10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar @Antimülakat tedaş başlığında bahsetmiş. İlanın bi süre daha gelmeyeceğine dair duyum almış malesef.
-
@mrnobody sgk icin mi
-
Her gün bir önceki gün ile çelişen gelişmeler oluyor. İnsanı hasta eder bu Sgk
-
@paretowilfredo üstad bir süre daha gelmeyeceği bilgisi almış bir arkadaş böyle bir bilgi aldınız mı
-
@mrnobody bu arkadaş neden bu başlıkta bahsetmiyor bu duyumundan tedaş başlığını çok mu ilgilendiriyor sgk jın alımı
-
@yamanoglan aynen dostum sgk denetmenlik için
"Benden duymuş olmayın ama SGK Denetmenlik biraz zor görünüyor." Demiş. -
Valla hic biseye inaninirligim kalmadi benim ya allaha emanet yasiyoruz...
Site yonetiminden istedigim saglikli net bilgi almadiktan sonra paylasm yapilmamasi
Gercekten milletin akli ile oynaniyor resmenTakip etmekten yoruldum artik... arkadaslar hepinize basarilar simdiden...
-
@yamanoglan aynen bende o durumdayım güvenimi yitirmek üzereyim bu siteye de dalgamı geçiyorlar anlamadım... Arkadaşlar lütfen sağlam duyum alabilecek bir arkadaş sordurup şu duruma bi netlik verebilir mi çok sıkıldım gerçekten
-
pareto yu beklemekte fayda ondan hariç başka kimseden gelen duyumlara çok güvenmiyorum açıkçası
-
@bcbc3434 katılıyorum. Her söylenene inanırsak daha çok üzülürüz
-
Dostlar soruşturmaya devam ediyorum. Netleştiği zaman da elbet paylaşacağım. Kamudaki belirsizliği benden bilen varsa buna diyecek bir şeyim yok. Iki yönde de bilgi geliyor. Ağırlık birinden yana olduğunda paylaşım yapacağım. Henüz ikisinden birine kanaat getirmiş değilim.
Geçtiğimiz ilanlarda bu şekilde değildi ortam ve her ilanda herkesten evvel duyurduğum çok alım olmuştur. Bu yönden güvenilirlik konusunda bana söz söylerken lütfen tüm koşulları bir arada değerlendirerek bir yaklaşım sergileyin dostlar. Güven zor inşa edilir ve ben işitmediğim hiçbir şey yazmadım bugüne dek buraya. İşler müspet iken iyi, menfi iken kötü olmamalı insanlar sizin için bu kadar kolaylıkla. Stresinizi anlıyorum ve ilanın gelmesini en az sizin kadar ben de istiyorum. Bunu dile de getiriyorum mesleğe dair muhabbet ettiğim kişilere. Bu yönden ben sizi anlamaya çalışırken sizden de koşullara göre anlayışlı olmanızı bekliyorum.
-
Şimdi pareto'yu savunmak bana düşmez de daha evvel ilandan önce duyurularına şahit olduk. En son da benim takip ettiğim Bddk ilanını öncesinden duyurmuştu ve geldi. Şurada birkaç sağlam kaynağımız var onları da kaybetmeyelim bence. Malesef işler çocuk oyuncağına döndü plan, program yok.Belirsizlikten başka birşey yok
-
anti hoca ne diyorsa doğrudur sağolsun her zaman geri dönüş yapar bilgisine güvenirim.
-
Arkadaşlar üstad bizim için çalışıyor sağolsun sayesinde çok büyük bir boşlukta olmaktan kurtuluyoruz kendisinin sizle oyun oynayacak hali yok bu sene kamu kurumları olağan dışı işliyor sizler de bunun farkındasınız o yüzden kullandığımız ifadeleri daha seçerek kullanalım tamam hepimiz gerçekten hiç iyi durumda değiliz ama sakin lütfen
-
şimdi belki linç yerim ama GUY-DGUY olduktan sonra gelmesi herkesin de hayrına olacaktır
-
@Antimülakat gelmeyecek derken bu sene bay mı şuan mı?
-
@fernando-reges Estağfurullah dostum. Niyetim asla bunla övünmek değil. Bu konudaki düşüncemi, duyum konusundaki fonksiyonu ve beklentimi daha evvel çok kez anlattım. Bence olması gerekeni ikincil bir mekanizma ile sağlıyoruz bu şekilde. Bizdeki eksiklik yaptıklarımızı davul zurnayla her yerde anlatmıyor olmak belki. Ama biz de o adam değiliz, olamayız. Ne @Antimülakat kardeşim ne de diğer kardeşlerim bu olmadık. Tavrımız yola çıktığımızdan beri hiç değişmedi, inşallah hiç de değişmeyecektir.
-
@pepe35 dostum bende güvenirim kendisine. Amacım kesinlikle tartışma ortamı oluşturmak yada kendisine karşı insanları doldurmak da değildi. Konuyu ilgili yere taşımak istedim sadece. Paretoda antimülakatta duyumlarını paylaşıyor sadece. Ama hoşumuza gitmeyince kırıcı olabiliyoruz .
-
@paretowilfredo üstad ben kendi adıma sözlerimi seni kastederek söylemedim başka bir başlıkta bahsedilmesine anlam veremedim ve herkesin farklı bir şey söyle esinde yorgunluğumu belirttim ve hemen sana sorup doğruluğunu teyit etmek istedim ilanın gelmesi veya gelmemesine ziyade çok fazla bilgi kirliliğinin olması çok zor gerçekten allak bullak olduk zaten yeterince zordu içinden çıkılmaz hal aldı kendi adıma istediğim net bir bilgi almaktı bunu anlatmaya çalışırken sözlerimiz yanlış anlaşılmasını ve sizi kırmak asla istemem...
-
@modigliani-0 hocam dur şimdi sende ortalık karışık zaten zorla kendini linç ettirecen