10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gizem2020 Bakalım dostum. Haber aldığımda paylaşacağım. Umarım kendi haberimi yanlışlarım bu kez.
-
@paretowilfredo üstad şuan şu habere inanamıyorum nasıl üzüldüğümü tarifi yok gerçekten biz az kaldı diye gün sayarken bu haber çok yıkıcı gerçekten....
-
@snmrhn En son meclisin önünde kendimi yakacağım. Umarım benden sonrakilere faydası olur.
-
@paretowilfredo üstad lütfen bizim için şuan ulaşabileceğin kimler varsa ulaşıp bize bir şey söyle...
-
@kamuranakkor o duruma getirdiler malesef...
-
ilan seçime kadar gelmezse sandıkta görüşürüz!!!
-
@kamuranakkor bunu ben de düşünmüyor değilim hocam
-
Şuan forumun ruh hali
-
@bcbc3434 kardeşim yazdıklarımı art niyetli anlama ama hiçbir şey olmaz. 17 yıldır aynı terane ve biz millet olarak emin ol daha beterini hakediyoruz, müstehak yani. Şimdi surda 400 kişilik olan için sandığa gitmesek nolur adamlar 20 bin öğretmen, 10 bin polisin oyunu aldi bile. Ayrica bu oy tehditlerini hep menfaat icin yapmasak ne guzel olur, ben şahsen hukumet bana yarayacak bi şey yapsa da oy vermem ya da benim aleyhime bi durum oluştursalar belki gider veririm oyumu. Bu yöntemler ise yaramıyor kısacası.
-
@gresham-t altı üstü alacakları 400 kişi yaaa 400 bunun neyini onaylamıyorsun anlamıyorurm 20000 öğretmen alırken bir şey yok ama 400 denetmen yardımcısı alırken sayı çok bilmem ne yaa insan biraz Allah tan korkar yaa biraz insaf kardeşim!!!
-
@snmrhn bende üzüldüm cidden. Bana muhtemelen gelmezdi puan olarak ama ilansız döneme denk gelmek ne kadar acı verici. yuksek puanlı olan arkadaslar cok var. 6 ay olmus doğru düzgün rakamlarla alım yapılmadı. Heralde bu sene kadar kötü bir sene yoktu. Bu sene 4. Senem, hatırlamıyorum bu kadar kötü bir dönem...
-
Ben bu duyuma inanmiyorum yada inanmak istemiyorum sayi bi 500 oldu sonra 400 oldu sonra onaylanmamis deniliyor aklımızla dalga mi geciyorlar anlamis değilim bence son sözü kurum söyleyecek.
-
@istkç-m son sözü kurum değil CB'lığı söylüyor dostum hele ki seçim varken bu 400 kişilik ilan gelmiyor ise a grubu bitmiştir benim 4. Senem inan bu kadar emek vermesem bir saniye bile düşünmem gider başka kanala yönelirim
-
Haberin kaynağı birinci ağız dostlar burası çok net. Haberdar olduğum bir diyalog. Bu yonden haberin kaynağı konusunda şüpheniz olmasın. Ama tek ihtimal bu soruyu geçiştirmek için verilen bir yanıt olması. En azından böyle umut ediyorum. Umarım böyledir. Bir yandan da soruşturmaya devam ediyorum. Bakalım.
-
@kuşçubaşıeşref kesinlikle doğru. Karamsarlık mı artık nedir bilmiyorum ama seçim dönemindeyız ve alım yok. Şaka gibi gercekten. Birileri şu yorumları okuyor mudur acaba, meslekte yıllarını veren ınsanlardan bahsediyorum. Gıderek daha kötü olacağını düşünüyorum ben. Tablo berbat çünkü. 20.000 bın ogretmene alım yapanlar bize 400 ü bile layık göremedilerse durum vahim..
-
@bcbc3434 gelse sanki oy verecenmi dostum bana hayatımın en kötü günlerini yaşatanları içimden gelmiyor ödüllendirmek.
-
@tükendikagrubu 8 bin bekçi alındığı yerde 400 kişilik ilana çıkılmıyor bunun tercümesi a grubu bitmiştir artık ben yeni gelen arkadaşlara diyorum sadece buraya bağlı kalmayın biz yaptık o hatayı siz yapmayın valla guy mülakat grubunda ki zenginmemur gibi olacam yakında
-
Valla ben de böyle bir şeye inanmak istemiyorum. Daha önce de ilk ağızlar birçok şey söyledi. 400 500 kişilik ilana onay vermeme sebebi yok ki. Üstelik kurumda ihtiyaç varken ve uzun süre alım olmamışken .
-
18 aydır 400 kişilik ilan istiyoruz.
BİZDE ABARTMIŞIZ.
NE KADAR ZOR BİR ŞEY İSTEDİĞİMİZİN FARKINDA MIYIZ ?2 İİBF + 1 İSTATİSTİK 3 KİŞİ YETER.
-
@paretowilfredo secim oncesi yada kpss oncesi sgk denrtmen yrd alimi yok diyosun yani ustad