10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Halen gönderme yapıyorsun dostum. Gereği yok bunların. Özel sohbetten istediğinizi konuşun ama bu kısır konu ile burayı daha fazla meşgul etmeyin. Hiçbiriniz.
-
@yamanoglan Amin , Eyvallah herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
Bende sgk da çalışıyorum ama soruyorum denetmenlere onların hiç duyumu yok hatta 9. Promosyondan daha ise başlayanların olduğunu yakında bişey beklemediklerini söylüyorlar. 84.839 puanla bende bekliyorum bakalım ama 500 kişilik alım duyumu inşallah doğrudur. O zaman umitlenebilirim sanırım.
-
@ayseymen benim de sgkda kpss b ile atanan tanıdığım var. Ona hep soruyodum ilan ne zaman gelir sorsan birilerine denetmenlere falan. dediği şu: böyle şeyleri biz ya da denetmenler çok bilmeyiz üst taraftakiler konuşur halleder. Yani denetmenlerin ilanla bilgilerini kıstas olarak alamayız.
-
@paretowilfredo hocam iyi günler. Ben matematik mezunuyum. Olası bi ilan matematik ve aktüerya mezunlarını da icerir, değil mi ? Sürekli sadece ıstatistik denilmesi bende "acaba" oluşturdu.
-
@mat06 Aksi bir ibare olmadıkça içerir dostum. İstatistik grubu burada kastımız.
-
@paretowilfredo teşekkürler
-
Arkadaşlar benim iki puan türüde eşit p42 yada 23 ile başvurmanın artısı eksisi olabilirmi
-
@cesss Eger bir kadro farklilastirmasi yapilmazsa dostum puan turleri arasinda vorgul ile dahi olsa yuksek plani kullanirsiniz. Hangisiyle basvurdugunuz onem arz etmez
-
-
Şimdi bu tartışmaların üzerine gelecek ama ben ilk krz sınava girdim ve bu süreçlere çok yabancı olduğum için soruyorum olası bir istatistik alımında puanlar gerçekten 72-73 lere düşüyor mu ?
-
@ist_123 Evet dostum. Evvelki alımlarda taban puan 75'ti. Taban puana kadar iniyordu. Son alımda ise baraj 70 puana çekildi ve 72,36 olarak gerçekleşti.
-
#İşMüfettişi5YıldırBekliyor şuan bu tag gündem de dostlar iş müf mülakatlarının açıklanması için tweet atılabilir.
-
iş müfettişliği vb. açıklanması şart ki bunun puanı aşağı düşsün
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@paretowilfredo ustad ilanin gelisi ile mulakatin baslangici arasinda kac gunluk bir sure geciyor... tahmini sure
-
@yamanoglan hemen hemen 45 gün kadar
-
@mrtvrt subatin 20 28 arasi gelse nisanda martta gelse mayista olacak sinav desenize
-
Bu ilan artık gelmeli en azından sınava hazırlanan insanlar için bile motivasyon kaynağı olacaktır herkes kpss a kurudu diye düşünüyor bir nebze olsun yararı olucaktir .
-
@yamanoglan diyelim ki Mart 15 de geldi. Mayıs 1-20 arası mülakat tamamlanır (geçen seneye göre konuşuyorum). 1 ay sonra mülakat sonuçları açıklanmalı hükmü getirilmişti. Buna uyacaklarını sanmam. Eğer uyulursa Haziran sonunda sonuçlar açıklanır.