10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@newworldorder hastane masraflarimz ılandan külfetli olcak bunu görmeli
-
@paretowilfredo haberlerini beklemedeyiz üstad.
-
Arkadaslar etkinliği başlatmış #500Sgkdenetmenyardimcisi etiketi ile destek verin arkadaslar cumhurbaşkanını,bakanı,sgk başkanını etiketleyin hadi arkadaslar zaman birlik olma zamanı baska turlu sesimizi kim duyacak
-
@olursaolur hadi arkadaşlar özellikle cumhurbaşkanını unutmayın.
-
@olursaolur, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaslar etkinliği başlatmış #500Sgkdenetmenyardimcisi etiketi ile destek verin arkadaslar cumhurbaşkanını,bakanı,sgk başkanını etiketleyin hadi arkadaslar zaman birlik olma zamanı baska turlu sesimizi kim duyacak
Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/fahrettinaltun?s=09
Cumhurbaşkanına en yakın olan kişi..Etiketleyerek anlatalım derdimizi. -
@paretowilfredo hocam tarih yakın bir tarih mi bu konuda birşey söyleyebilirmisiniz
-
@paretowilfredo Allah razı olsun
-
@olursaolur ne 500 yahu beklentiyi az tuttukça adamlar iyice kısıyor.
-
@pepe35 1000 yazdığımız dönemki etkinliklerde kimse kulak vermedi sayının kırpılmadan gelmesi adına 500 makul bir taleptir diye düşünüyorum dostum haydi bir twit de siz atin destek bekliyoruz
-
@aliveli003 sayi vs bisey dediler ni ustad
-
Onay almadan ilan hazirlanmasi cok sacma degil mi. Ilan hazirsa ki bana soylenen o (en yetkili kisilerden ) onay ne alaka anlayamadim. Bence durum ayni. Milletin icini hoplatmaya gerek yok
-
Etkinlige bakiyorum kimse etkiketleme yapmiyor. Boyle oomaz ki
-
92 aldik sanayi bakanligi uz. 1 puanla, iskur uz. 0.5 ile kacti, ilgöç 2 puanla mülakata kalamadım, ziraat 1.yedeğim ne arayan var ne soran. Yazık emeklerimize.. onbinlerce ogretmen polis bekci ataması oluyor 400 kişilik denetci ilanı çok geliyor demek ki. Renk körlüğü olmasa polis bekci de olmak istiyorum ne yazikki bunlarda olmuyor. derece yaptık atanamıyoruz. Yaş olmuş 25 ne askerligi yaptım ne evlilik var sanki lanetlenmiş gibiyim,ölmek gerçekten kurtuluş geliyor bu aralar
-
Pomem 10.000den 15.000ne çıkmış 24.dönem.Demeyin bu ne saçmalıyor diye. Ekstra işlere gidiyorum haftada 3 4 gün garsonluğa ve gerçekten üzülüyorum bu duruma yani.Küçümsediğimden falan değil yanlış anlamayın yıllarca yaptım ben bu işi ama işler farklı bir yere gidiyor şuanda. YSK mülakattan elendim. İl göç 0.50 ile kaçtı. 24.dönemi deneyin arkadaşlar pskolojinizi bozmayın. Eğer kazanırsanız kafanız daha rahat şekilde kurum sınavlarına girerseniz. Şimdi bazı arkadaşlar vizyonsuzlukla itham edebilir beni saygı duyuyorum onlarada.Allah yardımcımız olsun
-
Allah yardimcimiz olsun arkadaslar su halimize cok üzülüyorum ben. Insallah gelir ilan tez zamanda ve yuksek sayida ne diyelim
-
Ya alım sayısı az olabilir, ilan tarihi ötelenebilir hatta alım yapılmayacak da denilebilir. Ama yeter ki bize bir açıklama yapılsın. Twitter dan o kadar etkinlikler düzenleniyor kimse mi demiyor yazık bu insanlara diye. Neden yetkili bi kişi çıkıp gerekli açıklamaları yapmıyor. Yaklaşık 2 yıldır binlerce insanın emeklerini neden kimse görmüyor. Buradaki insanların neredeyse %90 ı 83+ puanlar almış. Uykusuz, stresli, gelecek kaygısıyla aylarca kütüphaneye gittik, çalışmalarımızı neden görmezden geliyorlar?
-
Red sebebi 500 yetmez 1000 olsun bu kadro olsa hayal kurmakta güzeldir
-
Tuzu kuru olanlar,şu an bizim yerimize kendisini koyarsa yaşadığımız bir güne dahi katlanamaz.
-
başkanda bana öyle bir bilgi gelmediğini söyledi alımla ilgili sadece tarih belli değil dedi
-
@hedefsgk nerden söyledi hocam?