10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Ben 83 ile hiç umutlanmayım o vakit
-
86 ve üstüne hayırlı olsun.
-
p23 90.87 ile başvuracağım.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@ismlcinn 86 puan yeter mi sence?
-
2018 P42 86.52 olan arkadaşın sıralaması nedir acaba dostlar bilgi verir misiniz rica etsem
-
Bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun. Benim P23 89.9 GUY olduğu için ben başvuru yapmayacam inşAllah olabildiğince düşük kapatır. Herkese başarılar.
-
P23 86,66 ile basvuruyorum bende
Herkes icin hayirlisi olsun -
allaha şükür dguy oldum kurtuldum arkadaşlar. allah size sabır versin gerçekten. 4 puan türü çok çok kötü olmuş. düşük puanlılara gelmez maalesef. 85-86 kapatır 'en iyi ihtimalle' diye düşünüyorum. ama 80 üstü olan herkes başvursun allahtan ümit kesilmez.
-
@zeuscuk işte adam gibi adam
-
Istatistik puani icin tahmini olan var mi ??
-
@zeuscuk keşke herkes senin gibi düşünce
-
Arkadaşlar il göç gibi olur korkusu taşıyoruz da il göçte 8 puan türünden biri p21 di. Maliye ağırlıklı puan türü ve genelde herkesin yüksek olan puanıydı. Benim de en yüksek olan puanım p21 88,8 di. Şimdi ise p47 85,5 ile başvuracağım. Aradaki fark çok. Benim gibi birçok kişi vardır illa. Yani il göçün puan türleri yüksek kapatmaya müsaitti.
-
Arkadaşlar guy , dguy, il göçü kazananlar bu süreçin nasıl olduğunu az çok biliyorlar . Sizin başvurmamanız bir çok insanı mutlu edecek .Bu hayatta insanın eline iyilik yapmak için çok az fırsat geçer . Lütfen duyarlı olalım . Allah rızası için ..
-
@zeuscuk, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun. Benim P23 89.9 GUY olduğu için ben başvuru yapmayacam inşAllah olabildiğince düşük kapatır. Herkese başarılar.
ve herşeyiyle tam bir insan konuştu büyüksün kardeşim
-
@bcbc3434 valla geçen yıl puanı olanlar artı atanmış olanlarında başvuracağını varsayarsak yetmeyebilir. Ama bu yoklukta kimse acımaz gibi geliyor
-
Kpss p23 86.20 ile basvuracagim herkese hayirli olsun
-
@paretowilfredo evet dsotum sana asıl soruyu yöneltmek istiyorum. tam da 2017 kpss puanımız yalan oldu derken bir ilan geldi. şimdi bizi bekleyen başka süpriz var mı ?
-
Ben de Guy olduğu icin başvuru yapmayacagim, hayırlı olsun.
-
@paretowilfredo ustad ilgoc de 8 puan turu vardi ilk ilan 900 kisi 87 le kapadi su an 4 puan turu 1400 kisi bunun bi etkisi olabilir mi
-
@enes24 ustada sorulan bi sorulsa da nedense hislerim muy gelecek diyo:) Belki de beklenti bilemedim.