10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Sıralamanın önemi yoktu sanırım puan önemli değil mi arkadaşlar
-
@idyah 82.36 p42 sıralamam 1407
-
@modigliani-0 öyle olursa da şaşırmam dostum :))
-
@adam-smithh puan önemli dostum
-
85 ve uzeri kaç kişi var
-
@kuşçubaşıeşref teşekkür ederim dostum
-
P47 85.59-1206
-
@aroma inşallah hayırlı olsun hocam bu ilana çok ama çok sevindim benim elimde puanım yok ama kpss öncesi gelmesi bu yıldan ümidini kesmiş puanı çok iyi olan arkadaşlar için ilaç gibi oldu. Umarım hepiniz atanırsınız
-
İl göç i 900 kişi 87 puanı görmüştü 7 8 puan türü vardı 1400 kişi için atananlar vs düşük kapatır inşallah
-
Hayırlısı olsun herkes için. Yeni atanan guy arkadaşları uyarıp bi farkındalık oluşturursak puanların düşeceği kanaatindeyim bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğine inanıyorum. İşsizlik berbat bişey
-
@adam-smithh Hocam sizce il göçe başvurmayıp, burays ba
-
En dusuk kac ile kapatma ihtimali var atanan arkadaslarin tercih yapmayacagini dusunursek
-
Arkadaşlar kurumda bekleyen sgk teftiş ve iş teftiş sonuçları var.Bence bu önemli bir kıstas.Bu sonuçları bekleyen arkadaşların puanları 90 üstü. Bunlarn açıklanması lazım. Öyle değil mi @pareto_wilfredo kardeşim.
-
Arkadaşlar çok sevindim hepinize hayırlı olsun
-
@felix-felicis il göç olmadı başvurdum ama asil listeye giremedik
-
Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım beynim durdu ekrana bakıyorum. Akıllardaki o deli soru kaçla kapatacak????
-
@north-remembers aynen hocam sagolun insallah temennimiz o yònde .
-
@adam-smithh Hatalı yazdım. İl göçe başvurmayıp buraya başvuran çok varmıdır?
-
@keynes5 hocam kusuruma bakmayın bunun puan tahmini yapamıyorum bir yandan mülakata çağrılacak kişi sayısı arttı bu durum puanı düşürebilir ama 2 tane puan türü eklendi bu da taban puanı yükseltecek bir durum hangisinin etkisi daha baskın olursa o zaman taban puan yükselir ya da düşer ama tek kesin diyebileceğim şey umutsuzluğa kapılıp başvurmamazlık yapmayın başvurunuzu yapın çıkmadık candan ümit kesilmez inşallah.
-
Merhaba dostlar yeniden.
Aklınıza takılabileceğini düşündüğüm soruları şöyle bir yanıtlayayım.Başvuruları bu yıl e-Devlet üzerinden yapacaksınız. Tamamen elektronik ortamda başvuru süreci. İlk safhada göndermeniz gereken herhangi bir evrak bulunmamakta.
Başvuruda 4 puan türü kullanılacak. Bu nedenle kaça düşer hususu oldukça karışık. Bildiğiniz üzere bu hususta çok tahmin yapmıyorum. Ancak şahsi tahminim iki puanlı sisteme göre yaklaşık 1.5 - 2 puan farkedebilir. Bunu tolere edense sayının 50 artmış olması ve 200 kişi fazladan kişinin mülakata katılacak olması.
Mülakatta başka meslekten gelenleri elerler mi? Bu standart bir uygulama değil dostlar. Ama geçtiğimiz alımda böyle bir uygulama yapıldı. Yine yapılmasını bekleyebiliriz.
Başvuruda dört puan türünüzden sıralaması değil, puanı yüksek olanı kullanacaksınız. Sıralaması daha iyi olan puan türünüz düşük ise size bir fayda sağlamayacaktır. En yüksek olan puan türü ile başvuru yapmanız gerekir.
Mülakatlar Kaç Günde Açıklanır?
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Kurum yönetmelik değişikliği yaptı. 1.5 sene süren efsane 9. promosyon alımından sonra bu değişiklik umut verici. Bu değişikliğe göre mülakatların bitiminden itibaren 30 günde açıklanması gerekiyor. Atamaların da evrak tesliminden itibaren 10 gün içerisinde tamamlanması gerek. İlgili yönetmelik hükümleri için;
Mülakatta Alan Bilgisi dışında nelere bakmanızın faydası olur? Hiç ilave bir kaynağa gerek yok dostlar. İlla edineceğim derseniz de Çalışma Sorunları kitabı var. Bu kitaba göz atabilirsiniz. Ama bence aşağıdaki mevzuata göz atmanız yeterli olur.
-
5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu
-
4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin Kurumun yapısını düzenleyen maddeleri. (403 ilâ 433. maddeleri)
-
4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu
-
4857 sayılı İş Kanunu
en temel içerik buradan gelecektir. Ayrıca Kurumun yapısına dair okumalar yapmanız da faydalı olacaktır. Daha detaylı konu analizi yaparız ama genel itibariyle bu dört mevzuat size yeter artar bile Kuruma dair sorular için.
İlanı derli toplu görmek isterseniz;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-alim-ilani-h7386.html
Meslek Tanıtımı;
Maaş Bilgisi;
https://www.tercihiniyap.net/maas/sgk-sosyal-guvenlik-denetmen-yardimcisi-maasi-2019-h6499.html
-