10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@falanfilan paretowilfredo
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Gib ve diğer mülakatlardan elenenler için ilaç gibi olacaktır.Biraz da duyarlılıkla maksimum sayıda kişinin yüzü güler inşallah.İlanın zamanlaması çok güzel olmuş. Bir çok mülakat açıklandı ve ben dahil çok büyük çoğunluğu başvurmayacaktır.Başarılar
-
@falanfilan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredo hocam yeni atanmış GUYlar da sınava başvurduğu takdirde mülakatta yine elenme ihtimalleri var mı? Sonuç itibariyle mülakat sonuçları bir ay sonra açıklanacağı belirtilmiş, bu süreçte GUYlar in çoğu gvs sebebiyle iş başı yapamayacağı için SGK da asil listede de pekâlâ alınabilir, böylece guy yedeklere şans doğar. Ne diyorsunuz hocam, guy a göre bu meslek daha iyi,bu bir gercek
-
@korku25 23 kac hocam
-
@hickskaldor teşekkür ederiz hocam.
-
Arkadaşlar p42si 82 puan olan bi arkadaş sıralamasını yazabilir mi rica etsem?
-
hayırlı olsun arkadaşlar ilanların çok seyrek olduğu bu dönemde inşallah atanan arkadaşlar başvurmazlar da herkese umut olur hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@köymen10 öyle mi diyorsun kardeşim. Açıkçası bende kesin gözüyle bakıyordum ama bu puan türleri işin rengini değiştirdi il göç te ağzım yandı 0.2 li kusuratlarla kaçırdım şimdi aynısı yine karşıma cıktı
-
@seyhan cok teşekkürler.kimseyi zorlayamayız ancak yine de lütfen elinizden geldigince kisiye ulasın belki basvuru yapmazlar ve bizlere de bir umut doğar...
-
89.1 p23 kacla kapatır ki gelir mi bu puana
-
@idyah 83.3 1038 sıralama
-
Arkadaşlar kendimize referans oluşturmak açısından başvuracak dostlar başvuracak olduğu puan türünü ve puanını sıralamasıyla birlikle yazsak mı ? (nacizane bir tavsiye)
-
sayılan puan türlerindeki en yüksek puanım 84 oluyor. geçen sınavlara göre taban nasıl acaba? ilan yokken ilaç oldu. nice yürekler heyecanla attı. inşallah sonu hayırlı olur
-
P 23 87.42
-
Merhaba yazılan tüm puan türlerinden mi 75 üstü almak gerekir yoksa en yüksek puan yeterli mi?
-
@adam-simith 23 82
-
@paretowilfredo Vatana millete hayirli olsun.Hocam sizinde ugraslariniz icin Allah razi olsun.Dediginiz gibi olmaz denilen hersey oldu nihayetinde ilan gelmis oldu buda bisey.Ben 85.4 p23 puaniyla disarida kalicam buyuk ihtimal bu issizlikte bu umutta bitti sayilir benim icin herkese basarilar Allah yardimciniz olsun.
-
@takkurt ben başlayayım en başta bu arada P47 87,90438 sıralama 509
-
@gg352017 en yüksek puan yeterli
-
@johnstuartmill gelmez 89.2 ile kapatacak