10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@felix-felicis il göç geldiğinde ilan yoktu hiç o dönem A grubu tek ilandı guy dguy hepsi başvurmuştu atanan sayısı dguy guy vs derken çogu başvurmaz diye düşünüyorum
-
@felix-felicis Hocam soruyu tam anlamadım ama il göçü yazmayıp sgk'yı yazanlar malesef olacaktır. Eskiden guy olup elinde puanı olan kişi il göç yazmamıştır ama gelir burda Sgk'yı yazar. İnşallah yazmazlar tabi
-
p23 86 puan sıralama 1200
p47 89 puan sıralama 320
p47 nin gelmesi açıkçası banada piyango gibi vurdu bu saatten sonra tek dileğim allah kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah. -
P47 si yüksek bir sürü arkadaş çıktı il göç vakasını hazırladı sağolsun yıllarca bekletti amaçları 88 altında personel almamak anlaşıldı
-
@modigliani-0 hey Allahım ya
-
@paretowilfredo ellerinize saglik dostum
-
İlan gelmiş haberim yok
-
84 le kapatmis enson 2 puan oynarsa 86-87 bandında kapatır tahmini olarak
-
2ilgoc olacak anlasilan
-
@paretowilfredo üstad puan türü konusu hiçbir şekilde düzenlenemez mi artik kurum tarafından?
-
@paretowilfredo helal olsun emeğinize sağlık
-
@olursaolur İlan geldikten sonra değişmez dostum. Hiç sanmıyorum. Bu kararı aldıran motivasyon her ne ise netice vermiş.
-
@adam-smithh Teşekkürler bir an hepsinde baraj 75 sanıp şüpheye düştüm
-
P42 86.4 e gelir mi arkadaşlar?
-
84.12 gelir mi dostlar
-
@paretowilfredo Hocam rahat ol bu yil ceko calisip sinava giricem gelicek sene yine puan turleri degisikligini konusucaz
-
@paretowilfredo hayırlısı olsun artik üstad çırpındık ama elden gelen birşey yok..
-
85.6 ile hayretler içinde bekliyorum umarım il goc vakası olmaz hayırlısı artık
-
Arkadaşlar puan kaça kadar düşer sizce tahmini
-
Öyle bir hale geldik ki 90 puanla acaba mı diye düşünüyoruz.