10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Kurum Maliye alımları ile istişarede bulunuyor geçmişte vmy atananları sgk ya almamışlardı. Yani halihazırda maliyeye atanmış olanların başvurmasının bir manası yok boşu boşuna hakka girmekten başka.
-
Yeni atanan arkadaşlar elinizin başvuru sitesine gittiğinin farkındayım ama bir hafta önce sonuçlar açıklandığında üzülen tarafta olduğunuzu ve sonra bu ilanın geldiğini düşünürseniz daha kolay empati yapabilirsiniz.İzin verin başkalarının anneleride sevinç gözyaşı döksün.
Benim GUY olduğu için bu ilana başvurmuyorum ve yıllarını harcayan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
-
Güzel kalpli insanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti . Guy, dguy, il göç veya vs. olup da başvurmamak büyük erdemlik. Birçok insanı sevindirdiniz. Allah sizlere bu dünyada ne muradınız varsa versin ..
-
P:23 87.43 guy olduğu başvurmayacağım. Diğer arkadaşlardan da aynı özveriyi bekliyor girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum . Hayırlı olsun
-
@aroma
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Merhaba dostlar yeniden.
Aklınıza takılabileceğini düşündüğüm soruları şöyle bir yanıtlayayım.Başvuruları bu yıl e-Devlet üzerinden yapacaksınız. Tamamen elektronik ortamda başvuru süreci. İlk safhada göndermeniz gereken herhangi bir evrak bulunmamakta.
Başvuruda 4 puan türü kullanılacak. Bu nedenle kaça düşer hususu oldukça karışık. Bildiğiniz üzere bu hususta çok tahmin yapmıyorum. Ancak şahsi tahminim iki puanlı sisteme göre yaklaşık 1.5 - 2 puan farkedebilir. Bunu tolere edense sayının 50 artmış olması ve 200 kişi fazladan kişinin mülakata katılacak olması.
Mülakatta başka meslekten gelenleri elerler mi? Bu standart bir uygulama değil dostlar. Ama geçtiğimiz alımda böyle bir uygulama yapıldı. Yine yapılmasını bekleyebiliriz.
Başvuruda dört puan türünüzden sıralaması değil, puanı yüksek olanı kullanacaksınız. Sıralaması daha iyi olan puan türünüz düşük ise size bir fayda sağlamayacaktır. En yüksek olan puan türü ile başvuru yapmanız gerekir.
Mülakatlar Kaç Günde Açıklanır?
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Kurum yönetmelik değişikliği yaptı. 1.5 sene süren efsane 9. promosyon alımından sonra bu değişiklik umut verici. Bu değişikliğe göre mülakatların bitiminden itibaren 30 günde açıklanması gerekiyor. Atamaların da evrak tesliminden itibaren 10 gün içerisinde tamamlanması gerek. İlgili yönetmelik hükümleri için;
Mülakatta Alan Bilgisi dışında nelere bakmanızın faydası olur? Hiç ilave bir kaynağa gerek yok dostlar. İlla edineceğim derseniz de Çalışma Sorunları kitabı var. Bu kitaba göz atabilirsiniz. Ama bence aşağıdaki mevzuata göz atmanız yeterli olur.
-
5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu
-
4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin Kurumun yapısını düzenleyen maddeleri. (403 ilâ 433. maddeleri)
-
4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu
-
4857 sayılı İş Kanunu
en temel içerik buradan gelecektir. Ayrıca Kurumun yapısına dair okumalar yapmanız da faydalı olacaktır. Daha detaylı konu analizi yaparız ama genel itibariyle bu dört mevzuat size yeter artar bile Kuruma dair sorular için.
İlanı derli toplu görmek isterseniz;
https://www.tercihiniyap.net/ilan/2019-10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-alim-ilani-h7386.html
Meslek Tanıtımı;
Maaş Bilgisi;
https://www.tercihiniyap.net/maas/sgk-sosyal-guvenlik-denetmen-yardimcisi-maasi-2019-h6499.html
Dostlar bu iletiyi tekrar kafanıza takılabilecekler için başlığın ilk İletisine de ekledim. Aklınızda bulunsun
-
-
@adam-simith Muhakkak dostum ama tam olarak ne kadar etki edeceğini kestirmek güç.
-
@enes24 @aroma Bakalım dostlar daha evvel ses verdiğim ilanlara dair gelişmeleri takipteyim. Başka gelişmeler de olursa duyarsam netlik derecesine göre paylaşırım yine
-
@mat06 76 77 diye düşünüyorum iki yıl puanı kullanılacak ve 200 kişi sadece mülakat görecek... Maalesef iki senede önümüzden eksilen 150 kişi a grubundan
-
@felix-felicis hocam tahmininiz nedir bu ilan icin? kac puanla kapatir?
-
Hocam neredeyse 2 yıldır takip ediyorum bu süreci .
Kpss p40: 83.6 bu puanlara düşme şansı hiç yok mu ? -
Şu ilan için aylardır bekliyoruz.. O kadar ugrastık kafa yorduk.. Puan türü yüzünden giremicez galiba.. Şansmı diyim kısmetmi diyim ne diyim bilemedim..
-
Ilgocle bunu kiyaslayalim bi arkadaslar
-
@arven-s dostum geçen guy sürecinde 70 li puanları görüp en yüksek ili yazip sinava girememe acısını hâlâ yaşıyorum hiç belli olmuyor bu tamamen nasip, p42 85.08 puanla acaba gelir mi diyorum bende bakalım görelim , bunda sıralamaya giremesek bile dileğim ilanların kpss öncesi yağması
-
@kronikguy guy yazılı sınavı 1soruyla kaçırdım aylardır perisanim dostum .
-
@gaye İnanın hocam bilemiyorum. Tek duam yüksek olmaması.
-
Pareto ustad 1.5-2 puan oynayabilir demiş acaba aşağı yönlü mu yukarı yönlü mu
-
sadece face yorumlarından 1600 kişinin 86 ve üzeri yorumu görmüşümdür şaka bir tarafa baya ilgi var ve en az 86 diyorum
-
94 ile bende başvurmayacağım hayırlı olsun inşallah işsiz arkadaşların yüzü güler
-
@gg352017 aman hocam bu dediğinizi sgk duymasın. Bidaha ki ilana bu şekil çıkalım falan derler.