10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hacettepe haziranda-temmuzda mülakat olsa ve hazirana kadar dguy guy iş müfettişlik vs sonuçları açıklansa -ki açıklanacaktır- 85i görür diye düşünüyorum. Hayırlısı artık
-
@smithayran insallah süreç. Hızlı ilerler benim pek umudum kalmadı artık bakalım hayırlısı
-
@smithayran dguy guy açıklanır mı sizce kpssden önce
-
@hacettepe Dguy sonuçları guy mülakatından önce açıklanacak diyorlardı mükerrer listeler oluşmasın diye ayrıca guy ve iş müfettişlik de hazirana açıklanacaktır inş.
-
Matematik mezunu olarak alandan sirf bu ilan icin hazirlandim. 500 ya da 400 kisilik bi ilanda istatistik matematik mezunlarina da yer verilir. O degil de her gun bu sayfayi yenilemekten cok sıkıldim. Herkes cok yiprandi. Ilan gelsin de nasil gelirse gelsin. En azindan birileri icin umut olsun.
-
Merhaba dostlar.
Kurum kanadında işler müspet aslında geçen hafta da belirttiğim gibi. Kamu kurumlarının alım talepleri önümüzdeki iki haftalık süreçte bahsettiğim değerlendirme görüşmelerinde karara bağlanacak.
500 talep rakamını dile getirmiştim dostlar, bir dostumun mesajının ekran görüntüsü ile. Bir anlamda bunun teyidi niteliğinde durum ama bu talebin ne kadarı verilecek ya da ilan bu dönem için mi verilecek bu iş sanıyorum tamamen Strateji ve Bütçe Başkanlığı nezdinde karşılığı olan sorular. Bakan Hanımın da bu oluru beklediğini düşünüyorum. Bakanlık şu dönemde tek başına bunun kararınilı alabilecek durumda değil.
Yani durum ez cümle Kurumdan talep çıktı. Onay merciinden olur çıkarsa ilan gelecektir. Hatta tek bu alım değil diğer beklediğimiz ilanlar da bu şekilde belirlenecek. Bilgi almak için biraz beklemek ve külliyedeki gelişmeleri izlemek lazım dostlar. -
@paretowilfredo maliye bakanlığındaki yapılanmada bir gelişme var mı?
-
@intermilan Yakında açıklanır dostum.
-
Üstad iki hafta içinde A grubu alımlarında mı bir değerlendirme olacak yoksa genel kamu alımları ile mı ilgili onu anlayamadım ?
-
İnşallah ilan gelene kadar guy dguy açıklanır . 400 kişi alınsa ve mülakat sonuçları açıklansa kaça düşer acaba . Tahmini olan var mı ?
-
@grundig 85-
-
@morand iş teftiş te açıklanmış olur herhalde sgk gelene kadar 85 'in altına inebilir
-
@grundig Dguy açıklanırsa 85 ve altı Guy açıklanmış olursa 84 ve altı
-
Ya o bu açıklansın derken 1 sene geçti artık biran önce gelmeli ki birdaha ki de 2019 sınavdan sonra çok beklemeden gelsin yoksa en az bizim kadar bir sonrakilerde bekleyecekler
-
Gelip gelmeyeceği bile belli olmayan bir ilan için hatta tüm ilanlar için puan hesaplamaları yapıp duruyoruz bazen diyorum neye güvenerek bu kadar hesap yapıyoruz, A Grubu koca bir belirsizlik süreci başlı başına;
9 ay oldu amaçsızca ders çalışıyoruz -
BAŞLIĞIN İKİNCİ YILI ŞEREFİNE
-
- Pro eğitiminde Ali Aydoğdu 10. Pro nun yakında alınacağını söyledi ancak tarih vermedi
-
@kpssiibf Haberler hep o yönde hocam. İnşallah artık az kaldı.
-
Sınav usulü değişecek mi acaba öncesinde kurum sınavı gelebilir falan diyenler var
-
@modigliani-0 alım gene büyük ihtimal mülakat ile olacak. Aksi bir durum olsa @paretowilfredo yazardı.