10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
arkadaşlar böyle davranmayın işte daha önce de yazdım burda
henüz ilan bile gelmemiş neyin galeyanına geliyorsunuz şimdiden başlamayın ağzının payını alırlar falan, öfke ve nefret ile insanları başvurmaya daha da teşvik ettiğinizin farkında mısınız ?
kusura bakmayın ama bizler bu öfkeli tavırla devam edersek sınırdakiler tamamen unutur bu ilanı, sakin... -
@modigliani-0 Haklısın.
-
@modigliani-0 Katılıyorum hocam.Herkesin kendi insiyatifinde.Süreç içinde yıllarını veren empati duygusu gelişmiş biri bunu zaten görüyor düşünüyor ve ona göre başvuru yapıyor.Guy Dguy sonucu bekleyen arkadaşlarım var ve çoğuda kazanırsam başvurmam denetmenliğe diyor. Özlük hakları maaşı guy ile aynı olan bir meslek ki ayrıca il tercihi sonradan yapılıyor ve hangi ile düşeceğin belirsiz bunları göz önünde bulunduruyor herkes o yüzden kimseye kızmaya gerek yok.Gitmeyi düşünmeyip sırf egosunu tatmin etmek için başvuru yapanlar içinde ilahi adalet sistemi işliyor yine kendinizi yormayın.
-
@yamanoglan @dermaniye @Tükendikagrubu Arkadaşlar bu üslupla giderseniz Tatlı dille durumu anlatmaya çalışan arkadaşlarında Hakkına Girersiniz. Bu yaptığınız çok yanlış. İnşallah o Arkadaşlar Anlayışlı kişilerdir İşsizliğin ne demek olduğunu bilen insanlardır ve Başvurmayacaklardır. Hayırlı Ramazanlar..
-
@ds1966 ben bisey demedim ki show yapmak icin basvuruyorlsr demisler bende eger ki show yapmak icin basvuruluyosa yaziklar olsun dedim ne dedim kki ben
Mesela merkez uzmanlik kqzanmis biri yada ne bilim ozluk olarak daha iyi bir yeri kazanipta burda show icin basvuru yapiliyosa yaziklar olsun dedim... yoksa kimseye sozum yok burda -
27 kisi icisleri bakanligina 39 kisi bddk ya atandi ve cogu yuksek puanli insanlar toplamda 66 kisi onumuzden cekildi desek yanilmis olmayiz guzel gelismeler bu haberler, dguy ile guy aciklandiktan sonra ilanin gelmesini bekleyelim o zaman daha cok kisinin sansi artacaktir
-
@emilsax acaba bu gidenlerden kaçı Guy ve dguy bekliyordu
-
@guy-mağduru tam olarak bilmiyorum ama zannımca 2017 puaniyla atananlarin hepsi guy ile dguyu beklemistir.
-
@emilsax inşallah feragat etmişlerdir
-
@emilsax iş teftis ve sgk müfettislik sonuclari aciklanir ilan öyle gelir diye düsünüyorum kurum bunu dikkate alır ayriyetten zaten 1 yil gecti aciklanmadi hala orasi ayri olay.Neyse arkadaslar bence bu iki sonuc aciklandiktan sonra bizim ilan piyasaya cikar üstadlar ne der bu konuda ?
-
Arkadaslar yorumları okudukça hayretler içerisine düşüyorum yazık daha gelmeyen ilan için resmen birbirimize girmişiz yok guy lar cıksın yok dguylar kımse kpss ye bir başkası ıcın girmıyor kendısı ıçın giriyor ve herkes cok emek veriyor yapmayın adam guy a atanmıstır ama sgk denetmenlıgı istiyordur basvurmasın mı kıme ne ıkısı de cok farklı meslekler ozluk hakları maası aynı olsa bıle bırınde denetım yetkınız var bırınde seflerın sorumlulugundasınız yapmayın lutfen insanların uzerlerınde manevı baskıya gırıyor pekı sıızn bu yaptıgınız hak yemek degıl mi bırakın kım nereye ıstıyorsa basvursun boyle hesaplara gırıp bırbırımızı yıyecegımıze daha cok ılan ıcın bır araya gelip butun olsak inanın cok sey degısır bu arada ben de sizler gıbı 2018 de gırıp hala aylardır ılan beklıyorum mulakatlarla bır alakam yok sımdı ordan topa tutarsınız malum lutfen mantıklı dusunmeye davet edıyorum sızı başkalarının neye basvurdugunu takıp edecegımıze gelın ılanlar ıcın birlık olalım
-
Gerçekten tartışılıyor ama ortada ilan yok ve şahsen ben bu duyuma inancımı yitirmeye başladım
-
Bu başlıkta hiç bir zaman birlik olmadı herkes birbirine sallıyor
-
@modigliani-0 sıkıntı şu hocam artık bırbırımızın uzerıne manevı baskı yapar olduk malesef birlık olıcagımıza daha da parçalanmaya başladık ona uzuluyorum ılanın gelmesı ıcın ugrasacagımıza guy dguy basvurmasın platformuna dondu ortalık
-
Bide şu var aramızda dıyelım ılan geldı sgk denetmenlıgını kazanıp basvurmasın dedıgınız guy lar ıcın guy kım ya meslek mı dıyecek ınsanlar bıle var o kadar sınırlendım kı kac gundur ya sabır dıyorum ama artık cıdden tutamadım zaten yorulduk yeterınce barı kımse kımseye karısmasın
-
@marshalgiller hocam sanki biraz sacmalıyorsunuz okunanları biraz daha dikkatle okursanız sevinirim bizim söylediğimiz herşey varsayımdan ibaret 90 dan asagi dusmeyen sinavlar yuzunden sinav sadece ilk 100 kisiye yaradi ve yuklu bir alim olacak hali hazirda beklenen bir guy ve dguy sonucu var ve guy ya da dguy olan bir kisi bile sgk ya basvurmazsa bir kişiye şansın dogmasi demek gecmis entrylerime bakarsaniz gorebilirsiniz 300 tane atanacak dguy 1000 tane guydan daha cok etkiler puanlari (sizde benim gibi 3 4 tane sınavı küsüratlarla kaçırın o zaman beni cok iyi anlarsınız) dguyu begenmeyip sgk yi sececek kisi sayisi bir elin parmaklarini gecmez bizim evvelden beri dediğimiz bu şahsen kendim için söylüyorum bir kere bile guy olan adam neden sgk ya basvuruyor diye bisey demedim ha anlamadıgım kime neyin baskısını yapıyoruz bu platformda, adamın yakasına yapısmıyoruz küfür etmiyoruz sovmuyoruz,kurumdan kuruma gecis yapma niyeti olan adam foruma girer okur ama yine kendi bildigini yapar eger ki 'dguy ve guyun aciklansin onumuzden 1300 kisi gidecek' cumlesi sizi nasil rahatsiz eder anlamis degilim sonucta adamlara cehennemin dibine gidiyor demedik.
-
@marshalgiller hocam boşver sadece kendilerini kandırıyorlar farkında değiller. Böyle hakaret beddua edince millet başvurmaktan vazgeçecek sanıyorlar. Halbuki başvurmayacak olanıda kışkırtıp başvurmasını sağlıyorlar. Sonrada niye yüksek kapattı diyorlar. Adam sene içinde sırf bu ilan için işletme çeko kasmış sen baskı yapınca vaz mı geçecek yani. Kardeş kardeşi tanımıyor böyle durumlarda tanımadığı insanlar için mesleğinden feragat mı edecek. Yada etmesini beklemek ne kadar doğru. Şunu deseniz güzellikle, gelmeyecek olan başvurmasın arkadaşlar tamam bu kadar. Yok guy başvurmasın yok zaten mülakatta dövüyolar onları. Yapmayın Allah aşkına çocuk mu kandırıyorsunuz.
-
@emilsax il göçü 1 puanla kaçırdım resmen bıraksak ınsanlar bırbırını lınc edıcek sunu anlarım adam guydur baska ıl ıcın gırer tekrar o yanlıs zaten sen secımını basta yaptın ve acıp gerıye bakarsanız su cumleler gectı resmen guy olan basvurursa hak yıyor ne alakası var hakla adama calısmıs almıs o puanı hak etmıs demek bambaska meslekler bunlar ben ınsanların bırbırıne bu sekılde baskı yapmasına uzuldum acıkcası
-
Kpss öncesi ilan inşallah gelir
-
Bugün de gelmedi ilan . Facebook grubunda ilan gelecek diyen hocadan da ses yok .
Inşallah gene umutlarimiz gene suya düşmez