10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo kısmi red dediğiniz için söylüyorum. Sizin en başından söylediğiniz 300 kişilik sadece İibf'liler için alıma çıkar mı?
-
@pepe35 Dur dostum hemen karalar bağlamayın. Bu haberi teyit edememek için uğraşıyorum şu an. İnşallah yanılırım bu kez. 400 veya 500 hatta 1000 kadronun bütçeye ne gibi bir yükü olabilir ki buysa gerekçe.
Ama şu çok net bu yılk sgk ile alakalı ciddi bir kısıntı var. Merkezi alımda her kurum kadro aldı SGK es geçildi neredeyse. En çok bölgede teşkilatlanmış kurumda bu çok garipti. 500 kişilik Kurum Içi yükselme sınavı geldi. Ihtiyacı içerden karşılayacak Kurum. Denetmenlik için böyle bir şey mevzuat açısından şu an mümkün değil. Açıktan alınmak zorunda ve ihtiyaç vaki. Kurumun kadro talebini de net olarak biliyoruz. İlan hazırlandı, alım planlandı. Buraya kadar her şey yolunda iken son anda çıkan bu engele anlam veremiyorum ben de ve çözüleceğini umuyorum.
-
Vallahi çok ilginç yani şimdi 400 değil de 200 verince ekonomi şaha mı kalkacak. Ya da ilan 6 ay ötelenince ekonomi şaha mı kalkacak mantık ne yani niye onay çıkmaz. Böyle bir şey olursa Twitter dan hepsine ağzıma geleni söyleyecem ne olacaksa olsun resmen dalga geçiyorlar bizle.
-
Her yere kadro dağıtıp sadece İİBF'den kısmak ile amaçlanan nedir? Bu fakülteyi bitirenler insan değil mi? Bu gençler hangi yola girsin istiyorlar? Zaten 300-400 kişi alacaksın binlerce kişi bırak bari sınav ile oyalanıp vakit geçirsin. Çok ağır şeyler geçiriyorum ama yazamıyorum tabi artık bıçak kemiğe dayandı
-
@eomer Eğer reddedilmişse ne kadarına izin verildiğini bilmiyorum dostum. Ögrenmeye çalışacağım.
-
@mrtvrt @Fernando-Reges sakin olun dostlsr lütfen. Kendinizi zora sokmayın. Bakalım bi net bilgilere ona göre istişare edelim hep birlikte ne yapabiliriz hususunda.
-
Ağzından cikcak iki kelama bağlı yaşayan
kalabalığın hakkı haklıyı yendiği toplum olduk .. insanlara haktır. Üzülmüyorum artık. -
cuma günü yapılacak etkinlikte direk cumhurbaşkanına yazalım bence ancak bu şekilde biraz etki uyandırabiliriz.
-
Yapılan etkinlikler boşa o zaman . Bir işe yaradığı yok . Umutlarımın bittiği yerdeyim
-
@paretowilfredo üstad vallahi dayanilmiyor artık. Ben puanım yettiği halde 2 kurum sınavina giremedim maddi olarak sıkıntı olacak diye. Tüm umudum bu kurumdaydi. Böyle dalga gecilirse kaybedecek bişeyim yok sondu bu sene benim için. Ne olacaksa olsun ya
-
Daha yeni kurumu aradim alim icin hazirlik yapiyoruz dedi ne isler bunlar ya
-
@aliveli003 ne zaman aradın hocam ilanın ne zaman geleceğine dair bir şey öğrenebildin mi?
-
@mrtvrt Zor geçiyor yıl dostum. Geçiş dönemindeyiz bu en büyük etken. Maliye karışık. Çsgb Aile iki Bakanlık birleşti buralar karışık. Adalet Yargı Reformu hazırlığında orası karışık. Taşlar yerine oturana dek en sancılı dönemi yaşamak size düştü malesef.
-
@aliveli003 Sayıda kısıntı olacak diyebiliriz o zaman dostum bu durumu değerlendirerek.
-
Etkinliklerde yazsak da kimsenin umrunda değil. Bakın Eylül de 40bin Şubat'ta 20bin şimdi bir 20bin öğretmenlere kadro verildi. Eder 80bin ve 3kat mülakata giriliyor. 240 bin aday eder. Ortalama her aile 4 oy desek 1 milyona yakın oy demek. Yanlış anlaşılma olmasın bnmde öğretmen akrabalarim var. Kadro alabilen alsın. Peki biz 400 SGK için 1600 kişi mülakata giriyor 4 le çarpalim yine 6400 oy demek. Kim bu kadar oyu dikkate alır. Kim alır vicdanı olan dikkate alır.
-
@paretowilfredo 15 bin polis +8 bin bekçi değilde 400 SGK denetmeni mi bütçeyi zorladı , Biz bu yola girdik perişan olduk yolun başında olan herkes geç olmadan kendine daha düzgün bir yol çizsin . A Grubu Öldü Allah rahmet eylesin.
-
@aliveli003 daha yeni aradım derken bugün mü yoksa kısa bir süre önce mi
-
Dostlar bir diğer dostumun paylaşımım üzerine sağolsun yaptığı soruşturma neticesi şu şekilde;
Karaladığım kısım aklınıza takılabilir, ilan gününe işaret var ama buna değinmemeyi uygun gördük. Durum bu denli karışık iken kimse emin olamaz günden.
-
@paretowilfredo ne hissedegimizi sasirdik hocam
-
@b-ays Ben de öyle dostum. Başım döndü şu trafikten. Isi gücü bıraktım telefon ve yazışma trafigine boğuldum iki saattir.