10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@tugaygunes ben o husuta yorum yapmadim kardesim bana gore de demiyisun biliyorum ama sunuda belirteyim bi baskasi benden yuksek.puan aldiysa ben kendime kizarim neden ben daha fazla calisipta daha fazla almadim diye hatayi kendimde ararim yuksek puanli adam almistir helal olsun derim ama ilan gec gelsin de bende siralamaya gireyim dusuncesinde olmam
Yani yuksek alamamissam hatayi kendimde ararim -
Olay budur kisacasi sizin gibi dusunuyorum bende
-
@yamanoglan hocam, herkes aynı dertten muzdarip. Yoksa kimse istemez yüksek kapatmasını ki çoğunluk başvurabilsin. Ama şu da var ki kimse kimsenin hakkını gasp etmiyor. Ayrıca yüksek puanlı olup da GUY olanların daha sonra bırakıp gidenlerin olması asıl gaspın bu kişiler tarafından yapıldığı kanaatindeyim.
-
hiç bir gelişme yok mu hala
-
Kpss 2019 göz kırpıyor yavaştan
-
@agustcomte ilan 2020 için göz kırpıyor
-
@maesteo olacağı o zaten
-
@paretowilfredo gelişme var mı üstad ?
-
@jan-vesely Aynı dostum.
-
Çok yazık koca bir yılın kpss puanları hicbir ise yaramadı. 2019 kpss'den iyi puan alınsa ne yazar ki bu sene 50bini bulmayacaktır başvuru.
-
@gresham-t seçim dolasyla bile gelemeyen ilanın sonrasını düşünmek istemiyorum .90 puanlarmz iş göremiyo artik sonumuz hayr olsun
-
Son İlgöç uzm yard 85 üstü kapattı. 3-4 yıllık bir yığılma var. Alımlar çok az..Rekabet ortamı çok yüksek. 5000 guy adayı arkadaş 8 aydır o sınav ile oyalanıyor. 4000 tanesi demoralize şekilde aramıza katılacak ve yarışa devam edecek.Yaprak kıpırdamıyor.Yüklü alımlar gelmediği sürece bu kısır döngü devam edecek
-
@gresham-t seçim döneminde bile böyle. İlerleyen senelerde yarışa girecekler bunları bilerek gelsinler. Hatta başka alanlara yönelsinler.
-
@paretowilfredo hocam hiç umut yok mu bu hafta
-
Bir hareketlilik yoksa Mart'ta da gelmeyecek demektir.Seçim sonrası da kimse kolay kolay alıma çıkalım demez.
Bari akşam yapılacak olan etkinliğe katılalım bakanı,başkanı bunaltalım. -
@ceteris Umut var diyebilmem için aldığım bilgiyi yanlışlayacak net bilgi almam gerek. Malesef net bir red işitmedim konuştuğum kişilerden. Şunu da söyleyeyim konuştuğum kişiler içinde ki bana ilan geleceğini söyleyenler de var içinde, halen ilan gelmesini bekliyorlar. Zannediyorum haberleri yok eğer red durumu vaki ise.
Diğer yandan şunu da söyleyeyim dostum geçtiğimiz hafta ilan günü bilgisini gizlediğim bir dialog paylaşmıştım anımsarsanız. O dialogta geçen günü de geride bıraktık ilan gelmeksizin. Hava olumsuz. İnşallah şu havayı değiştirecek haberler alırım.
Aldığım zaman paylaşacağım dostum yine. -
2019 sonrasına kalırsa ikinci il göç vakası yaşanır bu taban puan açısından.
-
@aslan-reyiz 2019 + 1 ekle hocam
-
Bakan yardımcısının son Twitin Ahmet Erdem (@Ahmet_Erdem60) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/Ahmet_Erdem60?s=09 yumulun
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bakan yardımcısının son Twitin Ahmet Erdem (@Ahmet_Erdem60) adlı kişiye göz at: https://twitter.com/Ahmet_Erdem60?s=09 yumulun
Arkadaşlar yazın lütfen beklemekle ilan gelmez 3 dk anca alır , iki twit atıp derse döndüm zaman kaybı değil LÜTFEN