileceğiniz büyüklerimiz var mı?
Malum mülakatlar acıklanmadıgı için hep aynı arkadaşlar sınavlara giriyor. -
tahminim 400 iibf olursa 85
-
iş tefiş vb gibi ilanlar biterse 83.5 a kadar gelebilir
-
Bu denetmenliğin puanlarının düşmesi için acilen sgk teftiş ve iş teftişin acıklanması lazım. Guydan zaten ümidimizi kestik mülakat tarihleri acıklansa bile belliki sgk ilanından sonra sonuclanack haliyle guycu ekip de basvuracaktır.
-
Gerçek demi bu 500sayisi.:) olursa harika olur gercekten.
-
GUY-DGUY’dan ümit kesildi. İş teftiş ve SGK Müfettiş açıklanıp 130 yüksek puanlı arkadaş önümüzden çekilse Biraz daha ortadaki arkadaşlar için Umut olacak.. Lütfen Bunlarıda Twitter’da dile getirelim arkadaşlar
-
@paretowilfredo hocam bu alımlarda da guy olanları eleme gibi bir durum olur mu ? Geçen sene ile mi sınırlı sadece böyle bir uygulama ?
-
83.0 a dusme durumu olabilirmi 400 kisilik bir alimda?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@aslan-reyiz Nasıl dua aldınsa dostum her geçen gün sana yaklaşıyor ilan sayı arttıkça İnşallah 400 İİBF olursa şans bir hayli artar herkes için.
Teyit edersem bu rakamı hemen paylaşacağım inşallah.
@paretowilfredo seneye 90 alacaz üstad başka çare kalmadı Bürokrasiye takıldık guy dguy aradan cıksa bir ihtimal vardı. Ama En azından diğer arkadaşlar için bu 400-500 alım çok iyi olacak.Guy dguy süreci de biran önce sonuçlanır umarım.
-
@aslan-reyiz Çok kötü gerçekten bu şekilde olması dostum. Guy, Dguy, İş Teftiş, SGK Teftiş askıda olan süreçler ve en az 2 - 2.5 puan menfi etkisi olacak bu durumun malesef.
-
@birumut Bu yazılı bir kural olmadığından böyle olur demek mümkün değil dostum. Komisyonların tavrını ancak ve ancak mülakat sonuçlarında gözleyebiliriz.