10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@snmrhn geri çevrilmiş dostum ama tüm kurumlarla alakalı kadrolara dair görüşme diyebileceğimiz bir durum söz konusu olacak. O nedenle o süreçten olumlu bir haber çıkabilir.
-
@paretowilfredo neden Red olmuş ki üstad gerekçeleri ne olabilir anlamakta güçlük çekiyorum ekonomi desen öğretmen bekçi polis binlerce alınıyor 400 denetmen yardımcısı 2 yıldır alıma çıkılmıyor kaldı ki 5000 denetmen alınacağı kaç yıl öncesinden belirlendi gerçekten bu başkanlık sistemi özellikle bizim en güvendiğimiz ilanları guyu sgk yı mı etkiledi bu kadar da olmaz diyoruz ama her zaman daha da fazlası oluyor...
-
üstad içişleri de mi aynı sebepten bekliyor sizce yani külliye nin onayını @paretowilfredo
-
@modigliani-0 Tahminen evet dostum. Tüm alımların şu an bu süreç için bekletildiğini duydum. SGK da istisnai olarak bir geri çevrilme var tabi @Snmrhn ama o aşamada bu kadro geri alınabilir belki. Beklemek gerek
-
Anlamıyorum her sabah uyanıyorum ve binlerce yani 2500 polis 15000 bin polis daha dün 20 bin ögretmen atama başvurusu başladı anlamıyorum kamuda tek istihdamı hak etmeyen a grubu mı nitekim onlara göre çok daha vasıflı ve hak ediyoruz üstelik omlarla bu kadar çabaya rağmen aldığımız devasa bi maaş da olmucak bugün bi polis memuru beş bin lira maaş alıyo zaten biz de en en iyi bi kurumda bi merkez uzmanı olsak 5500 lira onun icin mu bu çile biz devlete yük mü olacağız sonuç olarak ben böyle sisteme güvenim dahafazla kalmadı bu sistem gün geçtikte daha berbat oluyo 2018 KPSS’ye girmeyen arkadaşlarımla aynı durumdayım şu an gelen guy SGK müfettişlik ilanı kpssden sonra gelse neye yarar herkes girer o zaman yabi sacmalık 2018 dibi gördü allah affetsin
-
@paretowilfredo üstadım peki kpss öncesi iş müfettiş yard gelme ihtimali varmı seçimden sonra açıklanacakmış iş müf mülakat sonuçları kpss öncesi yeni ilan gelir mi sizce ?
-
@jan-vesely Bakanliktali tum alimlar Bakan Hanim ile Naci Bey arasinda dostum. Bakanligin ahvali ve dahi belki baska bir degisim bekleniyor diye tahmin ediyorum. Sorustururuz tabi eldeki surec bi nihayete ersin de hele dostum.
-
@paretowilfredo "tüm kurum alımlarını kapsayacak bir görüşme" İlgi çekici bir ifade. Seçim öncesi, bir güzellik olsa keşkem.
-
@strtmn hazine bakanı 2019 yılı sonuna kadar 2.5 milyon istihdam hedefinden bahsetti. Umarım beklediğimiz kadroları alırız.
-
@buchanan yarısı polis yarısı öğretmen hemşire bekçi kardeşim bence
-
@buchanan inşallah kardeşim.
-
@hacettepe diğer yarısı bize ise sıkıntı yok
-
@hacettepe onlar kesin var
-
@strtmn Seçim öncesi zor dostum ama sonrasında bir hareketlilik olabilir. Çünkü benim aldığım haberleri nispeten yanlışlayan haberler aldım. İki kaynaktan aldım bunları. Bir noktada mutabıkız sanıyorum şu an süreç durmuş durumda. Sonrası için reddi reddeden duyumlar var ki doğru da olabilir bu. Ya da reddin kesin bir nihayet olmadığı anlamını çıkarabiliriz buradan. O nedenle seçim sonrasında bir daha soruşturmak lazım diyorum. Bürokrasi şu an seçime odaklanmış vaziyette. Seçimden sonra işlere bakılmaya başlanacaktır. Bi bakalım yeniden (Bu sözlerim SGK için GUY için değil) (Ona da bizatihi bakacağım)
-
@paretowilfredo üstad bu haberleri yeni mi aldınız yani şuan ilan gelmiş gibi sevindim sanki bi ışık belirdi sanki ya ne haldeyiz üstad güzel haberlerle gelmek nasip olsun...
-
@snmrhn Aldığım farklı haberleri bugün kıymetli bir dostumuz biraz daha anlamlandırdı diyelim dostum. Bakalım o da soruşturacak ben de seçim sonrasında bir daha bakacağım. İnşallah olumlu haberler ve dahi ilan gelir buraya bu kez.
-
Yarın dguy mülakatim var ne alaka şey sayfasındaym. Bünyemizde işledi resmen bu ilan gelecek elbet
-
@aroma sgdy sayfasindayım.
-
@paretowilfredo ustad umarim kpss oncesi gelir ilan ama mayis ayinda ramazan basliyor ve kurumlar ramazan ayi boyjnca ramazana ve bayrama odaklanir yani o surecte mulakat yapip yapmayacaklari bile asikar bayramla kpss arasi mulo olur mu yada ilan gelir mi bilinmez ammaaaa kpss sonrasina odaklanilmissa ozaman ilk ilan olmasi hasebiyle puanlar havada ucusur. ( sgk icin diyorum)
Guy mhuy dguy insallah tekrardan gelir
-
@paretowilfredo üstad bu sözlerini ekran görüntüsü alıyoruz whatsappta tartışıyoruz her cümlenin altını çizip bir kelimeye bile bin anlam yüklüyoruz inşallah siyirmadan su ilani göreceğiz