10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN AÇIKLAMA YAPIYORUM.
BU BAŞVURULAR ESNASINDA KİMSE SON ALIMLARDA ATANANLARA BAŞVURUYOR DİYE BEDDUA FALAN OKUMASIN VAZGEÇİRMEK YERİNE AKSİNE KİŞİLERİ BAŞVURMAYA İTERSİN.
BENİM DE ATANAN ARKADAŞLARIMDAN BİR RİCAM OLACAK BAŞVURMAZ İSENİZ BİZ İŞSİZLERE BİR UMUT DOĞAR VE ÇOK DUA ALIRSINIZ LAKİN BAŞVURURSANIZ DA CANINIZ SAĞOLSUN SAMİMİ OLARAK SÖYLÜYORUM.
MÜBAREK GECEDE ALLAH'A EMANET -
@johnstuartmill p23 87.84 sadece 23 42 olsa kesin dediğim ilana öylece bakıyorum şimdi
-
@aroma öngörüm çıktı mı hocam
-
@veliat34, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Guya giren biri olarak nasip olupta mülakat olumlu sonuçlanırsa SGK ya başvuru yapmayacağım. Şuanki süreçte alımlar az kurumlarda boşluk oluşmaması gerekir.Keza SGK Guy ilgöç hemen hemen aynı şartlara sahip. Guy ve il göç olan arkadaşların aynı hassasiyetle hareket edeceklerini umuyorum.
Arkadaşlar bunu 2 hafta önce paylaşmıştım. İnşallah kazanan arkadaşlar dikkate alır.
-
Hayırlı olsun çok bekledik ama sonunda 2019 öncesi geldi.
Fikir yürütülmesi için yazıyorum.
P42 puanım 85.97 sıralama 435 -
@karar evt hocam insallah sonunda hayir olacak hepimz icin
-
Ilan geldi arkadaşlar 350 ye 50 4 puan türü iibf için :/hayırlısı olsun artık mülakatlar 7 temmuzda başlıyor
-
@johnstuartmill KPSSP23 92,31259 120
-
P47 83 2100 sıralama
-
83 puanla bu başlığı takip etmeyi hüzünle bırakacağım sanırım. Hayırlı olsun hak eden kazansın..
-
@70mb sana gelmezse kimseye gelmez herhalde
-
Arkdaşlar bi link atın cevap verin nerde bu ilan göremiyoruz hangi sitede
-
@scitovsky resmi gazetede
-
@bbusra ne olur bilinmez. çok umut bağlamamakla birlikte en azından olumsuz düşünme ..
-
@scitovsky https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-alim-ilani-h7386.html
İlanın tam metnini de ekledim dostum.
-
-
@eomer sizce kaça düşer Hocam
-
-
@paretowilfredο hocam yeni atanmış GUYlar da sınava başvurduğu takdirde mülakatta yine elenme ihtimalleri var mı? Sonuç itibariyle mülakat sonuçları bir ay sonra açıklanacağı belirtilmiş, bu süreçte GUYlar in çoğu gvs sebebiyle iş başı yapamayacağı için SGK da asil listede de pekâlâ alınabilir, böylece guy yedeklere şans doğar. Ne diyorsunuz hocam, guy a göre bu meslek daha iyi,bu bir gercek
-
Tahminleri alabilir miyiz. Sizce kaç puanla kapatır.