10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo Allah razı olsun seni de yorduk üstad.
-
@paretowilfredo bu ilan gelse gelmese de bazı şeylere karşı fikrim duruşum asla değişmeyecek bu bende hep stabil olcak.Ama şu an çıldırdım tel kelime ile
-
@aybala Estağfurullah dostum. Şu işin sonu iyi bitsin yeter ki. Benim emeğim de sizlerin çalışmalarınız ve emeğiniz de boşa gitmesin.
-
@paretowilfredo üstad ben anlamadım şimdi alım iptal mi değil mi?
-
@aroma Sakin olun dostum. Çıldırmak malesef sadece size/bize zarar verir. Sağlığımızı yitirdikten sonra hiçbir meslek iş fayda getirmez bizlere. O nedenle daha sakin olun. Güzel haberlerle dönerim umarım her döndüğumde. Sizlerin mutluluğu kadar beni mutlu eden az şey var beni gerçekten. Ve aksi durum da söz konusu.
-
Sayıda kısıntıya gidilip bu ilan seçim öncesi gelecektir bence.
-
@paretowilfredo Amin üstad inşallah hayırlısı ile ilanı göreceğiz.
-
@atanamayan Tüm bilgileri derleyince kısmi de olsa gelecek olarak yorumluyorum dostum. Kotü ihtimal bu. Iyi ihtimal ise tabi ki ilanın hazırlandığı şekli ile gelmesi. Netleştirene kadar iki ihtimal de söz konusu bence.
-
@aslan-reyiz ben de bu fikre daha yakınım dostum şu an.
-
muallak bir bilgi olmuş,netlik yok sevinemedim. İİBF çok değil 5 bin istihdam kurtarır ama nerede o günler.Zeki Mürene sesleniyorum buradan bizi lütfen gör :)Ruhun şad olsun.
-
@paretowilfredo hocam arkadaşınızın burada yazdığı son kısımda "hatta çok net" ile başlayan kisimda yani çok net olan ilanın bi şekilde geleceği mı sayı mı?
-
@paretowilfredo hocam emeğimize emeğinizi kattginizn ve bizle olduğunuza dair asla kendi adıma şüphem yok bu konuda çok teşekkür ediyorum. Ama ciddi anlamda hayatımızı bizi basite alan sistemde sağlıklı olmak çok zor .
-
@gresham-t Gelmesi dostum. Sayı konusunda o da bir malumat edinememiş.
-
Bu bilgi kirliliği umarım bi an önce son bulur. Psikolojimiz zaten iyi değil birde ne doğru ne yanlış bunu düşünerek perişan oluyoruz. İlan bi gelip bi gidiyor sonu hayrolsun.
-
@paretowilfredo peki üstad işaret edilen ilan günü yakın mı yada daha önce belirlenen zamandan farklı mı
-
Sayı kısılacak olduktan sonra bana ne faydası var alımın Allah aşkına? Zaten 88-89dan aşağı kapatmaz.. Sgk’nın 200-300kişi için uğraştığına değmez yahu bu nasıl bir sistem anlayabilmiş değilim herkese bütçe var bize mi yok idari kadrolara da imam ve öğretmenleri yerleştirsinler o zaman iibf olarak hepimiz el ayak çekelim olsun bitsin...
-
ortalık 56 oldu.
Sonumuz hayr olsun. -
Bilinçli bi sekilde bu durumun polemige alındığını düşünüyorum artik aklımızdan dalga geçiyorlar resmen ilan gelecek ve sayi 400 olcak buna imzamı atarım .
-
@paretowilfredo üstad sayıyı biliyorsan lütfen paylaş bizimle.. Ya da lütfen mesajlarına bak Rica ediyorum..
-
İlan gelmeden kanser oldum sgk üstlenir artık hastane masraflarımı.