10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilffredo hocam bu duyumları teyit eder bir veri elde edebildiniz mi? Yil sonumu yoksa yakın zaman mı ?
-
@paretowilfredo hocam bu duyumlari teyit eder bir veriye ulasılabildiniz mi ? acaba yıl sonu mu ? Yoksa yakın zaman mı
-
@keynes5 yıl sonu meselesini ben söylemiştim arkadaş yazmıştı ama yıl sonu olayı onun yorumu olmuş buradaki arkadaşlarda hiç öyle bir şeyden bahsetmedi bende zaten burda doğrumu teyit etmek için yazmıştım hiç doğrular bir bilgi gelmedi o da zaten sonra yakın zamanı işaret etti o yüzden yıl sonunu durumu yok gereksiz sizi teleşlandırduğım için özür dilerim...
-
@snmrhn estagfurullah hocam artik gelse de şu ilan kurtulsak hepimiz
-
@mrnobody ilanların etkisi kuşkusuz.
-
@keynes5 Bu ay netleşecek dostum tablo. Talebin kabul edilmesi veya geri çevrilmesi tüm diğer taleplerle birlikte netleşecektir. Bu yüzden bugün kimse bilmiyor ne vakit olacağını. Eğer talep kabul edilirse KPSS öncesi geleceğini düşünüyorum. Zira planlama bu şekildeydi. Yok eğer geri çevrilirse sarkabilir ancak. Bekleyip göreceğiz bakalım.
-
@hedefsgk hocam dernek baskanina falan bel baglamamak lazm. Icerde durum aynen su sekilde;
@albertcamus, içinde söyledi: SGK Denetmenleri Özlük Hakkı İyileştirmesi ile Alakalı Düzenleme
Meslek cok potansiyel sahibi olmasina ragmen genc arkadaslarimiz kontrol memuru kokenlilerin hegamonyasi icinde ziyan oluyolar. Kamudaki en zayif meslek teşkilatı zannediyorsam sgdd. Istanbul ayagini ayri tutuyorum orda burcu hanim var tek basina bi dernek kendisi. Gerek birikim ve gorgu olarak gerekse cevre olarak dernekten daha kuvvetli. Keske ankarada olsaydi cok daha fazla sey katardi meslegr.mevcut dernek idaresiyle bu is olmaz hocam.genc arkadaslarin burcu ustad gibi birinin onculugunde yonetimde olmasi lazim. Yoksa dernek toplu bir kazanima degil il mudur yrd. Il muduru atanma basamagi olarak kullanilnaya devam eder k.m. kokenliler tarafindan.
-
@paretowilfredo üstad tüm diğer talepler derken neyi kast ediyorsunuz sadece aile ve çalışma bakanlığı için mi ?
-
@modigliani-0 Hayır dostum diğer alımlar başlığında belirttiğim alımlar da kastım. Bakanlık içinde de teftiş sınavları var tabi sonucu beklenen. Onlar da çözüme kavuşacaktır belirsizlik ortadan kalkınca.
-
@paretowilfredo anladım üstad, tamamdır.
-
Bakanlıkta sgk teftiş, iş teftiş yeniden mi sayılıyor geçerli geçersiz seçim sandığı gibi bi açıklanmadı 10 aydır :)) denetmenliği hiç demiyorum direk 400 kadro iibfnin lehine çıkması lazım kesin sonuçları selim bağlı başkan twitterdan duyurur inş :))
-
@aslan-reyiz Dostum şu seçim hengamesi bitsin bazı değişimler olması gündemde. Kabine değilimi de gündemde olabilecek şeylerden biri. İmzalar yeni bakanı bekleyebilir bu sebeple.
-
Bütün bakanlıklar 10.000 er tane memur alır bizim 100-200-300 kişilik alımlar milyon tane engele takılır; seçim, değişiklik, yapılanma.
2018 KPSS çok yıprandı gerçekten -
Arkadaşlar olası 300 kişilik alım durumunda kaç ile kapatır ?
-
@paretowilfredo keske su bakanlıklar hic birleşmeseydi üstad olan bize oldu
-
@paretowilfredo çalışma bakanlığında yada sgk başkanlığında bir değişim olur mu bakalım üstadım.Seçim işleri itiraz süreci vs son karar 13 Nisan'da ysk tarafından duyrulacak.Sonrasında bürokrasi ve hükümet de revizyonlar olası.Haliyle alım sürecini etkileyecektir.
-
Sonuç net ama bir kere olsun yenilgiyi kabul edip tebrik etmeyi çok görüyorlar.Maliye de kabine değisikliğini olur inşallah,halden anlayan biri gelir.
-
@albertcamus dediğiniz doğrudur belki ama en azından başkandan doğrudur yanlıştır bilgi alabiliyoruz isterse cevap vermeyebilir aktifliği önemli değil ama bu süreçte muhattap bulmak daha önemli
-
İİBF/SBF mezunları olarak devlet idaresinde görev almak üzere yetiştiriliyoruz. Dolayısıyla bürokrasi üzerine gözlem ve değerlendirme yapmak en doğal hakkımız hatta olması gereken bir durumdur. İdarenin yapılanması üzerine kafa yormak mesuliyetimiz olduğunu düşünüyorum.
Çalışma alanları itibariyle bu kadar farklı ve hacim olarak da bir o kadar büyük iki bakanlığın birleştirilmesi bana en başından beri doğru gelmiyordu. Hantallığa sebep olacağını, karmaşıklığın işlerin idaresini zorlaştıracağını düşünüyordum. Birçok insanın da böyle düşündüğünün farkındayım. Ancak devlet büyüklerimiz böyle bir karar aldı, eksiğiyle gediğiyle herkes süreci gözlemledi. Bakanlıklar birleştirildiğinden beri yeniden ayrılması konuşuluyor. Eğer süreç bu minvalde ilerlerse kaybettiğimiz zaman ve enerjiyle kalacağız. Böyle bir ihtimalin gerçekleşmesinin sınav sonuçlarına ve ilanlara etkisi ne olur, hızlandırır mı yavaşlatır mı bunun üzerine fikir yürütebiliriz elbet ? Ama şu bir gerçek bir alan diğerinden daha önemsiz değil ne olacaksa biran önce olması ve işlerin rayına oturması gerekir. Umuyorum en hızlı şekilde bu konular halledilir.
-
@hedefsgk hocam o kadarını eğitimdeki arkadaşlarımızda yapıyor zaten. inanın mesleğe faydaları zararlarndan fazla değil. daha güzel ve gerçek başkanlar görür dernek bi gün umarım ve mesleki kazanımlar elde edilebilir. meslekte ihtiyaç olmasına rağmen kadro konusunda bile etkisi yok derneğin siz pay biçin hocam.Etkinliklere doğru düzgün bir katkı bile vermiyolar aman bizim kontrolümüzden çıkarda koltuk ihtimallerimiz riske girer diye. neyse bi dokun bin ah işin gibi oldu hocam.şu an önemli olan ilanın gelmesi.