10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@antimülakat Hocam duy kalkacak deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum
-
@paretowilfredo üstad bir şey sormak istiyorum bu ilanların belirlenip yayın aşamasına kadar nasıl bir süreçten geçtiğini merak ediyorum... Kurum bir sayı belirliyor bakanın imzası sonrası ne oluyor..
-
İlanın Guy ve Dguy sonuçlanınca gelmesini isteyen insanları anlıyorum.
Ama ilanın gelmediği her vakit ben derslerden soğuyorum ve aldığım yüksek puanlarımı çöpe atıyorum hissi oluşuyor. Mülakata gircek arkadaşlarda sıkıntı yok onlar mülakat için ders çalışmaya devam edebiliyorlar. Yeniden kpssye girmeyi düşünen insanlar içinde problem yok maratona devam edebiliyorlar. Ama benim gibi yeniden kpss sürecine girmek istemeyen puanları iyi olan ve herhangi bir mülakata girmicek olan insanlar için zaman aleyhimize işliyor.
Keşke yetkili biri çıkıp dese ki alım olacak ama bu ay değil, önümüzdeki ay değil, 3-5 ay sonra eyvallah derim.
Ya da bu sene alım yapılmayacak deseler buna da eyvallah derim. En azından önümüzdeki süreç netleşir ne yapcağımıza karar vermemiz daha kolay olurdu.
Belirsizlik içinde geçen zaman , ders çalışmaktan daha zor.
Umut en önemli motivasyon kaynağıdır ve malesef bizlerin umutlanmasına dahi izin vermiyorlar. -
@kbra1212 hocam kendinizce haklı olabilirsiniz lakin benim şahsi fikrim her zaman daha fazla insanın lehine sonuçlanacak durumlardan yana olunmasıdır. Her ne kadar yıpranmış olursak olalım bu konularda bencil olmamalıyız çünkü virgüllerle ilanları kaçırmanın nasıl birşey olduğunu ben dahil pek çok insan tatmış durumda, o yüzden umarım ki bu ilan mümkün olduğunca çok kişinin başvurusuna nasip olur...
-
@kbra1212 o kadar haklısınız ki. Yaşadığımız bu süreci psikolojik savaş tanımı tam olarak karşılıyor bence. Savaşımız da kendimizle. Çevremizde bulunan insanlar, kpss konuları veya herhangi başka olumsuz durum yanısıra her geçen gün kendimi biraz daha vasıfsız ve işe yaramaz hissetme hissiyle baş edemiyorum.
Tek dayanağım Allah. Elbet hepimiz için en hayırlısını verecektir, bunda da vardır bir hayır. Umarım tez vakitte gelir, umudunuzu kaybetmeyin hocam.(Allahtan) -
@nonbisinidem virgülle kaybetmenin hissini çok net biliyorum. İl göçü 4 puanla, işkur istihdam yard 0.10 puanla kaçırdım. İşkurun mülakat tarih listeleri yayımlandığında çekodan 38 kişi diye gördüm(yanlıyo olabilirim) ayrıca forumda katılmayanlar olduğunu da okudum. ve o günden beri kalem oynatamıyorum. Dibi görmek deyimin tam olarak içindeyim. Ben de istiyorum puanlar düşsün çok daha fazla insan yerleşsin.
Guy-dguy mülakatları nisan 15-30 arası. Sonuç açıklanması en iyi ihtimalle mayıs (mülakat tarihini gibi olmaz umarım). 3 ay ! Bencillik yapmıyorum inanın benim sgk için puanım bu şartlarda sınırda sayılır 87 . Ama en azından bu belirsizlikten kurtulurum olmadı derim başka bir kurumdan da umutlu olmadığım için ders çalışmakla daha fazla zaman kaybetmem. Bu durumda bu ruh halinde bir tek ben olduğumu sanmıyorum. Bence çoğu kişi böyle. Sürekli aynı derslere çalışmak insana kendini gerizekalı gibi hissettiyor. Ve ortada birşey yokken ders çalışmaya çalışmak aşırı mantıksız geliyor. -
@ist_123 herşeyin hayırlısı tabi ki nasipte varsa elbet olur. Ama iş sadece ders çalışmak değil dediğiniz gibi psikolojik bir savaş veriyoruz. Aile, çevre en önemli kendisi içinizdeki işe yaramamazlık hissi... Allahtan umut kesilmez ama şartlar artık çok zorluyo.
-
@kbra1212 hocam şu an gelecek ilanı 87puanla yine ve yine kaçırma ihtimaliniz var.. İlanın mayısta gelerek listeye girmeniz mi daha makul, yoksa şimdi gelerek ucundan kaçırmanız mı daha makul? Ben mantıklı düşünmeye çalışıyorum sadece, psikolojik hezeyanlara lütfen kendinizi kaptırmayın hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun...
-
@kbra1212 bu arada ben de 2017puanımla rekabet kurumunu 0,9puanla; iş müf yardımcılığını 0,6puanla kaçırdım. Sgk mülakatına girip 7ay sonuç açıklansın diye kafayı yedikten sonra elendim, bu sene de il göçü 1puanla kaçırdım. Ve idari hakimlik sayıştay gibi sınavlara maddi imkansızlıklar dolayısıyla hiç ama hiç başvurmadım. 6ay boyunca da hepimizin malumu dguy guy mülakatı açıklansın diye delirdik.. Velhasıl kelam 2016eylülde hazırlanmaya başladığım bu süreçte 2019 mart pek çok insan gibi hala atanmayı bekliyorum...
-
87 şimdinin sınınırı aylar sonrasının kesini olabilir sevgili arkadaşım . Ayrıca sıralama olarak da iyi bir yere tekabül ediyor. Neden bunkdar panik içerisndesin çözemedim .
Burdaki hiç kimse tarih -ilan - alım-mülakat konusunda gerçekçi olamaz ki .
Böyle bir şeye göre çalışma programıda oluşturulmaz ki .
Kpss girildiğinde gerçekten herkes atanacak diye bir kaide yok ki .
Ay bu da aklımda kalmasın gelsin olmuyorsa olmasın demeniz anlamsız geldi nacizane.
Bildirim olduğunu görünce heyecanlanıyorum ama böyle bencilce mesajlar anlamsız geliyor .Herkes umut kırıcı, bencilce .
Motivasyon gerek .
Twittrda etklinlik gerek . Lütfen katılın . Teşvik edin . Çabalayın . Israrınız herkesin faydasına olsun. -
@yabgu "ne oluyorsa olsun" birazda 2016 sonrası sürecin yabancılığı, aday kazandığı kurum sınavına yabancılaşıyor. (Aylar sonra mülakat) Her insanda kuşkusuz tezahürü farklı psikolojik neticeler verebiliyor. Buda ifadelere yansıyor. Bencillikten ziyade bıkkınlık olarak görüyorum.
Motivasyon, etkinlikler üzerine talep unsurunu canlı tutmak amacı gibi tavsiyelerin konusunda muazzam haklı olduğunu nacizane belirtmek isterim elbette...
-
@nonbisinidem Yani 87 biraz abartı olmuş ama katılıyorum geç gelmesi kusuratla kaçırmaktan iyidir
-
Sayfa 4000 yoruma geldi ama goruyoruz ki 18 aydir ilan gelmiyor süreç 9.prodan da beter olacak gibi duruyor.. Sadece burayı bekleyen arkadaslar varsa yazık olur o kadar zamana baska seylere yönelmekte fayda var hem ilanın gelmesi adına bir çaba yok twitterda bir iki arkadas destek veriyor hem de ilan gelse diyelim elenecek kisim 3/4..Pareto ustadin soruşturmalarından da görüleceği üzere olumlu olumsuz bir neticeye gitmiyor ilan..Birbirimizi üzmeden yolumuza baska seylere odaklanarak devam etmek en güzeli sevgili dostlar
-
@müşrif hocam ne gelir denilen puanlar ucundan kaçtı bence emin olmayın 87nin de şu ortamda ucundan da olsa kaçma ihtimali var.. Sonuç olarak bahsetmek istediğimi anladınız ben ne kadar çok insanın lehine olursa kendi adıma o kadar mutlu olurum çünkü hepimiz aynı makus talihi paylaşıyoruz nihayetinde
-
Eşitlik her zaman adalet değildir. İlanın geç gelmesini savunan arkadaşlar bu ilanın zaten bir yıldan fazladır beklendiğini bilmeden mi savunuyor. İlanı bir yıl da bekletsen listeye fazladan yüz kişi dahil olur anca. O yüz kişi hatrına bu kadar emek veren, puanını alıp ilan bekleyen insanları görmemezlikten gelmek bence bencillik olan. Ayrıca ortada ilan yok , biz yeni duyumlar bekliyoruz bu başlıkta açıyoruz arkadaşlar ilan gelmesin deyip durmuşlar papağan gibi. O zaman bi başlık açın "10. Promosyon ilanını sabote" şeklinde ordan devam edin arkadaşlar. Çünkü bu başlığın ilgilileri, bu ilanı bekleyenler adı üstünde. Birde burdaki herkes bilir ki biri ben geneli düşünüyorum demişse o kişi kendisini düşünüyordur. Burası İİBF kimse kimseyi kandırmasın.
-
Arkadaşlar durum ilanın şimdi veya bir veya iki ay sonrası gelmesi değil . Sıkıntı şu ki ilanın gelip gelmeyeceği şüpheli kritik olan durum bu olumsuz haberler daha önde
-
@mrnobody aynen kardeşim. biz bişey demiyoruz ama ısrarla ilan gelmesin deniyor. yav geberdik geberdik ortada hiç ilan yok. iyi misiniz siz ilan gelmesin diyosunuz. ilan geç gelince de illaki sınrdan kaybeden olmayacak mı? herkes desin ki o zaman şu sonucu da bekleyelim onu da bekleyelim. başkası desin ki hayır bunu da bekleyelim. yeter arkadaşlar çalışıp yetecek puan alın en son bunu dedirttiryosunuz. beklemek çok basit gibi konuşuyosunuz acemi misiniz? bu ilanla olası guy veya başka ilanlar için önünüzden insanlar çekilmiş olur bunu niye düşünmüyosunuz? üstelik hem twitter da hem burda sgk için sadece geç gelsin deniyor. mesela mhuy için denmiyor ya da şuan guy gelmesin kimse demez. neden p48 kastınız sadece başka ders bakmadınız.( başka ders çalışıp sınav da yapamayanlara bi şey demiyorum tabi). şurada emek vermeyip gerçekten bu kurumda çalışmaya istekli insanlar kadar emek vermeyenler ayıp ediyorsunuz.
-
@mrnobody hocan 100 kişi hatrına beklenir mi cümleniz kadar daha BENCİLCE bir cümle yok bence.. Başka lafım yok... Allah büyüktür daha fasla birşey yazmayın yazdıklarınız yeterince rahatsız edici kusura bakmayın...
-
@mrtvrt ağzına sağlık kardeşim
-
@mrtvrt artı olarak 87 gibi afaki puanlarla kapatacağını söylemek milleti korkutmaktan başka bir şey ifade etmez.300 iibf alımında puanların 85 üzeri kapatacağını zannetmiyorum.Bizim tek derdimiz yüklü sayıda, kırpılmadan ilanı getirmek olmalı.