10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Facebook’ta biri 400 kişilik ilan gelecek beklemede kalın yazmış ama akibeti nedir bilmem ️
-
Arkadaslar bu belirsizlikte birlik olup twit atmak isi lehimize çevirebilir lütfen önemsiz gibi görmeyin talebimizi baska türlü duyurma şansımız yok
-
@hedefsgk 2023 te gelirmiymiş ilan inşallah.
-
@olursaolur bir aydır twit atılıyor,ankarara da toplantı yapıldı üstüne, nedense bize gelince gozler gormez kulaklar duymaz oluyor.
-
@pepe35 hocam elimizden geleni yapacağız yine biz kendimizi sık sık hatırlatacağız öğretmenler kadro aliyor ardından tekrar twitter etkinliğine devam ediyor biz 3 5 twit atıp bırakırsak olmaz birlik olmaya devam
-
@kingkong Sen daha 25 yaşında böyle konuşuyor isen biz gibi 30 olup hala elde avuçta olmadan kyk borcu, ihtiyaçların için sağdan soldan aldigin borçlar ile çok yaşamazsın kardeşim. Çok fazla karamsar olmuşsun yaşına göre:)
-
@olursaolur kesinlikle hocam. bizlerin hatası sadece burada konuşmak. bak şimdi de twitterda ücretliöğretmenekadro trendde. Ama bizler onlar kadar sesimizi duyuramıyoruz bence. Çok zor değil arkadaşlar twitterı olmayanlar da açsın 2 dk bir zahmet. ve sadece isteğini dile getirsin bu kadar. Sosyal medyanın gücü hafife alınmamalı kesinlikle. Biz derdimizi yeteri kadar duyuramadık demek ki ..
-
Şu kurum personeli almadan bitiriyor resmen burda çalışmayı hayal edemiyorum
-
@redcrossbjk aynen hocam yaş 30'a dayandı benim de. biz ne yapalım...
-
yapamiyoruz arkadaslar oy baskisi boyle olunca hersey lehimize isliyo nolur biseyler yapalim hazir degilmiyiz artik herseye orgutlenelim her gittikleri yerde bizde olalim elimizi tasin altina koyalim delikanli olalim artik !!!!!!
-
@paretowilfredo dayi bu arada sen buyuksun kralsin abimsin kardesimsin kimsen 10 numara kallavi bi adamsin Allah senin her zaman yaninda olsun insallah cok ama cok guzel yerlere gelirsin Allah yardimcin olsun seninde hepimizinde
-
@ragnarnurkse, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
yapamiyoruz arkadaslar oy baskisi boyle olunca hersey alehimize isliyo nolur biseyler yapalim hazir degilmiyiz artik herseye orgutlenelim her gittikleri yerde bizde olalim elimizi tasin altina koyalim delikanli olalim artik !!!!!!
-
@paretowilfredo üstad bugün yeni aldığınız bilgi var mı
-
@snmrhn Dün söylediğim ve yaptığım gibi olduğunda paylaşacağım dostum.
-
@ragnarnurkse Estağfurullah dostum mahcup etme bizi böyle. Sizlerin güzel görmeleri bunlar hep. Hepimizin inşallah
-
@paretowilfredo ustad iyi haberlerle gelesin :))
-
Başkan bir kaç gün önce tgrthaber e konukmuş. Bilseydik sunucuya ulaşabilirdik diye düşünüyorum. En azından arada derede sınav gelecek mi sordururduk?
-
Bu cuma gününden çok umutlydum bu günde bu hafta da gelmedi ilan, ve bir gün bu ilan gelecek mi ciddi anlamda artık umudumu yitirmeye başladım...
-
Haber yok mu hala
-
Biliyorum Üstad bilgi alabilmek için elinden geleni yapıyordur ama bu arada kalmak gibisi yok. Bir an önce ne olduğunu tam olarak öğrensek. Kırpılarak gelecek mi ne kadar kırpılacak, hiç mi gelmeyecek bilsek en azından böyle beklemek zor valla